inzerce, prodej, prodám, bazar

Prkénko na krájení End Grain

Kategorie: Kuchyně

Prodám špalíková prkýnka end grain na krájení sekaní atd rozměr 350x300x50mm materiál jasan. Cena 600,-













řeznický špalek, jasan, deska
Prkénko na krájení End Grain
Podobné inzeráty
Prkénko na krájení 45х38х2
Prkénko na krájení 45х38х2. Použité
Krájecí servírovací prkénko
Dub, velikost 60x30 cm. ošetřeno olejem na krájecí desky. Cena včetně zásilkovny. Kuchyňská deska, dubové prkno, krájecí prkénko, krájecí deska, prkénko na krájení, krájecí prkna
Masivní dubové prkénko na krájení RÄUS
Máme na prodej opravdu masivní prkýnko na krájení z ještě masivnějšího dubu, které si vysloužilo přezdívku RÄUS. Rozměry: 480x310x32 (v mm) Prkýnko je ošetřeno speciálním olejem na dřevo, který je určen na všechny dřevěné produkty, které přijdou do styku s jídlem.
Kuchyňské prkénko
Ručně vypalované Vhodné jak na krájení, jako snídaňové prkénko nebo jako tácek na kávu Možno udělat jine Cena za kus nebo dle dohody Posílám pouze přes zásilkovnu.
Servírovací prkénko Jasan
Prodám nové servírovací prkénko z jasanového dřeva. Rozměr: 30x19cm tloušťka 2cm Prkénko ošetřeno přírodním minerálním olejem Walrus Oil vhodný pro styk s potravinami
Servírovací prkénko z dubu
Prodám nové servírovací prkénko z dubového dřeva a proužkem mahagonu. Rozměry : 35x20cm tloušťka 2cm Prkénko ošetřeno přírodním minerálním olejem Walrus Oil vhodné pro styk s potravinami. Skvělý doplněk a pomocník do Vaší kuchyně.