inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám anglické sedlo EHL

Kategorie: Koně - potřeby

Prodám starší anglické kožené sedlo Eurohorseline (EHL). Posedlí 17,5", komora 19cm. Sedlo má kolenní opěrky s protiskluzovou úpravou. Vhodný pro koně s kulatými zády a nevýrazným kohoutkem. Sedlo jsem měla na huculku, je ježděné ale v dobrém stavu. Prodávám z důvodu úklidu sedlovny, zbytečně se na něj práší když může někomu ještě udělat radost. Vhodné jako hobby sedlo na toulky přírodou.
Pro bližší informace mě kontaktujte na email natalierotkova@
Prodám anglické sedlo EHL
Podobné inzeráty
Anglické sedlo
Prodám kožené sedlo EHL, posedlí 17,5 komora široká. Sedlo je starší, ale zachovalé. Drobné vady viz foto. Dřevěná kostra, vlněné polštáře. Možné převzetí v Roztokách, po dohodě v Praze
Western sedla- VÍCE KUSŮ
1: Sedlo značky Stonedeek. Sedlo je lehoučké, na plastové kostře, téměř nové, 100% stav. Vejde se i silnější jezdec. Posedlí 17" (43,2 cm), komora 6,5" (16,6 cm), úhel lyžin vpředu 95°, délka sedla 63 cm. Pasuje na široké koně. Cena 17000 s možností zkoušky, bez zkoušení 15000 Kč. 2: Krásné sedlo vyhlášené firmy Circle A. Posedlí 16" (40 cm), komora 6" (15,2 cm), úhel lyžin vpředu 93°,délka sedla 67 cm. Sedí na mohutnější teplokrevníky nebo koně amerických plemen. Cena 17000 s možností zkoušky, bez zkoušení 15000 Kč. PRODÁNO 3: Sedlo světoznámé americké firmy Tex Tan. Dřevěná kostra, známky užívání, stav sedla velmi dobrý. Posedlí 16" (40 cm), komora 6" (15,2 cm), úhel lyžin vpředu 93°, délka sedla 64 cm. Pasuje na středně široké koně. Cena 15000 s možností zkoušky, bez zkoušení 13000 Kč. 4: Sedlo českého výrobce Lucky Horse, krásný stav. Hluboké posedlí podrží i nejistého jezdce, třmeny jdou zkrátit i na menší postavu. Posedlí 16" /40 cm), Komora 6,5" (16,6 cm), úhel lyžin vpředu 90°, délka sedla 62 cm. Pasuje na teplo či plnokrevné koně, i na krátký hřbet. Cena 15000 s možností zkoušky, bez zkoušení 13000 Kč. 5: Sedlo známé americké firmy Circle L. Pohodlné, známky užívání, kůže i kostra v pořádku. Posedlí 15,5" (39 cm), komora 6" (15,2 cm), úhel lyžin vpředu 100°, délka sedla 65 cm. Pasuje na široké koně amerických či chladnokrevných plemen. Cena 14000 s možností zkoušky, bez zkoušení 12000 Kč. 6: Sedlo Kalifornia, bez značky, mexická výroba. Hluboké, pohodlné, slušný stav. Posedlí 15" (38 cm), komora 6" (15,2 cm), délka sedla jen 60 cm. Lyžiny jsou doširoka roztažené, úhel vpředu 110°, pasuje i na kráté sudovité koně typu hucul, hafling, fjord, tinker, americká či chladnokrevná plemena. Cena 15000 s možností zkoušky, bez zkoušení 13000 Kč. 7: All Arround sedlo NRHA Saddlesmith (USA). Kostra je dřevěná obšitá v surové kůži, nové třmenové řemeny, slušný stav, hezky drží sed. Posedlí 15,5" (39 cm), komora 6" (15,2 cm), délka sedla 65 cm. Úhel lyžin vpředu 100°. FQH-EFQH, pasuje na extra široké koně. Cena 18 000 Kč, bez zkoušení 16 000 Kč. 8: Luxusní westernové sedlo známé americké firmy Tex Tan. Opravdový krasavec! Ručně zdobené, v posedlí je měkkoučký gel, takže jezdec sedí jako v peřině. Kostra dřevěná obšitá v surové kůži, nový vázací řemen. 100% stav bez vad. Posedlí 16" (40 cm), komora 6" (15,2 cm), délka sedla 70 cm. Velikost QH- pasuje na štíhlé QH sportovního rámce či na teplokrevná plemena s nižším kohoutkem. Cena 26 000 Kč, bez zkoušení 22 000 Kč. ZKOUŠKA MOŽNÁ NA TÝDEN PROTI PLNÉ CENĚ, JE TŘEBA PŘIPOČÍTAT POŠTOVNÉ. Máte dotaz? Nebojte se zavolat! :-)
Anglické sedlo
Prodám anglické sedlo ze sedlářství Mitas a syn. Sedlo používáno na mohutnějšího plnase s vysokým kohoutkem. Otevřená komora. V anglických sedlech se jako westernový jezdec moc nevyznám tak pošlu veškeré rozměry do zprávy. Sedlo prodám komplet nastrojené s podložkou, starší podsedlovkou, daslo podbřišníkem 120cm, kentaur poprsakem, kentaur třmenové řemeny a třmeny. Koník odešel do důchodu a sedlo již nevyužijeme. Dohoda o ceně v případě rychlého jednání možná. Možno zaslat na dobírku v případě uhrazení poštovného předem. Nebo osobní odběr v Žatci ????
