inzerce, prodej, prodám, bazar

Přivýdělek

Kategorie: Brigády

2 schopní pánové hledají na přivýdělek práci v Brně a okolí.
Druh práce:
vyklízecí práce
nakládka, vykládka dodávek
plnění kontejnerů
úklidové práce v domácnosti, na stavbách a zahradách
Přivýdělek
Podobné inzeráty
Pomocny skladnik/ice-Turnov(Vesecko)-až 185 Kč/h.
Jste nezaměstnaní, hledáte přivýdělek navíc či hledáte brigádu při studiu? My hledáme pracovité lidi k nám na sklad! Nabízíme možnost dlouhodobé brigády/ pro kurýrní společnost na pozici Skladník/ice na depo v Turnově (Vesecko). Jedná se o vykládku a nakládku zásilek (průměrná váha 5 kg, max. 50 kg). Vzhledem k povaze zásilek, kdy některé mohou mít až 50 kg není tento druh práce příliš vhodný pro ženy Co nabízíme? - flexibilní směny dle vašich možností (kolik směn budete chtít, tolik jich dostanete) - příjemný kolektiv, kam se budete těšit - ranní směny (5:30- cca 9:00), 185 Kč na hodinu nebo odpolední směny (od 15 hodin), 150 Kč na hodinu - ideální přivýdělek pro studenty, nebo ty, kteří dělají na dlouhé a krátké týdny, případně R-O-N a chtějí peníze navíc - férové jednání - nástup ihned Co požadujeme? - spolehlivost - fyzická zdatnost - Ochotu pracovat Pokud máte zájem, neváhejte nám prosím napsat na email: pracejrm@ nebo zavolat na tel. Číslo:
Hledám manuální přivýdělek ke své práci
Dobrý den, hledám si manuální přivýdělek ke své práci. Časově bych mohla jeden týden v pondělí 7-12/13 + víkend (časově po domluvě), druhý týden mohu pondělí - pátek v čase 7-12/13. Zkušennosti s prací na pc, ŘP SK. B (vlastní auto), prodej v potravinách, práce na farmě, práce ve skladu... Nabízení energií ani oslovovani lidí (telemarketing) apod. nehledám, jen seriózní manuální práci. Kontakt: cleverlinka@ nrbo SMS na tel.
Přivýdělek z domova  – 150Kč/h
Hledáte přivýdělek s flexibilní pracovní dobou? Pak jste na správném místě. Jediné, co k této práci potřebujete je vlastní telefon a počítač. Sháníme telefonisty, kteří budou komunikovat s potenciálními zákazníky a sjednávat schůzky. Zkušenosti nejsou podmínkou, důležitá je ochota učit se novým věcem. Na oplátku nabízíme velmi příznivé platové ohodnocení: první 2 týdny 120Kč/h, následně 150Kč/h + provize a možnost pracovat dle Vašich možností. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete svůj životopis na emailovou adresu dobosh.kristian@ a já se Vám obratem ozvu!
přivýdělek z domova
Dobrý den, nabízím přivýdělek z domova. Spolupráce s českou firmou Global 3000. Jednoduchá administrativní práce. Vyřizování registrací a komunikace se zákazníky. Vhodné pro všechny, co se zajímají o péči o zdraví. Pro více informací prosím pište na email
Přivýdělek nebo HPP. Mělník, Kralupy nad Vltavou, Neratovice
Hledáte přivýdělek? Chcete si určovat pracovní dobu podle svých možností? Máte maturitu? Pak hledáme právě Vás. Nyní náborový příspěvek 20 000,-! Provize jsou vypláceny pravidelně každý týden. Více informací na níže uvedeném telefonním čísle nebo odpověď na tento inzerát. Nejlépe volejte nebo do zprávy pošlete telefon, já vám zavolám a vysvětlím o co se jedná. Dalsi informace naleznete zde
Přivýdělek - údržba areálu
Do areálu firmy hledáme silné a zručné brigádníky na stěhování věcí a případně drobné běžné manuální práce (malování, natírání, montování, vrtání atd.) Časově dle možností, v pracovní dny 1-2 dny v týdnu. Požadavky na spolehlivost a pečlivý přístup. Nabízíme zázemí fungující společnosti, výplata každý měsíc dle evidence docházky. Pro více informací pište. Možnost DPP nebo IČO. Ideální pro studenty nebo jako přivýdělek k práci ve směnném provozu. Při spolupráci na DPP 1200 Kč/den čistého, max. 8500 Kč /měsíc čistá mzda. Vaše další odborné zkušenosti výhodou pro vyšší finanční ohodnocení (zednické, instalatérské a jiné práce).