inzerce, prodej, prodám, bazar

Pripustené kozy s kozlem

Kategorie: Ovce a kozy

Prodám kozy čistokrevná česká bílá a kříženka anglonubka s českou bilou, plemenný kozel 100%anglnub. Při rychlém jednání prodám za velmi zajímavou cenu. Pouze dohromady i s kozlem.
Pripustené kozy s kozlem
Podobné inzeráty
Trekové kozy
Všechny naše kozy jsou přátelské, i k dětem či cizím lidem či psům, zvyklé na turistiku a různá prostředí. Budou vás doprovázet jako pes. Máme velké kozy i kozy nejmenší. Jalovičky, březí kozy i kozy s kůzlaty. A mladého kozlíka. Fotky a ceny všech koz na Pište na email, telefon na internet nedávám
Prodám kozy do chovu
Prodám připuštěné kozy do chovu, do dobrých rukou. Tři starší kozy (okolo 6-7 let), dobrá dojnost každá koza cca 2 litry mléka za den. Dvě mladší kozy (2 roky) ještě nebyly dojené. Zvířata jsou hodná, zvyklá na bezproblémové dojení, respektují elektrické ohradníky. Ideálně aby celé stádo šlo společně. Cena dohodou, preferuji dobré podmínky a zachování chovu. Dopravu je třeba si zajistit, popr. do 20km mohu dovést. Zvířata jsou stoprocentně zdravá a pravidelně odčervována. Ruším chov z důvodu stěhování. Stádo se nachází na hranicích České republiky a Slovenska poblíž Velké nad Veličkou.
Dojné kozy
Prodám malé stádo 4 koz. Jedná se o dvě dojnice, stáří 5 let, každá dojí okolo 3 litrů denně. Obě mají pod sebou jednu kozičku (narozené 21.12. a 25.12.2022). Jsou velmi hodné, zvyklé na ruční i strojní dojení. Kozy byly připuštěné 100% AN kozlem linie Hayo ohodnoceného třídou elita rekord. Cena za celé stádo 10000kč. Při rychlém jednání 2 velké balíky sena zdarma.
Kozy
Nabízím 3 kozy, cca 3 roky staré, odcervené, registrované. Momentalně jsou s kozlem, takže možná březí, ale neručím. Nejlépe všechny dohromady. Cena dohodou.
prodám kozy nebo vyměním za maso
Dobrý den, prodám připuštěné kozy, rezavou s jedním rohem, jeden má uražený, bílou s podílem anglonub. rohatou, kříženky, ustájení venkovní s přístřeškem, cena 2000kč ks, nebo lze vyměnit za kus na maso,jehničku, berana, kozla na klobásy.. dohoda.
Kůzlata
Prodám kozlíky (dvojčata) narozena 13.3. 2023. Plemeno: Křížená koza (burská koza s holandským kozlem) s holandským kozlem. Odběr bude možný v květnu. Cena: kozlík 800 Kč