inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Anglonubijská podílová 87,5%

Kategorie: Ovce a kozy

Lidé jsou zvyklí chodit na procházky se psy. My chodíme i s hospodářskými zvířátky. Prodám domácí mazlíčky pro děti. 3 loňské kozyčky Anglonubíjské podílové, ochočené, nechají se hladit, vhodné pro děti i do chovu. Zvyklé na procházky bez úvazu v přírodě, poslouchají na zavolání koza-koza, jdeme domů, stůj, Celoročně volně chované v panenské přírodě. Pouze do dobrých rukou, kde nebudou uvázané ve chlívku a budou mít volnost a radost ze života. Cena 3000Kč za jednu, Za všechny 6000Kč.
Prodám Anglonubijská podílová 87,5%
Podobné inzeráty
Koza podílová bílá krátkostrstá a anglonubijská
Nabízím poprvé připuštěnou mladou kozu, 50% anglonubijská, 50% bílá krátkosrstá. Na první fotce je to ta uprostřed (menší, s rohama). Hradčovice
Prodám dojnou kozu s kůzlaty
Dobrý den, prodám bílou dojnou (5 litrů) kozu s letošními cca 14 dní starými kůzlaty 1 kozička - bílá s fleky a 1 světle hnědý kozlík (anglonubijské podílové) a kozičkou cca 1 rok (anglonubijská podílová), k tomu 3 letá hnědá koza. Cena 5000,- za komplet, při rychlém jednání sleva.
Anglonubijská kůzlata
Nabízím letošní Anglonubijská kůzlata narozená 6.1., 26.27. a 29.1. k odběru od čtvrtého měsíce věku. Celkem 5x kozílk (kozičky již v rezervaci). Matky 90% AN a otec 100% AN s POP linie Hayo. Kozlík 1000Kč a kozička 1500Kč.
Kůzlata anglonubijská/kozy AN
Nabízím k prodeji anglonubijská kůzlata. Kozičky i kozlíky. Hnědé i flekaté. Geneticky bezrohé, odrohované i rohaté. K chovu i k velikonoční porážce. Cena dle kategorie - kozičky 3-5000,- a kozlíci 1000-2000,- po odstavu začátkem dubna. Podílové i 100%. Některé matky s vydojenou třídou. Po plemenném AN kozlovi linie Black. Letos již nejsme v KU, ale matky s tržní produkcí mléka. Pod veterinární kontrolou mléka i zdraví. Hospodářství se sedmiletým statusem TSE. Při osobní návštěvě možno nabídnout i dospělé kozy určené k vyřazení ( věk, šikana ve stádě....) vesměs ještě schopné produkce mléka i kůzlat.
Anglonubijská  koza Hnědá koza
Anglonubijská koza Hnědá koza ovce Francouzská Akční cena 1000 Kč kus
Prodám kůzlata
Prodám podílová kůzlata. Odběr možný začátkem dubna.