inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bezdrátový telefon Siemens Gigaset A38H

Kategorie: Bezdrátové telefony

Má základní klasické funkce volání, sms, budík atd.

Telenní seznam s kapacitou mnoha desítek čísel k uložení.

Prodávám bez baterií. Dávají se tam klasické tužkové.

Možno vidět v Železném Brodě
Prodám bezdrátový telefon Siemens Gigaset A38H
Podobné inzeráty
Sluchátko telefonu Siemens Gigaset A38H
Na prodej funkční sluchátko telefonu Siemens Gigaset A38H . Nabídka je jen na samotné sluchátko jak je na fotce. Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné +67,- Poštovné zásilkovna : poštovné na dobírku +105,- nebo při platbě předem na účet poštovné +80,- Poštovné Česká pošta : poštovné na dobírku +140,- nebo při platbě předem na účet poštovné +75,- Kontakt e-mailem přes formulář dole.
DECT VoIP základna Siemens Gigaset N300 IP
Základna pro použití jakéhokoli DECT bezdrátového telefonu s technologií VoIP Siemens Gigaset N300 IP - možnost připojit až 6 sluchátek - konfigurace až 6 VoIP účtů - PSTN linka více info viz nebo
Siemens Gigaset C590IP
Prodám bezšňůrový IP telefon Gigaset C590IP. Plně funkční, možnost nastavit několik čísel VOIP, i analogovou linku, mnoho dalších funkcí. Možné připojit až 6 sluchátek jakýchkoliv gigaset i jiných výrobců v systému DECT/GAP. Součástí jsou dvě dobíjecí baterie AAA, které jsou již špatné, doporučuji vzměnit. Cz manuál v el. podobě
bezdrátový přenosný telefon Siemens Gigaset C470 IP
Prodám málo použitý bezdrátový přenosný telefon Siemens Gigaset C470 IP umožňuje telefonování jak přes klasickou pevnou linku tak přes internet systém VoIP - levné telefonování kamkoli i do zahraničí. Telefon je vybaven velkým displejem - vidíte, kdo vám volá a zjistíte, kdo vám volal, tel. seznam, SMS, hlasitý hovor - handsfree, mnoho dalších funkcí.
Bezdrátový telefon  SIEMENS  Gigaset 4010 Comfort
Prodám přenosný bezdrátový telefon SIEMENS Gigaset 4010 Comfort ve 100% stavu,cena 500,-Kč,Šumperk,
Domácí bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010 Comfort
Prodám nepoužívaný domácí bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010 Comfort s možností připojení k pevné lince nebo VOIP adapteru. Součástí balení je nabíjecí stanice s adapterem a dva akumulátory Sanyo Eneloop 1900 mAh.