inzerce, prodej, prodám, bazar

Procesor Ryzen 3 1200

Kategorie: Procesory

Prodám procesor Ryzen 3 1200 vč. chladiče. Zakoupen 30.08.2021, záruka do 30.08.2024. Procesor nebyl taktován a byl používán zhruba 10 měsíců. Mám originální balení.
Osobní předání, případně zásilkovna (+95 Kč).
Procesor Ryzen 3 1200
Podobné inzeráty
Procesor AMD Ryzen 3 1200
Nabízím úplně nový procesor AMD Ryzen 3 1200 v originálním balení včetně chladiče. Procesor byl pouze jedenkrát vyzkoušen a od té doby nevyužit. Technické parametry procesoru: Cena tohoto procesoru je 1499 Kč
Procesor AMD Ryzen 5 1600
Dobrý den, prodám procesor AMD Ryzen 5 1600. Procesor je v naprosto bezvadném stavu, od koupě byl ihned zasazen do sestavy a od té doby nebyl nikdy vytažen (foto je tedy z doby montování sestavy). Nebyl nikdy taktován a kromě občasného hraní nepodstupoval ani nějak velkou zátěž. Prodávám pouze samotný procesor, na požádání mohu přidat i zbytek teplovodivé pasty, kterou jsem tehdy na procesor využil. Jelikož prodávám pouze samotný procesor, popřípadě i s teplovodivou pastou, prodám jej za 1 400 Kč. Preferuji osobní předání v Brně, ale po rozumné domluvě jsem ochoten procesor zaslat i mimo Brno. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat na mé e-mailové adrese:
AMD Ryzen 3 3100
Dobrý den, prodám plně funkční procesor ryzen 3. Procesor normálně funguje a je vyzkoušený. Procesor 3. generace AMD Ryzen 3 (Matisse), socket AM4, 4 fyzická jádra (8 vláken), frekvence 3,6 GHz (3,9 GHz boost), vyrovnávací paměť cache 16 MB (L3), 7 nm výrobní proces, TDP 65 W, chladič Wraith Stealth. Procesor zvládá většinu moderních her, důvod prodeje je upgrade na silnější. Procesor je zabalený a vyčištěný včetně chladiče. Možnost osobního předání a nebo pošta po platbě předem!
Intel Celeron M Processor 380
Procesor Intel Celeron M Processor 380 je vynikající volbou pro uživatele, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný procesor pro svůj notebook. Tento procesor nabízí frekvenci 1,60 GHz, 1 MB cache L2 a podporu technologie Enhanced Intel SpeedStep, což zajišťuje rychlý a spolehlivý výkon pro běžné úkoly, jako jsou kancelářské programy, prohlížeče webových stránek a multimediální aplikace. Procesor Intel Celeron M Processor 380 je navržen pro socket PGA478 a je vhodný pro řadu notebooků. Díky nízké spotřebě energie a podpoře technologie Intel SpeedStep, tento procesor pomáhá udržet náklady na provoz nízké a prodlužuje výdrž baterie notebooku. Procesor Intel Celeron M Processor 380 je ideální volbou pro uživatele, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný procesor pro svůj notebook. Díky své nízké spotřebě energie a vysokému výkonu je tento procesor ideální pro běžné úkoly, jako jsou práce s kancelářskými aplikacemi, surfování na internetu a sledování videí. Pokud hledáte spolehlivý procesor pro svůj notebook, procesor Intel Celeron M Processor 380 je skvělou volbou pro vás. • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč.
Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz
Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz je vynikající volbou pro uživatele, kteří hledají spolehlivý a výkonný procesor pro svůj notebook. Tento procesor nabízí frekvenci 2,20 GHz, 2 MB cache L3 a podporu technologie Intel Hyper-Threading, což umožňuje provádět více úloh současně a zvyšuje výkon. Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz je navržen pro socket rPGA988B a je vhodný pro řadu notebooků. Díky nízké spotřebě energie a podpoře technologie Intel Turbo Boost, tento procesor pomáhá udržet náklady na provoz nízké a zároveň zvyšuje výkon pro náročnější aplikace. Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz je ideální volbou pro uživatele, kteří hledají spolehlivý a výkonný procesor pro svůj notebook. Díky své vysoké frekvenci a podpoře technologií Intel Hyper-Threading a Turbo Boost je tento procesor ideální pro náročnější aplikace, jako jsou hry, video editace a práce s grafickými programy. Pokud hledáte spolehlivý a výkonný procesor pro svůj notebook, procesor Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz je skvělou volbou pro vás. • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč.
AMD Ryzen 5 2600
Prodám používaný procesor 2. generace AMD Ryzen 5 (Pinnacle Ridge), socket AM4, 6 fyzických jader (12 vláken), frekvence 3,4 GHz (3,9 GHz boost), vyrovnávací paměť cache 16 MB (L3), 12 nm výrobní proces, TDP 65 W. Procesor byl kupován listopad 2018, jako součást PC Alza individual. Procesor je 100 % funkční a uložen v originálním obalu. Procesor byl využíván pouze k prohlížení webu a nikdy nebyl taktován. Součástí prodeje procesoru je nový, nikdy nepoužitý box chladič AMD Wraith Stealth s nanesenou teplovodivou pastou, který byl součástí mého nového procesoru Ryzen 5 5600. Důvodem prodeje procesoru není nic jiného než celkový upgrade PC. Mohu předat osobně nebo zaslat.