inzerce, prodej, prodám, bazar

příprava objednávek masa / rozvozu masa / prodej

Kategorie: Obchod a prodej

Přijmeme zaměstnance, který zná sortiment masa na přípravu rozvozů do menšího řeznictví na Praze 10 popřípadě i pár závozů.
Rozvážíme po Praze 10, 3, 4
ŘP výhodou. Pracovní doba od 5.30 - 14,30 max
1x za 14 dní pracovní neděle od 9.30 - 12.00
čistá mzda od 26 000 - 28 000 dle pracovního nasazení a znalostí.
Slevy na nákup masa za velkoobchodní ceny.
Dovolená v 7-8 měsíci 3 týdny.
příprava objednávek masa / rozvozu masa / prodej
Podobné inzeráty
Práce v malém vinařství - obchod
Hledáme mezi nás dalšího parťáka. Jsme malé, mladé vinařství s vlastním eshopem a prodejnami v Uherském Hradišti. Tvoje práce bude různorodá a obsahuje: - dva dny v týdnu komunikaci a návštěvu nových/stávajících zákazníků (práce v terénu), řešení objednávek + administrativa - tři dny na prodejně: obsluha zákazníků, kontrola prodejen, kontrola skladu a příprava objednávek z eshopu Požadujeme: - potravinářský průkaz - aktivní řidič sk. B - časová flexibilita - spolehlivost, pečlivost, organizační schopnost - komunikativnost - schopnost samostatné i týmové práce Nabízíme: - práce na HPP - firemní benefity - firemní telefon - pestrost pracovní náplně - PLAT: 19 000 - 35 000,-
Prodavačka/ prodavač
Do malé rodinné prodejny masa uzenin v Praze 4 Kamýk hledáme nové kolegy. Náplň práce- příprava pultu uzenin, obsluha nářezového stroje, prodej celého sortimentu prodejny. Požadujeme alespoň základní znalost masa, samostatnost, spolehlivost, ochotu a pozitivní přístup k práci. Nabízíme možnost zálohy každý týden, stravu a další výhody. Ranní směna od 5:30, odpolední do 18:30. Práce na HPP případně zkrácený úvazek výplata podle druhu úvazku.
Nabízíme plný úvazek na pozici prodavač/ka , centrum Benešov
Do malého kolektivu rodinné prodejny v centru Benešova přijmeme kolegyni na prodej masa a masných výrobků. (rozšiřujeme kolektiv) Požadujeme: slušné a příjemné vystupování, spolehlivost, zkušenost s prodejem výhodou Nabízíme: stabilní a jisté zaměstnání, vždy férové jednání, výplatu na účet, příspěvky na oběd, pravidelnost směn, volné neděle a státní svátky Náplň práce: prodej masa a masných výrobků, úklid prodejny, jednoduchá evidence (teploty, úklid apod...) Požadujeme spolupráci dlouhodobě. Platové ohodnocení: dle přístupu k práci 25.000,- až 27.000,-Kč + osobní ohodnocení a příplatky. Ráda si s Vámi sjednám nezávaznou (informativní) schůzku.
Prodejce masa uzenin
Hledáme příjemnou a komunikativní prodavačku masa a uzenin. Jsme menší rodinná prodejna s přátelskou atmosférou. Na podmínkách pracovní době a úvazku jsme ochotni se domluvit.
Prodavač - Prodavačka
Do naší nově otevřené prodejny masa a uzenin hledáme příjemné kolegy/ně, nástup možný ihned, pracovní doba pondělí – pátek, sobota střídavě, dvousměnný provoz. Sleva na firemní výrobky. Nástupní bonus 15.000.- Pro více informací prosím volejte oblastní vedoucí: +420 p. Večeřová Kategorie: Prodavač- prodavačka masa a uzenin Pracovní poměr: práce na plný úvazek Lokality: Humpolec Firma: PK ham spol. s.r.o.
Prodejce telefonů a příslušenství Brno
????HLEDÁME KOLEGU / KOLEGYNI???? Baví tě komunikace s lidmi a zajímáš se o mobilní telefony? Tak hledáme právě tebe!???? Přijmeme PRODEJCE mobilních telefonů a příslušenství pro pobočku MobilMax v obchodním centru OC Olympia Brno Modřice Práce na plný úvazek: mzda 25 000 až 35 000 Kč za měsíc. Náplní tvé práce bude: Obsluha zákazníků na prodejně, prodej zboží a služeb, jako jsou lepení skel a fólií s přímou odměnou. Příjem a výdej servisních zakázek. Výdej internetových objednávek. Kompletní péče o pobočku - příjem zboží z centrálního skladu a jeho následného vystavení. Co potřebuješ k této pozici????? Být energický a komunikativní s příjemným vystupováním. Naslouchat zákazníkům a pomoci jim s výběrem zboží z naší nabídky. Být pečlivý a mít chuť do práce, vše ostatní tě samozřejmě rádi naučíme ???? Pracovní doba: krátký / dlouhý týden (St,Čt) / (Po,Út,Pá,So,Ne) ❗️????V případě zájmu zašlete životopis na email prace@❗️