inzerce, prodej, prodám, bazar

Přívěs STEMA 2t 3x1,5m

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám přívěs značky Stema německého výrobce, typ SH 20-30-15,2.
Dvounápravový brzděný přívěs s koly pod ložnou plochou o vnitřních rozměrech 301 x 153 cm.
Celková hmotnost 2000 kg (užitečná 1535 kg).
Otevírací a rychle odmontované všechny bočnice vysoké 35 cm, možno demontovat i sloupky a vytvořit plato.
Zátěžové opěrné kolečko, 13-ti polová zástrčka, kola 13", tlumiče, 8x kotevní oko, každá náprava na 1350 kg, nájezdová brzda na 2000 kg, S 100 kg.
Jsem první majitel, vyrobeno 2017, STK do 12/2023.
Evidenční kontrola hotová, stačí jen zajít na úřad provést převod.
Vše funkční, používán jen příležitostně, celkem najezdil max. 500 km kolem baráku.
Více o tomto typu na odkazech:
valník, vozík, vlek, kára
Přívěs STEMA  2t  3x1,5m
Podobné inzeráty
Přívěs STEMA PROFI XXL 750 sklopný
Nový přívěs od kvalitního německého výrobce STEMA. Jednonápravový nebržděný valník s koly mimo ložnou plochu a sklopnou ojí. Boční stěna, zábradlí a spol. -skládací a odnímatelný zadní panel s trvanlivou a vysoce kvalitní ochranou proti korozi -boční stěny z ocelového plechu s Galvalume (hliník-zinkový povlak), jednostěnné -bezpečnostní zámek STEMA s červenou měkkou rukojetí -pevná přední stěna -35 cm vysoký Možnosti zavěšení plachet a sítí -namontované závěsné knoflíky pro upevnění plachet a sítí Podvozek a rám -Kulová spojka s bezpečnostním indikátorem -částečně žárově zinkováno -šroubovaný podvozek -plastová ochrana proti poškrábání na kulové spojce Ložná plocha a podlaha -souvislá, protiskluzová a voděodolná dřevěná podlaha se sítotiskem -tloušťka 9 mm Osvětlovací zařízení -moderní multifunkční osvětlení -se zadním mlhovým světlem -13pólová zástrčka, výbava EG Kola a nápravy -robustní pryžová pružinová náprava -bezúdržbová kompaktní ložiska kol -stabilní zinkové blatníky vybavena ochranou proti stříkající vodě Možnosti vázání a zajištění -6 zapuštěných vázacích konzol integrovaných v rámu na ložné ploše celková hmotnost: 750 kg pohotovostní hmotnost: 220 kg ložná délka: 251 cm ložná šířka: 128 cm celková délka: 340 cm celková šířka: 168 cm celková výška: 87 cm Možnost odpočtu DPH.
Přívěs valník STEMA  ST 15-30-15.1 ALU
Brzděný přívěs od kvalitního německého výrovce STEMA v provedení s hliníkovými bočnicemi s ložnou plochou 301 x 128 cm a celkovou hmotností 1300kg. Přívěsný vozík s koly mimo ložnou plochu. -možno velice jednoduše kompletně odejmout bočnice a vytvořit plato - možnost vyklopení všech bočnic - v ceně opěrné kolečko - v ceně tlumiče pro rychlost 100km/hod - rozsáhlé možnosti příslušenství formou stavebnice jednoduše připojitelné k přívěsu (zvýšené bočnice, reling-uchycovací lišty, mřížové bočnice, plachty s konstrukcí atd.) - oproti konkurenci vysoce kvalitní povrchová úprava zink-alu s hliníkem - stavebnicový system umožňující jednoduchou výměnu a dostupnost náhradních dílů - silný robustní podvozek s V-ojí - kvalitní německé nápravy s odpružením a bezúdržbovými ložisky - kvalitní velké uzávěry bočnic a další kování Boční stěna, zábradlí a spol. -skládací a odnímatelný zadní panel -se zapuštěnými, dvojitě potaženými a nastavitelnými uzávěry -skládací a odnímatelný přední panel -boční stěny z eloxovaného hliníku -35 cm vysoký -s robustními širokopásmovými panty Možnosti zavěšení plachet a sítí -lišta již integrovaná v ALU profilu pro zavěšení háčků plachty Podvozek a rám -kulová spojka s bezpečnostním indikátorem -šroubovaný podvozek -plastová ochrana proti poškrábání na kulové spojce Ložná plocha a podlaha -souvislá, protiskluzová a voděodolná dřevěná --podlaha se sítotiskem -tloušťka 15 mm Osvětlovací zařízení -moderní multifunkční osvětlení s couvacími světly -se zadním mlhovým světlem -13pólová zástrčka, výbava EG Kola a nápravy -robustní pryžová pružinová náprava -bezúdržbová kompaktní ložiska kol -nárazuvzdorné plastové blatníky -vybavena ochranou proti stříkající vodě -zakládací klíny s držákem Možnosti vázání a zajištění -8 zapuštěných vázacích konzol integrovaných v rámu na ložné ploše Celková hmotnost 1300 kg Nosnost 1116 kg Ložná plocha - délka 301 cm Ložná plocha - šířka 153 cm Celková délka 421 cm Celková šířka 202 cm Celková výška 98 cm Počet náprav 1 Kola 13 Možnost odpočtu DPH. Cena bez DPH: 63 388 Kč
