inzerce, prodej, prodám, bazar

Příslušenství k akváriu

Kategorie: Akvarijní ryby

Dobrý den, nabízím příslušenství k akváriu.

Preferuji osobní předání v Praze, cena dohodou.
Veškeré dotazy ráda zodpovím.

-topení do akvária 50W
-vnitřní filtr Hailea

-bioaktivní akvarijní substrát, volcano red, rataj 8l
-Aqua Excellent drť černá bílá 4-8 mm, 8kg

-filter active bacteria
-aqua safe + vitaminy pro rybičky
-magnetická stěrka mag-float
-oboustranná tapeta, síťka

Dale také akvarijní rostliny
-Alternanthera rubra
-Egeria densa
-Ludwigia sp Mini Super Red
-cabomba aquatica

Příslušenství je buď zcela nové nebo jednou (cca hodinu) používané.
Abych to objasnila. Akvárium jsme včetně základního příslušenství dostali darem. Včera jsme v superzoo nakoupili zbytek potřebných věcí pro založení akvária (substrát, kamínky, rostliny, …)
Po napuštění akvária jsme zjistili že netěsní a teče. Nyní už nemáme chuť akvárium znovu zakládat a napouštět. Zbylo nám však mnoho věcí, které jsou témeř nové a někdo by je mohl využít.

