inzerce, prodej, prodám, bazar

Proč máma pije

Kategorie: Romány pro ženy

Jednou čtená. Jako nová.
Proč máma pije
Podobné inzeráty
Máma to má na háku
Máma to má na háku a Čtyř tetičky a jedna vražda oddechové romány pro ženy
Sherry Argovová - Proč muži milují potvory
Nabízím knihu Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč od Sherry Argovové. Jednou přečtená a jako nová.
Proč si muži berou potvory
Prodám jednou čtenou knihu Proč si muži berou potvory, osobní odběr Praha Modřany, kze zaslat.
Příručka špatné matky – Kate Longová
Prodám knihu Kate Longové Příručka špatné matky, kterou v roce 2005 vydalo nakladatelství Argo. Kniha má 304 stran a je v bezvadném stavu. Anotace: Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Tato kniha je prvním románem anglické spisovatelky Kate Longové, žijící ve Shropshire. Ve stejném roce, ve kterém byl Blair zvolen premiérem a zemřela Diana, mají Charlotta, Karen a bábinka zcela jiné starosti. Nechápou, co se kolem i v nich samotných odehrává. Proč je všechno tak složité? Proč ty nejsměšnější omyly přinášejí katastrofální následky? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách, od chvíle, kdy se protrhne kondom či podáte žádost o rozvod, od okamžiku, kdy poprvé uslyšíte pláč vlastního dítěte, až do té doby, než si uvědomíte, že je tolik různých matek, kolik po světě běhá dětí, a že tou nejdůležitější věcí na světě je láska.
Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování
Cukuru Tazaki byl na střední škole jedním z pěti členů party, která ho ze dne na den vyloučila ze svého středu, aniž mu někdo z jeho kamarádů řekl proč. Tazaki utrpěl ztrátou přátel duševní otřes a zabýval se dokonce i myšlenkou na sebevraždu. Řadu let poté ho přiměje přítelkyně Sára, aby vyhledal své bývalé kamarády a získal odpověď na otázku: PROČ? Ani v tomto díle autor své čtenáře nezklame - charakteristický literární styl vytváří výjimečné dílo a čtenáři jsou znovu pohlceni Murakamiho magickým světem..... NOVÁ, NECTENA