inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám 2 cyklosedacky Hamax

Kategorie: Sedačky na kolo

můžu dovézt po domluvě do Prahy, 650 Kč kus
prodám 2 cyklosedacky Hamax
Podobné inzeráty
Dětské cyklosedačky HAMAX Sleepy + držáky na kolo
Nabízím dvě dětské cyklosedačky (i samostatně) Hamax Sleepy ve velmi dobrém stavu bez poškození, které nám velmi dobře posloužily. Hamax Sleepy je samonosná polohovací sedačka s prolisem pro helmu a uchycením za sedlo bez nutnosti použití nosiče. Sedačka nabízí výškově nastavitelné opěrky nohou, které chrání nohy před výpletem kola. Je zde možnost sklopit sedačku dozadu až o 12,5°. Pro zvýšení bezpečnost jsou na zadní straně umístěny reflexní prvky a vestavěné zadní světlo. Sedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců s nosností až 22 kg. Sedačka je vhodná pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm. Certifikace dle evropské normy EN 14344. Cena za kus včetně držáku: 900,- Kč V případě zájmu pouze osobní odběr. Na SMS ani jiné zprávy z pochopitelných důvodů nebudu odpovídat, v případě vážného zájmu pouze volejte - děkuji za pochopení.
Prodám cyklosedačku Hamax Observer
Prodám cyklosedačku Hamax Observer v barevné kombinaci černá/ červená. Použitá 5X. V záruce do 21.10.2023. K sedačce jsem dokupoval další adaptér pro uchycení pod představec viz. Foto. Běžná cena: 1 999 Kč. Prodávám za 1 400 Kč- Možnost předání v Brně nebo zaslání poštou.
Upínací tyč HAMAX Siesta/Caress pro malé rámy.
Náhradní samonosná tyč, která řeší problém nízkého rámu a průměrově větších kol 29 a 27,5. Určeno pro cyklosedačky HAMAX, pro model Caress, či Siesta. Jedná se o originální, samostatně dokoupitelné, příslušenství HAMAX. Nepoužito, vč. originálního balení. Původní cena 589,- Kč.
Dětská sedačka Hamax
Prodám starší model cyklosedačky Hamax. Sedačka se montuje nad zadní kolo.
Hamax dětská sedačka na kolo
Podrobnosti o produktu: Do nové cyklosedačky byl integrován systém skládání Hamax , takže lze pro dítě nastavit polohu na spaní v úhlu 20°. Ramenní podložky poskytují dodatečné pohodlí a usnadňují zapínání bezpečnostních pásů. Nastavitelný zádový systém umožňuje nastavit výšku zádové opěrky tak, aby cyklosedačka rostla s dítětem. Díky odrazkám na zadní straně je sedačka lépe viditelná Výklenek na přilbu pro optimální pohodlí při nošení cyklistické přilby. Nastavitelné opěradlo pro přizpůsobení popruhů velikosti dítěte Integrované polstrování Nový systém opěrky nohou - lze nastavit jednou rukou Nový systém popruhů s ramenními vycpávkami Bezpečné a snadné připevnění Držáky jsou uzamykatelné
Hamax Caress - modrá a červená cyklosedačka
Dobrý den, nabízím dvě cyklosedačky pro děti Hamax Caress. Velmi hezký stav. ********************************************* Další detaily o výrobku: Vyměnitelné polstrování Nové opěrky na nohy - nastavitelné jednou rukou Nový systém pásů s polstrováním - více pohodlí a snazší připásání Odrazka na opěrce zad pro lepší viditelnost Instalace možná na kolech s nosičem i bez něj Bezpečná a snadná montáž Uzamykatelný připevňovací držák Nastavitelná opěrka zad pro přizpůsobení se výšce dítěte Nastavitelná pozice sedu (20°) Pro děti od ca. 9 měsíců a hmotnosti až do 22 kg Technické detaily: Rozměry: 38 x 95 x 29,5 cm Hmotnost: 4,6 kg Materiál odolný UV záření ********************************************* Preferuji férové jednání a osobní předání. Po zkušenostech na SMS a email NEREAGUJI, tak to, prosím, nezkoušejte. Váš zájem sdělte telefonátem. Děkuji za pochopení. ******************************************** Cena: 1.800,-Kč / ks