inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam bednu M-AUDIO BX8a

Kategorie: Zvuková technika

Prodam bednu M-AUDIO BX8a je v dobrém stavů hraje krásně čisté má to 60Hz 130W je to na aux kabel
Prodam bednu M-AUDIO BX8a
Podobné inzeráty
Všesměrový mikrofon Audio-Technica ATR4697-USB, NOVÝ
Mikrofon Audio-Technica ATR4697-USB je ideálním řešením pro videokonference nebo podcasty. Všesměrová charakteristika zajistí plné pokrytí prostoru a perfektní srozumitelnost. Plošné provedení vhodné i pro meetingy. Audio-Technica disponuje 1,5 metru dlouhým kabelem pro snadnou manipulaci a konektorem USB-C pro připojení k zařízení. Redukce v balení se postará o propojení se zařízením s USB-A porty. Klíčové vlastnosti Audio-Technica ATR4697-USB Audio-Technica ATR4697-USB je stolní mikrofon pro videokonference a podcasty Pevné zpracování pro dlouhodobou výdrž Malé provedení zajistí dostatek prostoru na pracovním stole Všesměrové snímání zachytí veškerý zvuk Dostatečně dlouhý kabel 1,5 metru Audio-Technica ATR4697-USB lze připojit skrze USB-C V balení najdete v případě potřeby redukci na USB-A ZCELA NOVÝ! Původní cena 799 Kč. PPL/Česká pošta - 80 Kč Zásilkovna - 60 Kč
Zesilovač Fosi Audio BT10A
Dobrý den, prodám zcela nový zesilovač Fosi Audio BT10A. Pouze vybalený a vyzkoušený. Jedná se o malý, ale výkonný zesilovač od známého výrobce Fosi Audio. Kompletní balení včetně napájecího adaptéru. Preferuji osobní předání v Praze, ale zaslání se nebráním. Další fotky rád doplním. Více informací naleznete zde: První kontakt prosím přes email. Inzerát platí do smazání.
Aptx Low Latency, CSR, USB Bluetooth Audio Transmitter
This is a long range, high quality, aptX Low Latency USB Bluetooth AUDIO transmitter. It ONLY supports Audio Transmission, and is NOT for keyboards , mouse devices, game controllers or data transfer. ★ Please read the manual carefully before using, and for any malfunction diagnosis that's not found in the manual, please feel free to contact seller directly for help.  PRODUCT SPECIFICATIONS: Supported protocols: aptx LL, aptX, SBC, A2DP, AVRCP Input Port:  USB, AUX Transmission range: more than 10 meters(30ft) Power Supply for Device: USB 5V  MAIN FEATURES:  ✔ Easy to use:  Totally plug and play, contains internal sound chip so can be recognised as a sound card to receive PCM data from a computer or mobile OTG.  ✔ Support simultaneous connection of two stereo: the transmitter also has the ability to hook up to two speakers at the same time, great if you're throwing a party. ✔ No more delay: AptX Low Latency codec to virtually eliminate audio-visual lag, so you can enjoy watching TV, Movie , Video in perfect synchronization. ✔ Excellent Range: With antenna installed, transmitter range is up to 30ft with no degradation/clipping.
Aktivní repro KRK Rokit 6 + M-Audio zvukovka + Mikrofon
Prodávám tento set pro domácí nahrávací studio. USB Zvuková karta M-AUDIO AIR 192 | 4 Kondenzátorový mikrofon M-Audio (včetně mikrofonního kabelu) Pár aktivních studiových monitorů KRK ROKIT 6 (Gen 3), napájecí kabely, propojovací kabely Cena za vše 5500,- Kč
Shanling M6 Pro - vynikající stav
Hires audio přehrávač, včetně videa, vynikající stav, stav nového přehrávače. Kvalita zvuku bezkonkurenční. Prodávám z důvodu malého využití. V současné době se prodává za 17700 Kč. O krok vpřed od úspěšného digitálního zvukového přehrávače M6 představuje společnost Shanling inovovaný model M6 Pro s vylepšeným designem a zvukovými prvky. Tato nová verze má větší výkon, více připojení a elegantnější design. Vyzbrojený certifikací Hi-Res Audio a Hi-Res Wireless Audio má zvukový přehrávač M6 Pro své místo na čele nabídky Hi-Res audio přehrávačů společnosti Shanling. Shanling vylepšil duální DAC na prémiový DAC AKM AK4497EQ. S touto novou generací DAC je Shanling schopen posunout kvalitu zvuku M6 Pro výrazně nad všechny ostatní předchozí výtvory. Spolu s exkluzivně navrženým plně vyváženým štvokanálovým zesilovačem poskytuje M6 Pro ještě výkonnější výstup při dosahování vynikajících měření a lépe znějící hudby. Výkonný Shanling M6 Pro obsahuje osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 430 v kombinaci s 4G RAM a 32G ROM, aby byl zajištěn rychlý a hladký chod systému. Abyste se ujistili, že máte dostatek místa pro vaši hudbu, podporuje M6 Pro karty microSD až do 2 TB.
Audio-Technica PRO 92cW - náhlavní mikrofon pro bezdráty
Náhlavní mikrofon pro bezdrátové systémy Audio-Technica včetně kompletního příslušenství. - konektor pro bezdrátové aplikace - vhodný pro všechny bodypack vysílačky Audio-Technica - vysoká kvalita zvuku při malých rozměrech - flexibilní upevnění - ukončen speciálním konektorem pro vysílačky Audio-Technica - vhodné pro aplikace kde je třeba nenápadný mikrofon - ať už pro různé prezentace nebo mluvené slovo Parametry: - Směrová charakteristika: kulová - Barva: černá - Frekvenční charakteristika: 20 - 20.000Hz - Citlivost: -45 dB (5.6 mV) - Délka kabelu: 1.4 m - Příslušenství: protivětrný kryt, kolíček na připevnění, ochranný přenosný obal --- Na jeho plnou funkčnost poskytnu osobní záruku 3 měsíce na vyzkoušení. Mikrofon je nový a nepoužívaný, je to pouze rozbalený kus bez krabice - zbyl mi tu z uzavřené prodejny, kde byl vystaven. --- Balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS / DPD za 139 Kč. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.