Nákladní přívěs STEMA
Prodám nákladní přívěs valníkový STEMA s plachtou v dobrém stavu Nová STK
Trius 3-stranný přívěs sklápěč s el. pumpou
Prodám třístranný hydraulický sklápěč TRIUS s elektrickou pumpou a baterií. Jedná se o velmi kvalitní přívěs od německého výrobce STEMA. Základní rám vozíku TRIUS je svařený a žárově pozinkovaný. Mimořádně velký počet příčných a podélných nosníků zajišťuje optimální rozložení zatížení. Třístupňový teleskopický válec je tvrdě pochromovaný a velmi odolný. Zesílené bočnice lakované oranžovou barvou z 2mm plechu. Boční stěna, zábradlí a spol. -zvýšené rohové sloupky pro větší světlou výšku při vykládání -s trvanlivou a vysoce kvalitní ochranou proti korozi -boční stěny z ocelového plechu s Galvalume (hliník-zinkový povlak), dvouplášťové s robustními úhlovými pákovými zámky -výkyvná zadní stěna -boční stěny, které lze ze všech stran sklopit a sundat volitelně s barevným práškovým lakem (příplatek v závislosti na RAL) 35 cm vysoký -s robustními širokopásmovými panty Možnosti zavěšení plachet a sítí -namontované závěsné knoflíky pro upevnění plachet a sítí Podvozek a rám -optimální jízdní vlastnosti díky podvozku, který byl testován na testovacích tratích a má bezpečnostní V oj STEMA -kulová spojka s bezpečnostním indikátorem plně žárově zinkováno -šroubově svařovaný podvozek -plastová ochrana proti poškrábání na kulové spojce -svařovaný a žárově pozinkovaný rám z masivního ocelového plechu Hydraulika (funkce sklápění a spouštění) -tvrdě chromovaný 3-stupňový hydraulický válec s elektrickým čerpadlem, nouzovým čerpadlem a pojistným ventilem -přídavné zajišťovací zařízení pro sklápěcí můstky Ložná plocha a podlaha -průběžná ložná plocha z masivního a pozinkovaného ocelového plechu -tloušťka 3 mm -s podporou údržby Osvětlovací zařízení -moderní multifunkční osvětlení -s couvacími světly -se zadním mlhovým světlem -s volnými světly pro větší bezpečnost -13pólová zástrčka, výbava EG Kola a nápravy -robustní pryžová pružinová náprava -bezúdržbová kompaktní ložiska kol -nárazuvzdorné plastové blatníky vybaveny ochranou proti stříkající vodě Zakládací klíny s držákem -možnosti vázání a zajištění -3 vázací háky každý na konzolových ramenech příčníků pod ložnou plochou -3 kruhové matice každá na dlouhých stranách pod ložnou plochou 8 zapuštěných poutacích ok pro velká zatížení, každé s 800 daN (testováno podle DIN 75410-1) integrovaných v rámu na ložné ploše Celková hmotnost: 3500 kg Nosnost vleku: 2330 kg Pohotovostní hmotnost: 1170 kg Ložná délka: 362 cm Ložná šířka: 204 cm Celková délka: 508 cm Celková šířka: 221 cm Celková výška: 129 cm Cena bez DPH: 206 529 Kč.
Prodam přívěsný vozík Stema
Prodám přívěsný vozík Stema, výrobce SRN, rozmer ložné plochy je 2070 x 1080, provozní hmotnost 120 kg, povolená hmotnost 750 kg. Vozík je ve velmi dobré stavu.
Přívěs/Vozík na motorky
Prodám přívěs na motorky Agados Kangaro. Vhodný až pro 3 motorky. Rok výroby 2009 nová žehlička pro tažné Součástí prodeje opěrné kolečko, nájezd. Velmi dobrý stav, pěkné pneumatiky Přívěs je upravený pro snadnější nakládání MX/enduro motorek (viz poslední fotka) STK do 4/2023. Před prodejem udělám novou STK. Přívěsný vozík, přívěs, vozík, přepravník, přívěs moto, přívěs na motocykly, motocross, enduro, motokross