inzerce, prodej, prodám, bazar

Přístavná postýlka Lionelo Theo tmavě šedá

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám pristavnou postylku značky Lionelo Theo. Používaná cca 2 měsíce, top stav, zadne poskozeni. Postylka je stale v zaruce (kupovana září 2022). Preferuji osobní převzetí.

Moderní a výškově nastavitelná
Dětská postýlka Theo v klasickém moderním designu lze pomocí 5stupňového nastavení výšky přizpůsobit každé posteli. Kromě toho je možné upravit sklon a kolečka.

Pohodlný a klidný spánek
Postel má měkkou a pohodlnou matraci 87 x 50 x 4 cm, s potahem, který lze prát v pračce. Zajistí vašemu dítěti klidný spánek, ale ponechá prostor pro dětské hračky. Lze použít také jako novorozeneckou postýlku nebo postýlku pro babičku a dědečka.

Praktické příslušenství
Sada obsahuje následující příslušenství: moskytiéra, přepravní a ochranná taška, funkční taška na příslušenství.

Doporučená hmotnost
Hmotnost do maximálně 9 kg, nastavitelná výška ležecí plochy od 30 do 45 cm, rozměry postele po sestavení : 94,5 x 55 x 80,5 cm.
Nastavení výšky
Dětskou postýlku Theo lze přizpůsobit jakémukoli lůžku díky 5stupňovému nastavení výšky.

Úprava sklonu
Sklon lůžka lze také upravit. Toto nastavení usnadňuje usínání dítěte ihned po kojení popř. láhvi a hodí se také v případě nachlazení.

Skládací boční stěna
Dětskou postýlku lze použít jako přistýlku, když je boční stěna složená, a jako volnou stojící postel, když je postavena boční stěna. Vzduchová síť na obou stranách umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a neustálé pozorování dítěte.

Nastavitelná kolečka
Kolečka postranní postele Theo mají nastavitelnou šířku a speciální brzdový mechanismus. Díky tomu lze postranní postel pohodlně pohybovat po místnosti.