Drezúrne sedlo LaBelle Suisse KOMPLET
Drezúrne sedlo Labelle Suisse Podsedlie 17,5", komora odpovedá 3. Sedlo Švajčiarskej značky, vyrobené z kvalitnej kože, na krátkych vlnených vankúšoch. Sedlo dobre sedí teplokrvným typom koní, ktoré potrebujú krátky typ sedla. Krátke zápinky. Drobná vada na posedlí (nie je ani moc vidieť), koža nie je pretrhnutá, len estetická vada viď. foto, preto predávam výrazne lacnejšie. Tieto sedlá si držia dosť cenu, hold kvalita :) Predávam ho z dôvodu, že prechádzame na bezkostrové. Spodná bočnica je hnedá pevná koža, inak je sedlo čierne, je to pre to, že nefarbená koža toľko nevysychá a lepšie si udržujú stály tvar. Miery viz foto. Sedlo predávam vrátane strmeňových remeňov (Kentaur), strmeňov (bezpečnostné Decathlon), podbrušník (Kentaur 135cm), obal na strmene, barančekový poťah na posedlie, pravý baran pod sedlo, gélovka pod sedlo, dva sety drezurnych dečiek + ušane (bledoružová a bordová). Viac foto e-mailom.
Anglické univerzální sedlo. 17/1
Dobrý den, Prodám anglické univerzální sedlo, černé, kožené. Drobné kosmetické vady. Bohužel jsem si naivně myslela, že kobyle bude sedět, ale potřebujeme komoru č.2. Má měkké a vysoké polštáře. Bude sedět drobnému koníkovi, který má užší zada, úzký kohoutek. Chtěla jsem ho pro achalku, která je však v pubertě a nabírá. Tudíž jsem s komorou těsně vedle. Určitě ne na příliš výraznou lopatku, Achalteke je má dost výrazně a sedlo nám do ni zasahuje. Komora je úzká, ale páteřní kanal je dostatečně široký. Posedli odpovídá 16,5-17. Rada pošlu fotky s metrem. A zmerim cokoliv na vyžádání. Je v teple, je s obalem. Prodavam holé, jak jsem koupila. Vyzkoušeno položené, jednou jsem ho na ní měla, abych zkusila jak pod nim chodí. Od té doby leží a nevyužije se. Nevyuziju ani do budoucna. Případně jsem ochotná vyměnit za sedlo s posedlim do 17 a komorou číslo 2, vlněné polštáře, vysoké, široký páteřní kanal, místo na lopatku, s doplatkem třeba. Je to pro skoro 4letou kobylu Achalteke. Neposilam na dobírku. Platba předem, poštovné zásilkovna stojí myslím lehce přes 100Kč. Možnost vyzkoušet. Ale jak říkám, ne na dobírku. Zasilkovna peníze drží 14 dní.
Sedlo anglické DASLO - 18''
Anglické syntetické SEDLO DASLO s měnitelnou kovovou komorou, aktuálně modrá. Veliskot posedlí 18". Posedlí pevně drží sed jezdce a je z imitace velurové kůže, stejně tak jako přední část bočnic, pod kterými jsou opěrky na suchý zip.Sedlové polštáře jsou plněné vlnou. Syntetická kostra je pružná a přizpůsobí se koni. Dle osvalení koně jde komora lehce vyměnit a sedlo na koni sedí ve správném zaúhlení, které umožňuje jezdci pohodlný, vyvážený sed. Zápinky pro podbřišník jsou vyrobeny z buvolí kůže. Sedlo prodávám holé. Možno zakoupit také podsedlovou dečku Equiline Octagon, používaná, ale ještě dlouho poslouží, stav viz foto, cena 400 Kč.