inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám 2 kg propan butanové bomby-530 kč.

Kategorie: Kempink

Prodám 2 kg propan butanové bomby-530 kč.Osobní odběr nebo pošlu jako balík na poštu za 75 kč.Platí do vymazání inzerátu.
Prodám 2 kg propan butanové  bomby-530 kč.
Podobné inzeráty
Prodám plynový jednoplotýnkový vařič na 2 kg p.b. bombu.
Prodám plynový jednoplotýnkový vařič na 2 kg p.b. bombu.Nabízím dva kusy.Prodám i jednotlivě.Cena za kus kč.Prodávám i s bombou.Dále prodám tři kusy 2 kg propan butan bomby za 530 kč kus.Pardubice.Platí do vymazání inzerátu.Posílám jako balík na poštu při platbě předem nebo osobní odběr.Na dobírku NEPOSÍLÁM.
Plynový vařič propan butan
Varic bez lahve,s prázdnou láhví 800,- zasilam zasilkovnou 80 Kč
Sada na plnění plynových kartuší
Prodávám novou přepouštěcí sadu na plnění kempingových kartuší pro vařiče. Sada se připojí k závitové kartuši, průhledná spojovací hadice ukazuje průtok kapalného plynu do plněné kartuše. Druhá koncovka je na připojení tlakovou propan-butan lahev 10kg. Lze zapojit i k 2kg plynové lahvi pomocí dodatečné redukce, jednocestného ventilu. Mám ho také k dispozici. Funguje spolehlivě. Doporučuji nikdy neplnit kartuši na původní plnou kapacitu. Všeobecně nejsou kartuše určeny pro opakované plnění !!
Luxusní velký stan Atlas 5x4m
Nové prostorné stany Atlas, vyrobeny v r. 2021 ve Španělsku na zakázku pro cestovní kancelář, používané pouze jednou, v červenci v Itálii, zcela bez poškození, funkční. Praktický stan Atlas o rozměrech 4,00 x 5,00 m, výška 1,70/2,16 m, poskytuje komfortní pobyt pro 6 osob. Materiály PVC a bavlna, konstrukce z oceli. Uvnitř dvě oddělené ložnice a závěsy, včetně kolíků a lan. K dispozici máme stany Atlas v počtu 5ks, všechny barevně jednotné, bez loga cestovní kanceláře. Při odběru 5 ks možno jednat o slevě. K prodeji máme rovněž tyto stany starší a používané 3 roky za nižší cenu. Možný pouze osobní odběr. Pište na e-mail či poptejte telefonicky PO-ČT 10-17h na T: 495 530 006
prodám plecháčky
Prodám 2ks plecháčků,na kempink čí na rybaření. Prodám oba na jednou.
Prodam stan pro 6 osob
Dobry den, prodám stan pro 6 osob. Stan byl pouzit jen jednou v létě ted uz pro něho nemam využití Puvodni cena 6500kc Prodam za 4500kc