Stabilní zapínání
Speciální bezpečnostní pásy se šňůrkou na upevnění postýlky pevně k posteli rodičů. Montáž je velmi jednoduchá a rychlá.
Přístavná postýlka Lionelo Theo tmavě šedá
Podobné inzeráty
NEPOUŽITÁ Dětská postýlka LIONELO Theo 2v1, Magnolia
❗❗❗ Dětská přístavná postýlka LIONELO Theo 2v1 je nová, v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím, vybalená pouze pro nafocení. Záruka. Běžná cena v obchodech 3200Kč. Značka: LIONELO EAN: 5902581657503 LIONELO Theo je moderní postýlka vytvořená k zajištění blízkosti dítěte s rodiči a pocitu bezpečí. Spánek s dítětem vám umožní vytvořit silné pouto. Dětská přístavná postýlka 2v1 LIONELO Theo je určena pro děti, které ještě samy nesedí. Je vysoce kvalitní a vyniká také díky jednoduchému stylu a to z ní dělá nadčasový kousek. Vlastnosti: ● výškově nastavitelná do 5 úrovní, lze nastavit různý sklon matrace ● slouží jako přistýlka, samostatná postýlka i jako cestovní postýlka ● skládací boční stěna, ● měkká a pohodlná matrace o velikosti 87 x 50 x 4 cm - lze vyjmout a prát v pračce ● díky kolečkům a šikmým nohám lze přisunout postýlku k posteli rodičů, což je výhodné pro kojící maminky ● díky snadnému skládání a tašce obsažené v sadě je také pohodlnou cestovní postýlkou, která je ideální pro cestování ● vzdušná síť po stranách zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu ● blokování výškového nastavení zabraňuje nechtěným změnám výšky ● stabilní rám postýlky ● vnější materiál postýlky je vysoké kvality, odolný ● bezpečnostní pásy pro připevnění postýlky k posteli rodičů ● síť proti komárům ochrání dítě před hmyzem - postýlku lze umístit i ven ● praktická, boční kapsa na příslušenství Lionelo Theo dětská postel prošla řadou vnitřních kontrol i testů v nezávislé certifikační laboratoři (SGS) a splňuje také evropskou bezpečnostní normu EN 1130. Příslušenství: - moskytiéra - přepravní taška a ochranný vak - bederní pásy - návod k použití Technické parametry: Název modelu: ‎LO-THEO MAGNOLIA Barva: ‎Růžová Materiál: ‎Kov plast polyester Nosnost: do 9 kg Rozměry postýlky po sestavení: 94,5 x 55 x 80,5 cm Hmotnost postýlky: 11,5 kg Osobní předání v Praze, případně lze zaslat i přepravní službou.
Pristavna postylka Lionelo Theo
Prodam sikovnou pristavnou postylku Lionelo Theo. Pouzivana na jedno miminko. Perfektni do malych loznic jako bezna postylka pro miminko do cca osmi mesicu. Lze ji i prevazet - nepouzity vak je soucasti. K postylce patri moskitiera proti hmyzu. Bocni stranu lze otevrit tak,aby pristavena postylka byla stale pristupna z prostoru kde spi maminka. Vse je ciste, jako nove, matrace byla chranena proti pripadnemu znecisteni chranicem matrace. Barva je seda, neutralni. K vyzvednuti na Praze 9 - Jahodnice. Vice k postylce zde:
Přístavní postýlka Lionelo Theo
Postýlka je nová. Díky této postýlce může dítě spát blízko rodičů. Režim u postele, umožňuje přemístit a nainstalovat dětskou postýlku hned vedle postele rodičů. Může být také velmi užitečné pro kojící matky. Theo je určen pro děti, které ještě nejsou schopny samy sedět. Theo lze také použít jako samostatnou postel s průhlednou sítí na obou stranách, aby rodiče mohli kontrolovat spící dítě. Theo lze nastavit až do 5 různých výšek, aby se vešly na jakýkoli typ postele Otevírací strana Matrace z prošívané měkké látky Kolečka pro snadný pohyb Úhlové nastavení Funkční postranní panel Rozměry: 90 x 50 x 33 cm Maximální nosnost: 0 až 9 kg Doručení je možné přes PPL za 159,- nebo osobní předání Ostrava. PC 3019,-
babyGO přístavná postýlka Vivaldi - grey
Prodam postylku babyGO přístavná postýlka Vivaldi - grey ve velmi dobrem stavu. Pouzivana minimalne. Specifikace:
Tweeto postýlka, originál matrace a další příslušenství
Postýlka Tweeto 7v1 Postýlka Tweeto je multifukční rostoucí postel, která roste s vašim dítětem od narození do cca 6 let. Je vyrobena z bukového dřeva, které se vyznačuje zejména svou pevností, nezbytnou pro bezpečnost miminka i tvrdého a klidného spánku. Zaoblené tvary předchází rizikům zranění. Transformace: 1. Přístavná postýlka k posteli 2. Kolébka/kulatá postýlka 3. Přebalovací pult 4. Oválná postýlka 5 .Pohovka 6. Ohrádka na hraní 7. Židličky 2 ks+ stůl Rozměry postýlky Tweeto: výška 77 cm kulatá postýlka: 74 x 74 cm oválný tvar postýlky: 74 x 126 cm Postýlka je výškově nastavitelná do čtyř poloh: 1️⃣ 18 cm 2️⃣ 37 cm 3️⃣ 46 cm 4️⃣ 55 cm Pevnost postýlky Tweeto: maximální hmotnost až 150 kg Matrace transformační Kokos K výrobě matrací se používá kokosové vlákno. Jedná se o přírodní materiál získaný z kokosového ořechu. Má vynikající ortopedický účinek, proto je vhodnou výplní pro matrace, dokonce i pro ty nejmenší. Kokos dodává místu na spaní pružnost, neplesniví a dokonale si zachovává svůj tvar. Latex Přírodní a ekologický materiál vyrobený z mléčné tekutiny pocházející z kaučukovníků. Latexové matrace mají vynikající ortopedický účinek a páteř díky tomu zůstává po celou dobu spánku rovná. Latexové matrace disponují dobrým odvětráváním, jsou odolné proti zátěži, a při správném používání tak vydrží velmi dlouho. strana kokosového vlákna střední tuhosti (2 cm); strana přírodního latexu střední měkkosti (4 cm); Vhodná pro transformace: kolébka vel. 70 x 70 cm postýlka vel. 70 x 120 cm 2 židličky vel. 35 x 70 cm Fixátor k rodičovské posteli Držák na kolotoč Voděodolné prostěradlo 70 x 70 a 70x120 cm ZDARMA Mantinel v barvě Capuccino
Přístavná dětská postýlka 90x41cm s matrací a prostěradly
Přístavná postýlka se stahovacím bokem (1300kč) včetně kvalitní matrace (500kč), dvou prostěradel (150kč) a klínku s polohovacími válečky (150kč). Při odběru kompletu zvýhodněná cena 1890kč. V případě zájmu máme též zavinovačky, spací pytle a oblečení pro miminka. :) Postýlka je v super stavu. Pár drobných škrábanečků, které nejsou na první pohled ani vidět. Kvalitní kokosová matrace pro správnou polohu miminka bez známek užívání. Pro více info se můžete podívat na odkazy níže. Prostěradla padnoucí na tuto malou matraci ve světle žluté a bílé barvě. Preferuji osobní převzetí, popř. po domluvě je možné přiblížit.