inzerce, prodej, prodám, bazar

Příměstské tábory

Kategorie: Koně - služby

Srdečně vás zveme na naše příměstské tábory na malou farmu v Plzni. Každé dopoledne věnujeme péči a jízdě na koni, postaráme se i o další zvířátka, která na farmě máme. Děti si užijí spoustu legrace a získají nové kamarády.
Příměstské tábory
Podobné inzeráty
Příměstský tábor s koňmi Praha východ
JK EliTe Veleň a Ponyš opět pořádají tradiční příměstské tábory s koňmi během celého léta! Všechny turnusy jsou určeny dětem od 6 do 14 let. Děti se mohou těšit na hodné koně i poníky, bezva partu instruktorek, na spoustu zábavy, her, soutěží a zkušeností na koňském hřbetě. Přihlášku na tábor naleznete již nyní na našich stránkách: Těšíme se.
Koňské Tábory - Příměstské Tábory
V letošním roce se děti opět mohou těšit na letní prázdniny u koní. Nabízíme příměstské i pobytové tábory v krásném prostředí ranče a jeho okolí. Tematicky jsou tyto tábory zaměřeny na westernové ježdění na koni a pravý život na ranči. Více info a termíny na tel.
Tábor na Selském dvoře
????Tábory pro děti ???? POZOR! POZOR! Termíny pro pobyty na statku Selský dvůr Braňany pro rok 2023 jsou opět vypsané. Přihlaste se na našich webovýcb stránkách na kterých zjistíte i další potřebné informace anebo volejte NOVĚ jsme připravili dva intenzivní turnusy, kde se zaměříme každý den jen a jen na ježdění a péči o koně, zdokonalování veškerých dovedností a znalostí o nich. Klasické tábory v sobě zahrnují i péči o jiné zvířecí obyvatele statku a další zábavné aktivity. Připraven je bohatý a různorodý program. Už teď se na vás všechny moc těšíme. ????
Příměstský koňský tábor Praha 4
Stáj Donja Písnice pořádá příměstské tábory s koníky, pro děti od 5ti do 15ti let. V termínech 17.-21.7.2023, 24.-28.7.2023, 31.7.-4.8.2023, 7.-11.8.2023 a 21.-25.8..2023. Tábor bude probíhat každodenně 9-17 hod. V ceně je zahrnuta celodenní domácí strava (svačina, oběd, svačina), pitný režim, jízda na koni, soutěže a doprovodný program. Cena je 5900kč. Uzávěrka přihlášek je nejpozději týden před začátkem turnusu. Více informací na nebo na michaela.vrnakova@
ustájení - jezdecký klub - Ranč Větrné údolí - Dubí
Jsme menší rodinná stáj,která nabízí ustájení venkovní i boxové, boxy vnitřní 3.5 x 3.5 nebo venkovní 4.5 X 4.5 s malým padokem, pro nekonfliktní koníky, kteří mohou být postupně zařazeni do našeho stáda. Ustájení na boxech poskytujeme pouze v zimním období, nebo pokud by musel být koník zvlášť, máme dva menší padocky s přístřeškem pro staré koně, kteří potřebují klid, nebo koně, kteří nemohou do stáda. Co dál můžeme nabídnout, máme dvě jízdárny a skokový materiál, přírodní skoky, kruhovku, WC, klubovnu, sedlovnu a hlavně..... super kolektiv veselých a spolehlivých lidí, pořádáme hobby závody, Huberty a jiné akce, je možné navštěvovat náš jezdecký klub, kdy se naše děti účastní závodů a jiných akcí, pořádáme příměstské tábory a pro naše členy klubu tábor spací, děti u nás mají možnost složit ZZJV a účastnit se nejen parkurových závodů, naše nabídka je opravdu rozmanitá a můžeme zaručit spokojenost a 100% péči o vaše koníky i děti. Ustájení boxové činí 6.000kč - v ceně box, sláma, seno, solný liz, žlab, síť na seno, krmení dle potřeby, kruhovka, nezahrnuje jádro, dekování. Ustájení venkovní - 4.500 Kč, koně jsou postupně zařazováni do stáda, mají přístřešky, zpevněné plochy krmeliště, kdy v zimě stojí v suchu a i vy si pro vašeho koně dojdete suchou nohou do výběhu, seno v zimě neomezeně, sůl, v létě pastva, kruhovka. V ceně ustájení není používání jizdáren, docházka do klubu pro děti 1000kč měs. Pokud by jste chtěli více informací, ráda poskytnu na fcb nebo tel.
ustájení u Kralup+příměstské tábory
Nabízíme ustájení u Kralup, prostorné ,světlé,vzdušné boxy i pastevní.V nové vznikající sportovní stáji v rekonstrukci, zatím menší hala 13x 24 ,drezurní obdélník,kolbiště ,budou pořádaný závody a hobby.pěkný terén. T778583