inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bezdrátovou nabíječku

Kategorie: Nabíječky

Prodám nevyužitou bezdrátovou nabíječku s lampičkou
Prodám bezdrátovou nabíječku
Podobné inzeráty
Prodám bezdrátovou nabíječku
Prodám funkční bezdrátovou nabíječku.
bezdrátovou nabíječku pro Samsung ,S7,S8,S9,S10
Prodám bezdrátovou nabíječku na Samsung Galaxy S6 edge,S7,S7 edge,S8,S9,S10,Note8,Note9,Note10 + kompatabilní se všemi telefony podporujícímy Wireless charging (bezdrátové nabíjení), černá s oranžovým pruhem ,nová nepoužitá cena: 150 Kč
Nabízím bezdrátovou nabíječku na telefon
Nabízím bezdrátovou nabíječku na telefon Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku.
Bezdrátová nabíječka Smarty SLIM
Prodám Smarty SLIM bezdrátovou nabíječku s rychlonabíjením 10/7,5W. Jedná se o elegantní bezdrátovou nabíjecí podložku s podporou rychlého bezdrátového Qi nabíjení 5 / 7,5 a 10W vyrobenou v ultra-tenkém provedení. Nabíječka je nepoužita, pouze byla rozbalena pro pořízení fotografií k inzerci. Nabíječka byla zakoupena dne 09.09.2022 za částku 349 Kč na ( # iPhone Samsung Huawei OnePlus Realme Xiaomi
Značková bezdrátová nabíječka 15W s rychlonabíjením USB-C
Kvalitní bezdrátová nabíječka Baseus Wireless Charger 15W (Qi), vstup USB-C. Podpora rychlonabíjení u všech zařízení Apple a Android standardu Qi. Nová, nepoužitá, nevybalená. Umožňuje váš smartphone využití funkce pro bezdrátové nabíjení? Zamotané kabely běžných nabíječek už vás nebudou trápit, telefon nebo jiné zařízení jednoduše položíte na bezdrátovou nabíječku a ta vše obstará za vás. Samotné balení obsahuje také napájecí kabel. Baseus Simple Wireless Charger 15W Type-C Black nabídne rychlonabíjení typu Qualcomm Quick Charge 3.0. Celkový výkon nabíječky činí 15 W. Konektorem pro napájení nabíječky je USB-C. • Baseus Wireless Charger 15W Type-C Black disponuje celkovým výkonem 15 W • Bezdrátová nabíječka určená na stůl • Podpora rychlonabí všech zařízení standardu Qi • V balení s bezdrátovou nabíječkou se nachází napájecí kabel • Rychlé nabíjení pomocí technologie: Qualcomm Quick Charge 3.0 • Kabel do nabíječky připojíte díky vstupu USB-C Prosím mail nebo SMS, děkuji.
Bezdrátová nabíječka Fixed Powerstation 3v1
Prodám bezdrátovou nabíječku se stojánkem 3 v 1. Velice málo popužívaná, poslední rok již vůbec. Záruka u Datart do 19.10.2023. Plně funkční. Umožňuje souběžné nabíjení smartphonu, Apple Watch a sluchátek nebo hodinek Samsung. Výstupní výkon 15 + 5 W, podpora Qi standardu, LED indikace nabíjení. Podporuje nabíjení smartphonu v pouzdře, USB-C kabel v balení. Dále USB konektor pro připojení nabíječky Apple Watch v balení (nabíječku je nutno dokoupit samostatně). Cena je bez poštovného, možné poslat přes zásilkovnu.