inzerce, prodej, prodám, bazar

Příměstské letní tábory s koňmi v Ostravě

Kategorie: Koně - služby

Nabízíme termíny letních příměstských táborů s koňmi v Ostravě. Uspokojíme začátečníky i pokročilé, máme zkušený tým vedoucích, instruktorů i trenéra s dlouholetou praxí u koní. Kontakty pro zájemce na info@ , , tel. , 593 656
Příměstské letní tábory s koňmi v Ostravě
Podobné inzeráty
Příměstský tábor s koňmi Praha východ
JK EliTe Veleň a Ponyš opět pořádají tradiční příměstské tábory s koňmi během celého léta! Všechny turnusy jsou určeny dětem od 6 do 14 let. Děti se mohou těšit na hodné koně i poníky, bezva partu instruktorek, na spoustu zábavy, her, soutěží a zkušeností na koňském hřbetě. Přihlášku na tábor naleznete již nyní na našich stránkách: Těšíme se.
Koňské Tábory - Příměstské Tábory
V letošním roce se děti opět mohou těšit na letní prázdniny u koní. Nabízíme příměstské i pobytové tábory v krásném prostředí ranče a jeho okolí. Tematicky jsou tyto tábory zaměřeny na westernové ježdění na koni a pravý život na ranči. Více info a termíny na tel.
UŽ TUTO SOBOTU  ZÁBAVA pro děti s koňmi a poníky. 25.3.
ZÁŽITKOVÝ DEN S KOŇMI A PONÍKY. V Jeníkovicích u Třebechovic p.O. POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA! V SOBOTU: 25.3.2023 Začínáme v 9:00h a končíme v 16:00, v ceně svačinky, oběd, pitný režim po celý den. Cena 800,-. Pro děti od 6 let, mladší dohodou. Začátek i konec může být dle potřeby rodičů posunut. Program: Hry, zábava pro děti. Teoretická výuka o koních, ponících. Asistence při krmení,čištění. Jizda na ponících, koních v jízdárně nebo na procházce. Koně povede na vodítku vodič. Nutná rezervace. Dále nabízíme: *** PONY KROUŽEK - OD BŘEZNA JSOU VOLNÁ MÍSTA I TERMÍNY. Kroužek je vhodný pro úplné začátečníky. *** Příměstský denní tábor s koňmi a poníky. Termíny: 3.7. - 7.7.2023 10.7. - 15.7.2023 17.7. - 21.7.2023 *** SOBOTNÍ ZÁBAVA pro děti s koňmi a poníky - 25.3.2023 *** Pronajmu poníky u nás ve stáji. Pouze dospělé osobě + dítě *** Možnost i individuálních hodin dle domluvy. Dětský den s koňmi, Sobota u koní, Kroužek s koňmi, Docházka ke koním, Zážitkový den, Dětské akce na koních, Ježdění na koni, Ošetřování a sedlání koní, Vyjížďky na koních, Do přírody s koňmi, U koní, Na koních, Na ponících, Pro malé děti. Více info ve zpravě nebo na tel.
DĚTSKÉ TÁBORY 2023
DĚTSKÉ TÁBORY S KOŇMI 2023, Tábor je přednostně zaměřen na pobyt u koní a výuku jízdy na koních. - ráno obstarání koní (krmení), budou pomáhat při všech činnostech spojených s koňmi a prací na ranči - jezdit budeme vždy hodinu dopoledne a hodinu odpoledne. Děti budou mít výcvik na jízdárně a vyjížďky do terénu - dále si děti vyzkouší jízdu bez sedla, plavení koní v nedalekém rybníku, jízdu zručnosti a plnění různých úkolů a také práci s koňmi ze země - děti budou na ježdění rozděleny do více skupin dle pokročilosti a věku tak, aby si každý účastník tábora zdokonalil své jezdecké dovednosti. - program dětí bude doplněn celotáborovou hrou zaměřenou na koně. Cena zahrnuje: - celodenní stravu (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), - celodenní pitný režim - materiál pro pracovní výrobu v programu - odměna pro děti.
Příměstské tábory
Srdečně vás zveme na naše příměstské tábory na malou farmu v Plzni. Každé dopoledne věnujeme péči a jízdě na koni, postaráme se i o další zvířátka, která na farmě máme. Děti si užijí spoustu legrace a získají nové kamarády.
JEZDEC, CVIČITEL KONÍ, JEZDECKÝ KONZULTANT, KOUČ
Potřebujete jezdit koně nebo doprovod při vyjížďkách? Potřebujete přiježďovat, učit koně novým věcem ze sedla nebo ze země? Nebo jenom parťáka na pomoc při práci s koňmi? Máte problematického koně a nevíte si s ním rady? Nabízím pomoc v oblasti jezdectví. Jsem aktivní zkušený jezdec. Mám praxi v oboru 9 let a jsem držitelem oficiální jezdecké licence ČJF. Nabízím: •Ježdění koní na jízdárně, v terénu, přiježďování. Skoková a základní drezurní práce. Zvládám plně koně ve všech chodech a v libovolném terénu. •Pomohu zejména s problémovým chováním koní – prchání, plachost, vyhazování, nerespektování člověka, znovu-obsedání, traumata... •Umím práci ze země - PARTNERSHIP – definování vztahu kůň-člověk, dodržování osobního prostoru, pozornost koně. Pracuji i s mladými koňmi. •Mám dlouhodobé zkušenosti s ježděním v terénu v jakémkoliv ročním období a charakteru prostředí a povrchů. Doprovodím na jízdárně nebo v terénu méně zkušeného jezdce/koně, předám zkušenosti, upozorním na rizika a nejčastější chyby na vyjížďkách. •Poradím s výživou a managementem koní, kopytní problematikou a také s výběrem koní pro rekreační nebo i sportovní užití. •Posoudím a navrhnu tréninkové plány pro jezdce nebo koně – práce s flexibilitou těla, analýza jezdeckého sedu, Ukážu cvičení na koni nebo bez koně pro zlepšení rovnováhy a jezdeckého sedu a fyzických schopností jezdce, včetně strategie pro snížení hmotnosti. •Konzultuji BEZPEČNOST práce s koňmi, vyhledám a upozorním na možná rizika zejména u dětí, začátečníků, turistů atd. •Nevíte si rady s ex-dostihovým plnokrevníkem? Pomohu - mám dlouholeté zkušenosti s těmito koňmi a jejich přiježďováním do hobby oblasti použití. Nabízím krátkodobou nebo nebo dlouhodobou pomoc, spolehlivost, odpovědnost a důraz na dodržování bezpečnostních zásad při práci s koňmi. Pracuji v přátelském duchu při maximální snaze o porozumění potřeb klienta a jeho koní. Dojedu k Vám – oblast Vysočina (Humpolec, Jihlava, Pelhřimov, Havlíčkův Brod) po dohodě i delší vzdálenost. Mám nízké náklady na cestu 4.50,- Kč/km (z Humpolce nebo z Jihlavy).