inzerce, prodej, prodám, bazar

Procházky Prahou

Kategorie: Mapy, cestovní průvodci

Prodám knihu Procházky Prahou, Štefánková, Mlčoch, SNDK 1964
Procházky Prahou
Podobné inzeráty
Procházky kulturní Prahou - hudební
Otto Dlabola, Michaela Kopecká: Procházky kulturní Prahou - hudební. Publikace doplněna barevnými i černobílými fotografiemi. 130 stran, pevná vazba s přebalem, velký formát - 29 x 22 cm. Vydáno 1998. Dobrý stav, pouze mírně poškozený přebal - viz foto. Nabízím předání v Praze, odeslání poštou nebo Zásilkovnou.
Pražský poutník
Vladislav Dudák: Pražský poutník (5. vydání, 2008). Pěkně popsané tématické procházky Prahou. Perfektní stav. Osobní předání Praha / Jihlava / Svitavy / Telč, případn zásilkovna, PPL apod. (+poštovné).
PROCHÁZKY PRAHOU-1980
PRODÁM TOHOTO PRŮVODCE,PĚKNÝ STAV
Kniha o kladensku a okolí památky turistika
Kniha Kladensko, kniha o Kladně a okolí. Pojednává o přírodních a kulturních zajímavostech kladenského kraje nedaleko Prahy. Plno barevných fotografií, umělecky zdárně pořízených z interiérů pamětihodností, muzejí i krajinných zákoutí a hodnotné architektury neopomínaje zajímavé detaily ozdob, soch apod. Vynikající knížka jako průvodce po kraji, kde na co se zaměřit co neminout a do taje místa též zavede k mnohým místům historický vývoj lokality. Kde se nelze dostat do interiérů, poslouží dobře fotografie v knížce pro utvoření představy vnitřního vzhledu. Kladensko má bohatou historii i nějak někdy spjatou s Prahou, např. z Poldi ocel pochází krov Národního divadla v Praze.
Knihy o Praze, ale nejen o ní… Cestopisy, průvodce, památky
Prodám vícero knih o Praze, ale nejen o ní… Viz seznam: 1) Ignát Herrmann; ZE STARÉ PRAHY; Nakladatelství Svoboda, 1970 (Herrmannovy faktografické návraty do Prahy let sedmdesátých a osmdesátých 19. století) 100Kč 2) Jakub Arbes; OKOLÍ PRAHY; SN krásné literatury, hudby a umění Praha, 1960 (Svazek sdružuje několik autorových prací, jež spojuje jako vedoucí motiv jeho láska k rodné Praze a jejímu nejbližšímu okolí.) 90Kč 3) Emanuel Poche, Josef Janáček; PRAHOU KROK ZA KROKEM; Orbis Praha, 1963 (Kniha rozvíjí v pěti kapitolách pásmo dějin a stavebních, sochařských i malířských objektů podle čtvrtí, od středu města až na nejvzdálenější předměstí. Kniha také obsahuje velký „Orientační plán hlavního města Prahy s rejstříkem ulic“) 120Kč 4) MAPA KULTURNÍCH PAMÁTEK ČSSR; Vydala Ústřední správa geodézie a kartografie, 1962 (Měřítko 1 : 500 000) 70Kč 5) ROČENKA LIDÉ A ZEMĚ 1965; Vydalo Nakladatelství Československé akademie věd Praha, 1964 (Ročenka populárně vědeckého zeměpisného a cestopisného měsíčníku LIDÉ A ZEMĚ) 100Kč 6) BRNO – ORIENTAČNÍ PLÁN MĚSTA; Vydala Ústřední správa geodesie a kartografie, 1959 (Obsahuje: Informativní textovou část; Mapku městských zajímavostí; Mapku tratí městských dopravních prostředků; Orientační plán města) 60Kč 7) Zdeněk Birner; CHODSKO A ČESKÝ LES; Vydala Olympia Praha, 1976 („Průvodce je určen širokému okruhu zájemců o výlety a turistické putování autem, vlakem, nebo pěšky a obsahuje údaje pro provádění celoroční turistiky“) 90Kč 8) Jiří Doležal, Evžen Veselý; HRADY A ZÁMKY; Olympia, Praha 1969, EDICE MALÝCH SUVENÝRŮ (Foto knížka) 100Kč 9) Jiří Doležal, Evžen Veselý; PAMÁTKY STARÉ PRAHY; Olympia, Praha 1969, EDICE MALÝCH SUVENÝRŮ (Foto knížka) 100Kč V případě zakoupení čtyř a více knih – sleva 15% Knihy jsou v dost dobrém stavu Preferuji osobní předání, jinak nutno připočíst poštovné. INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ
Pražské vinice - NOVÁ
Praha je krásná, stověžatá, kulturní… Ale také úrodná. A požitkářská. Byla taková v minulosti, tedy v těch šťastnějších časech, a je i dnes. Svědčí o tom i obnovené pražské vinice. Jejich vína, rok od roku kvalitnější, si lidé zvykli chutnat přímo na místě, kde vznikají. Na osluněných svazích vinohradů,... Zobrazit více informací o knize? Z obsahu knihy Pražské vinice Úvod Vinařství v Praze - Tradice i nový fenomén Václav svatý, Karel čtvrtý - Ohlédnutí za slavnou historií Vinice Svatováclavská aneb na Opyši Vinice v zahradách Pražského hradu Plečnikova vinice – prvorepubliková pýcha Pražského hradu Vinná réva v zahradách Pražského hradu Vyšehradské vinice Réva v zahradě vyšehradské kapituly sv. Petra a Pavla Vinice pod Vyšehradem vítá nové životy Vinice purkrabství kolem vyšehradských hradeb Réva na Petříně Strahovský klášter a jeho vinice Svatojánská vinice nad sadem mandloní Dejvická vinice Baba - Rozmarné léto i záhadná zřícenina nad Prahou