inzerce, prodej, prodám, bazar

Příručka TOS MN80 A

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Nabízím ze své sbírky. Cenu nabidněte.
Příručka TOS MN80 A
Podobné inzeráty
Manuál TOS MN80
Nabízím ze své sbírky. Cenu nabidněte.
Kniha Příručka opraváře automobilů
Kniha Příručka opraváře automobilů, autoři J. Klůna, J. Košek a kol., rok vydání 1990, 482 stran, vydalo SNTL Praha, kniha obsahuje množství obrázků a fotografií, větší formát. Příručka je určena nejen ke zkušeným opravářům, ale i zájemcům o bezpečný provoz a správnou údržbu automobilů. Obsahuje mimo jiné i tabulky technických, seřizovacích a identifikačních údajů, automobilů, viz poslední 3 fotky. Tyto údaje se již v současnosti obtížně hledají. Výborný stav včetně přebalu.
Sokolnictví - příručka k sokolnické zkoušce a pro praxi
Sokolnictví - příručka k sokolnické zkoušce a pro praxi Predám knihu: Sokolnictví - příručka k sokolnické zkoušce a pro praxi Autor: Heinz Brull Vydavateľstvo: Víkend ISBN: 80-2-303-8 Stav: Veľmi dobrý, bez vpisov a pečiatok. Poštovné náklady hradí kupujúci. Pošta dobierka 200 Kč. Zásielkovňa 130 Kč. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie. Klikni na všetky moje inzeráty.
VAZ ŽIGULI LADA 2101 2102 2103 - manuál dílenská příručka
Prodám dílenskou příručku – manuál na opravu automobilů VAZ 2101 2102 2103 a jejich modifikací v češtině . Originální příručka – Autoexport SSSR Moskva . Tato dílenská příručka je určena opravářům jako základní pomůcka pro řádné provádění kontroly, demontáží a montáží. Velký manuál - 367 stran, velký formát cca. 225x295 mm . * * * Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné +70,- Poštovné zásilkovna : poštovné na dobírku +105,- nebo při platbě předem na účet poštovné +80,- Poštovné Česká pošta : poštovné na dobírku +150,- nebo při platbě předem na účet poštovné +85,- Kontakt na inzerát níže e-mailem přes formulář
Příručka řidiče obrněného transporteru OT -64 nabídněte
Prodám slovenská verze príručka vodiča obrněného transportera OT -64. Příručka řidiče obrněného transportéru OT - 64. Jedna s posledních publikací k obrněnému transportéru připravovaná - aktualizovaná ještě před revolucí v roce 1989, vydaná v rove 1990. Nabídněte vaši cenu. Zašlu Českou poštou + 100 kč po platbě předem na účet. Prodávám i jiné odborné publikace a návody a spoustu dalších zajímavých věcí - podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Strojně technická příručka Svatopluk ČERNOCH 2
Zánovní,kompletní a nepoškozená "Strojně technická příručka Ing.Svotopluk ČERNOCH r.v.1977 včetně příloh a opravenky.Cena 400,-Kč. K tomu ZDARMA Příručka řezných nástrojů Eduard Schmidt r.v.1974 .