inzerce, prodej, prodám, bazar

Příslušenství k out. kamerám

Kategorie: Videokamery

Příslušenství k out. kamerám použitelné pro: (GoPro, SJCAM, LAMAX, Sencor, Rollei, ..). Pořízeny sady, bohužel nevyužité. Např.: (plovák, popruh na hruď, rameno, helmu, ruku, zápěstí, .., selfie tyč, přísavka na sklo, helmu, .., náhradní vodotěsné pouzdro SJCAM, GoPro, náhradní baterie, nabíječky, ostatní drobné držáky) Podívejte se i na mé další inzeráty. Pro více informací prosím s dotazy do zpráv - email/telefon - volat. Odesílání možné přes Českou Poštu/Zásilkovna; dobírka, platba předem nebo osobně k vyzvednutí.
Příslušenství k out. kamerám
Podobné inzeráty
Příslušenství k akčním kamerám
Prodám nějaké příslušenství k akčním kamerám
Akční kamera Exprotrek 4K
Veškeré příslušenství ke kameře je v balení. Vestavěné WiFi a HDMI: Jednoduše si stáhněte aplikaci do telefonu nebo tabletu a připojte se k této akční kameře. WiFi konektivita nad 8 až 15 metrů venku, můžete se připojit k chytrým zařízením bez drátů. 4K Ultra HD akční kamera: Profesionální 4K video při 60 snímcích za sekundu a 2,7 K, 60 snímků za sekundu při 20megapixelových fotografiích, až 30 snímků za sekundu pro skvělé fotografie, což znamená čtyřnásobné rozlišení oproti tradičním HD kamerám. Podporuje až 128GB micro SD kartu. 40 m vodotěsná kamera: 4K akční kamera s vodotěsným krytem IP68, trvale vodotěsná do 40 m (130 stop). Ideální pro vodní sporty, jako je plavání, jízda autem, surfování atd. Dodává se s tunou bezplatného příslušenství, můžete jej přizpůsobit různým extrémním aktivitám uvnitř i venku. Kamera hte: 4K akční kamera s vodotěsným krytem IP68, trvale vodotěsná do 40 m (130 stop). Ideální pro vodní sporty, jako je plavání, jízda autem, surfování atd. Dodává se s tunou bezplatného příslušenství, můžete jej přizpůsobit různým extrémním aktivitám uvnitř i venku. 2 x dobíjecí baterie: Už se nemusíte starat o dobu záznamu této akční kamery. Akční kamera Exprotrek 4K je dodávána se 2 dobíjecími bateriemi 1350 mAh.
GO PRO HERO
Prodám nové nerozbalené příslušenství SHORTY a SPORTS KIT ke kamerám GO PRO.
adapter pro XLR mikrofony
Nabízím adapter pro připojení XLR mikrofonů ( možnost napájení 48 volt) ke kamerám s tzv. inteligentní paticí(sáňky).
Kvalitní akční kamera Insta360 one R 1" edice
Prodávám akční kameru insta360 one R jednopalcovou edici, která je oproti klasickým akčním kamerám skvělá i při snížených světelných podmínkách. Plně funkční, používal jsem necelý rok k plné spokojenosti. Prodávám z toho důvodu, že se mi sešli dvě podobné kamery a tak již nemám využití pro tuto. Přikládám i originál podvodní pouzdro a držák na hlavu/helmu, originál větší baterii, krytky objektivu a pouzdro na samotnou kamerku. Možnost zaslání či osobní předání dle domluvy.
5Mpx UHD Wifi IP ONVIF PTZ kamera ovládaná přes aplikaci
Nová 5Mpx IP kamera dálkové ovládaná přes aplikaci v mobilu, motoricky otáčená. Vybavená umělou inteligencí - Detekce humanoidů (osob). Dokáže sama sledovat zachycené osoby a otáčet se za nimi. Připojení přes WIFI nebo LAN kabel. Podporuje standard ONVIF pro připojení k NVR. Kodek H.265! - na SD kartu se vejde dvojnásobná délka záznamu oproti levnějším kamerám s H.264 Možnost ukládání na cloud nebo na SD kartu. Pro venkovní i vnitřní použití. Vybavena IR osvětlením i viditelným osvětlením. Rozlišení 5 Mpx (2560 x 1920) Záznam na SD kartu nebo na NVR - H.265. 4x digitální přiblížení vybavena mikrofonem a reproduktorem včetně adaptéru a napajecího kabelu