Část kamínků a substrátu je tedy jednou (cca tu hodinu) použitá. Daji se však bez problému využít též. Výhodou navíc je, že substrát i kamínky jsou řádně proprané, což při zakládání akvária ušetří spoustu práce. Přikládám fotografii založeného akvária, jak vše kompletně i s rostlinami vypadá. (rozměr 60x30x30)
Příslušenství k akváriu
Podobné inzeráty
Akvárium 560L + kompletní vybavení
Prodám kompletní akvárium o objemu cca 560L, tak jak je na foto. Akvárium je stále v provozu, takže možno prodat komplet tak jak je na fotkách, nebo po částech. Akvárium s podstavcem je cca 3 roky staré ( barva obložení je dub sonoma ). 9/22 bylo akvárium nově založeno pro chov terčovců. 9/22 bylo dokoupeno: komplet kořeny, Písek DENNERLE Crystal-Quartz 1-2 mm (v akva cca 60kg + další dva pytle po 10kg přidám k akváriu), světlo Twinstar 90B + wifi stmívač, externí ( vnější ) filtrace Oase Biomaster 850 thermo ( s integrovaným topítkem ), ve filtraci je 8L média Seachem Matrix. Plus k akváriu ještě přidám několik kg břidlice. Ke všemu jsou faktury. K akváriu jsou další 3 ks led trubic s plně nastavitelným vícekanálovým led controllerem. Filtrace vody je řešena přepážkou v akváriu, za kterou voda projde přes biomolitany a je vracena zpět oběhovým čerpadlem o max průtoku 2500l/h s controllerem, kde je možné nastavovat průtok a td. Zároveň je za molitany sání do externí filtrace, takže vnější filtr není třeba téměř vůbec čistit ( od nového založení jsem z filtrace dvakrát vyjmul předfiltr, který byl úplně čistý, takže ho ani nebylo třeba čistit ). Cena za kompletní akvárium se vším vybavením je 15 500 Kč (pořizovací cena kompletu je více než jedenkrát tolik), cena k jednání, dohoda o ceně samozřejmostí. V případě prodeje po částech ceny dohodu. Rozměry: samotné akvárium - 128 x 70 x 65 cm včetně skříně - 132 x 72 x 154 cm. Pro více info mě neváhejte kontaktovat.
Olšové šištičky pro biologickou úpravu akvarijní vody⭐
Nabízíme balení kvalitních olšových šištiček, které slouží jako čistě přírodní produkt určený na úpravu vody v akváriích. Olšové šišky lehce okyselují vodu, stabilizují hodnotu pH v akváriu a jemně zabarvují vodu do rašelinově hnědé. Obsahují také množství tříslovin a huminových látek omezujících růst řas. Je to přirozené antiseptikum, působí tedy proti infekcím a onemocnění akvarijních živočichů, ryb, krabů a krevet. Upravují vodovodní vodu na tropickou, voda v akváriu znatelně ztmavne. Zvláště užitečné jsou v silně obsazených akváriích. Sami je používáme a máme dobrou zkušenost ze svých akvárií. Můžete si je rovněž nasbírat sami, případně je nakoupit za nekřesťanské ceny v akva-obchodech. My je sbíráme pravidelně v zimě po prvních mrazech, kdy jsou nevyplavené od deštů a obsahují tak maximum účinných látek. Šištičky nabízíme ve 2 variantách. 1. Malé balení po 35 kusech které stačí na ošetření 350 l akvarijní vody, k mání 6 ks po 25 Kč 2. Velké balení po 80 kusech které stačí na ošetření 800 l akvarijní vody, k mání 3 ks po 50 Kč Návod k použití: Používání olšových šišek je naprosto jednoduché. Pro vyplavení nečistot je vhodné přelít šištičky v hrnečku na několik minut horkou vodou. Na libovolné místo v akváriu umístěte odpovídající počet šišek v množství max. 1 šiška na 10 litrů vody. Dávku nepřekračujte a doporučené množství klidně dávkujte postupně v rámci několika dní. Šišky budou zpočátku plavat na hladině, ale již po několika hodinách by měly klesnout na dno akvária, kde se mohou stát oblíbenou potravou pro krevetky. Pro dlouhotrvající účinek byste měli šištičky každé 3-4 týdny obměňovat za nové. Další informace: Možnost osobního vyzvednutí v Hradci Králové, případně jsme schopni zajistit zaslání na pobočku Zásilkovny za 79 Kč.
Krab mekong
Krab Siamthelphusa sp. má neobvyklý krunýř pokrytý tmavě hnědými až černými tečkami. Může se chovat i s menšími rybami a krevetami ve společenském akváriu. V případě nedostatečného krmení, může ničit rostliny, proto je dobré, aby měl v akváriu vždy něco na zub (listy, větvičky, kořeny, případně olšové šišky). Díky své velikosti není na prostor moc náročný. Při prodeji může mít velikost is končetinami 1,5-4 cm a dorůstá přibližně 5 cm. Hodí se tak už do akvárií od 30 litrů a chovat v takovém objemu můžeš i skupinku 3-4 ks. Ve větších akváriích mohou být skupinky samozřejmě větší. Krab Mekong žije převážně pod vodou, můžeš ho chovat tedy i ve svém akváriu.
Příslušenství k akváriu
Prodám příslušenství k akváriu Vnitřní filtr Fluval U3 vhodný pro akvárium až 150 litrů 600,- Odkalovač Eheim Quick Vac pro 900,- Vzduchovací motorek Atman AT-A3500 80,- Magnetická stěrka Tetra pro sklo do 6mm 150,- Topítko Eheim Jäger s termostatem 100 W 350,- Twinstar regulátor digitální 550,- Led osvětlení GLASS PLANT COLOR 70 cm 18 W 600,- Siťky 50,- Dva kořeny 200,- Tetra activ substrat 10kg 400,- Vše je vhodné pro akvárium 120 – 150 litrů. Fluval BIOMAX k filtu zdarma. Při odběru všeho přidám hnojivo a bakterie na úpravu vody a krmení zdarma. Cena za vše 3880,- . Možnost poslat na dobírku přes zásilkovnu.
Přílušenství k akváriu
Prodám zbylé příslušenství k akváriu. LED světlo AQUAEL LEDDY SMART 2 PLANT, funkční Topítko AQUAEL comfort zone FIX 25W, do poslední chvíle funkční AQUAEL MINI UV lampa, funční Náhradní molitan pro filtr AQUAEL Pat mini, nové Past na ploštěnky + 2 misky na krmení pro krevetky Nový nerozbalený odkalovač s nasávacím balónkem. Více fotek není problém poslat. V případě zájmu prosím o kontakt na email.
Příslušenství akvária + chemie do akvária
Prodám zbytek akvarijního setu Cat-Gato Akvárium set Pacific. Přislušenství viz níže. Bez akvária ! To se rozbilo. + Topítko ze setu + Filtr ze setu + Síťka ze setu + 1 navíc + Horní kryt se světlem ze setu Plastový kryt obsahuje praktické víko pro krmení ryb. Stačí tak otevřít „dvířka“ v krytu a nakrmit rybky. Filtr pro čistou vodu jako křišťál Filtr Pacific je malý úsporný filtr s regulovatelným výkonem, který je vyplněn filtračním molitanem. Voda, která prochází skrze molitan se čistí nejen mechanicky, ale dochází také k rozvoji tak potřebných akvarijních baktérií. Molitan filtru se dá snadno nahradit v případě potřeby aktivním uhlím nebo naplní, která pohlcuje fosfáty ve vodě. Topítko pro vodu jako v tropech Ke všem verzím (kromě nejmenší verze o objemu 20 litrů) jsou dodávána topítka dvou velikostí (podle zvolené velikosti akvarijního setu) – 50 a 100 W. Jsou vybavena termostatem, kterým si nastavíte libovolnou teplotu. Topítka jsou plně ponorná. Navíc je součástí balení teploměr, který jednoduše nalepíte na sklo akvária a přesně víte jakou teplotu máte v akváriu. Síťka na ryby pro snadný výlov akvarijních ryb Každému se již stalo, že při údržě akvária je z jakéhokoli důvodu potřeba ryby vylovit. Proto je součástí setů také síťka pro vylovení i těch nejdrobnějších ryb ve Vašem akvárium. Akvarijní pozadí pro přirozený vzhled akvária Přislušenství: Vzduchové čerpadlo APS 50 - 273 Kč Pinzeta zahnutá 27cm - 219 Kč RATAJ Bioakvarijní substrát černý cca půl pytle - 300/2= 150 Kč INVITAL LED denní a noční osvětlení 8,4W 40cm 6/8/12 hod. - 329 Kč UP Aqua filtrační vata 34x14x2,5 cm 2 kusy - 49 Kč Ben test pH - 58 Kč Tetra AlguMin PLUS 100ml - 85 Kč INVITAL Plant Glue - lepidlo na rostliny a mechy - 69 Kč Anti-Ichtin 50 ml "proti krupičce" - 45 Kč Hü-Ben Akvaregulátor 180 ml - při plnení kohoutkovou vodou - 45 Kč Seachem Flourish 250 ml - hnojivo pro kytky - 255 Kč Kámen vzduchovací Marina tyčka v plastu 25cm - 124 Kč Odkalovačka s praktickou pumpičkou - 58 Kč UniStar digitální teploměr 13 cm - 43 Kč INVITAL Akvarijní silikon 60 ml transparentní - 99 Kč Silikonová vzduchovací hadička - cca 30 Kč Z chémie chybí v průměru jenom cca 5-15%. Původní cena příslušenství bez chemie za cca 1400 Kč. Cena za chemii -15% cca 400 Kč, spolu 1800 Kč. + zbytek ze setu akvária v hodnotě min. 300 Kč Nyní spolu jenom za 990 Kč. Při rychlém jednání a vlastním odvozu možná dohoda na ceně. Osobní předání Havířov, nebo po domluvě na trase Ostrava - Havířov.