inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bazen azuro vario v1 (3,6m) sleva možná

Kategorie: Bazény

Prodám bazen azuro vario s bazenovou folii mozaic + skimmer + bazenove lišty
+ schudky (jen mají nahoře prasklinu)
Prodej z důvodu nevyužití
Cena s dohodou možná
Prodám bazen azuro vario v1 (3,6m) sleva možná
Podobné inzeráty
BAZÉN AZURO VARIO STONE V1 s kompletním vybavením
Základní modelová řada nadzemních bazénů Azuro s hloubkou 1,07 – 1,20 m a možností instalace na povrchu i částečného či úplného zapuštění do terénu, a to včetně svahu. Bazén si postavíte sami i během jediného dne. Stěna z hlubokotažené oceli má vícevrstvou antikorozní úpravu. Model Azuro Vario Rozměry Ø 3,6 m Hloubka 1,07 m - Kupováno 16.8.2020 (viz. doklad) - Nutno dokoupit BAZÉNOVÁ FÓLIE BASIC V1 - cena cca 2000 ,- Kč (z Mountfield) - Jinak vše plně funkční, max. drobné oděrky - K bazénu jsou BAZÉNOVÉ SCHŮDKY AZURO IBIZA 1,55 M aktuální cena 9 790 Kč - celková cena kupovaného bazénu byla 31 875,- Kč - Osobní převzetí ve Sviadnově (u Frýdku - Místku) - Některé věci stále v záruce: Ovál bazénu, Filtrace, Schůdky viz. doklad. - Důvod prodeje - výměna za zabudovaný bazén - Aktuálně je bazén složen a připraven k odvozu - Foto aktuální z 1.2.2023 - Bazén bez vad Prosím kontakt telefonicky děkuji.
Bazén Azuro Vario V 3 Mountfield vč. filtrace a fólie a skim
Nabízím kompletní bazén od Mountfieldu Vario V 3 v dekoru dřevo, průměr 4,6 x 1,2m + fólii + plachtu na bazén + skimmer Azuro + kvalitní pískovou filtraci Azuro 5 vč. na 25 kg písku + originál schůdky Azuro deluxe a manometr.3 roky starý. Po dohodě je možno odvézt dodavkou. Nutná demontáž.pomohu. Komplet jen za cenu samotné filtrace! Platí do smazání
Folie bazén AZURO GALAXY V1 kruh 3,6x1,1m-Nová
Prodám novou zabalenou bazénovou folii AZURO GALAXY V1,rozměr kruh 3,6x1,1m.Tloušťka folie 0,35 mm,váha 13 bazény Mountfield Azuro 400 Deluxe a 100 Galaxy.Číslo zboží v Mountfieldu 3BPZ0267... Mohu zaslat českou poštou... Vnitřní fólie GALAXY pro bazény Azuro Vario V1 (i na výměnu do bazénů Azuro DL 400 a Galaxy 100). Na výrobu této mimořádné fólie je použit tzv. panenský vinyl v bílé barvě, který má vyšší obsah speciálních složek jako jsou UV inhibitory a barevné stabilizátory. Tyto složky výrazně zvyšují stálost potisku a celkovou životnost fólie. Mimořádnou vlastností panenského vinylu je navíc jeho větší odolnost proti plísním a bakteriím. Vrchní akrylátová vrstva zaručuje maximální ochranu proti oděru a bazénové chemii. Fólie je potištěna velmi atraktivním a oblíbeným vzorem GALAXY. Je určena pro nejnáročnější zákazníky, kteří požadují maximální možnou kvalitu a odolnost.
Výměnu bazénových folií. Azuro, GRE, Vario ,
Výměna bazénové folie pro bazény: azuro, orlando. Specializujeme na výměnu vnitřních folií pro nadzemní bazény. Výměnu bazénových folií provádíme pro bazény Azuro,Vario,. Galaxy, Orlando Premium DL, Orlando. Montáž Bazénů GRE, Bestway Hydrium, Fidji, Pacific, Nuovo, Azuro Vario Mountfield, Stone ,V1,V2,V3,V4,V6,V7,
Prodám bazén Azuro Vario V3
Prodám kruhový bazén Azuro Vario V3, 4,6 m x 1,2 m, dekor stone, skimmer, podložka pod bazén (geotextilie) - viz foto, bez filtrace a folie. Zakoupeno 07/2020 , velmi zachovalý, možnost instalace na povrchu i částečné či úplné zapuštění do země. Pouze osobní odběr.
Bazén Azuro Vario V6
Prodám bazén Azuro Vario V6-hloubka 1,2m-rozměry 5,5x3,7-dekor dřevo.Nerozbalený,nový,koupený 5/2022,nevyužitý.K tomu nerezové schůdky-3 stupňové, skimmer,podložka pod bazén-gramáž 300(lepší)- 5,5x3,7,vnitřní fólie galaxy V6 5,5x3,7/1,2m Cena 30000 Kč nebo dohodou.