inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bílou, dlouhou, kolovou svatební sukni

Kategorie: Svatební šaty

Prodám bílou, dlouhou, kolovou svatební sukni. Sukně je ušitá na míru, má podšívku, zapínání je na zip a menší ozdobný knoflík. Obvod v pase je 85 cm, délka od pasu dolů je 105 cm.
Prodám bílou, dlouhou, kolovou svatební sukni
Podobné inzeráty
Svatební doplňky
Prodám svatební doplňky laděné do růžové barvy. Prodávám jako celek. Z důvodu velkého balení uprednostňuji osobní odběr Ostrava, Frýdek Místek, Havířov, Frýdlant nad Ostravicí a dle domluvy. 1x kobereček růžový s dlouhých chlupem 80x40cm (nepoužitý) 4x mašličky na kliky 1x svatební cylindr na auto ženicha 13x svatební vývazek růžový 1x růžová organza šíře 36cm, délka 9m (nepoužitá) 1x svatební kytice na auto nevěsty 1x ozdoby na svatební sklenice na přípitek (nepoužito) 1x ozdoba mr. and mrs. (např. na svatební dort, nepoužito) 2x zlatý podtácek průměr 27cm (podtácek pod svatební koláče, nepoužito) 6x zlatý podtácek průměr 23cm (podtácek pod svatební koláče, nepoužito)
Svatební šaty . šity na privátní zakázku v Rusku
Jedinečné svatební šaty – pudrová růžová - 1x nošené (v den svatby) - vel 36-40 – nahoře utáhnutelný/povolitelný korzet (nevěsta na fotce: 160 cm, 58 kg, velikost svršků S, velikost sukní/kalhot M) - lehké, velmi pohodlné, luxusní - pudrový korzet, růžová nabíraná tylová sukně součástí: - kruh vel 7 (bohatý) - svatební boty - espadrilky na klínku vel. 37 (1x nošené, ve svatební den) - prsní vycpávky samolepící (pro dokonalý dekolt) - ochranný obal na šaty + dřevěné ramínko cena: 9.800 Kč možný osobní odběr: Ostrava a okolí. Případně zašlu. Šaty jsem nosila po celý svatební den, poutaly pozornost, sklízely komplimenty. Cítila jsem se v nich originální a přitom v pohodlí. Mají romantický nádech a přitažlivý dekolt. Jen nerada jsem je večer odložila.. Užijte si je !
Svatebni saty Elody Jaya vel.38
Nabizim velmi krasne a kvalitni svatebni saty jmenem Jaya ze salonu Elody. Jsou site na miru velikosti 38. Maji certifikat profesionalni pece a kompletniho setrneho vycisteni. Jsou tedy jako nove. Pusobi nezne diky sve jemne pudrove barve. Vlecka lze zezadu sikovne pripnout a muzete si tyto krajkove saty uzivat cely den. Podtrhnou vasi osobnost a budete se v nich citit jako princezna. Svatebni den bude patrit jen vam. Porad kdyz se na ty saty divam, tak se mi moc libi. Klidne bych si je vzala znovu :). Saty jsou v originalnim baleni, na raminku “nevesta” vcetne kruhu pod sukni a zavoje - kdyz bych nasla podvazek, tak prihodim i podvazek pro stesti :). Puvodni cena skoro 26.tis.,muzete overit zde: Nejlepe osobni predani a moznost vyzkouseni v Praze. Miry: Prsa: 86 Pas: 76 Boky: 104 Od ramene na zem: 153
Svatebni šaty 36
Prodám svatební šaty vel. 36 sněhově bílé, vrchní část je krajková, vzadu na knoflíčky s dlouhou hladkou sukní a vlečkou. V místě přechodu z krajky na sukni mají 34 cm, šířka přes prsa je přibližně 41-42 cm (špatně se měří jsou vyztužené). Měřím 168 cm a měla jsem boty na klínku (cca 5cm). Zdarma přidám závoj. Doprava v ceně. Možno vyzkoušet a převzít osobně, případně zašlu při platbě předem na účet nebo na dobírku. PS: prosím podvodníky, aby si na mě přestali zkoušet své praktiky v okrádání lidí, děkuji.
Svatební šaty s krajkou a tylovou sukní
Jednou použité svatební šaty španělské značky. Vrchní část šat je do výstřihu V korzetová pokrytá krajkou a korálky z přední časti, tak i krajkou na zádech. Zapínaní na zip a knoflíčky, oboje bez poškození, také krajka nemá žádné poškození. Délka ramínek jde upravit (prodloužit i zkrátit) , jelikož jsou založená (vic foto). Krajka přechází na sukni. Sukně od pasu dolu ma cca 110 cm, vzadu cca 180 cm což vytváří krásnou dlouhou vlečku (viz foto). Vlečka má poutko a dá se připnout na šaty pod knoflíky. Sukně má 4 vrstvy. Velikost šatu je 36. Šaty jsou vyčištěné v čistírně. Jsou bez vad a kazů, jen asi na 5 místech jsou fleky od trávy na spodní vrstvě sukně takže flek stejně schová tyl (viz foto, foto dvou největších fleků ), případně se můžou založit jak jsou hned na krajích.
Svatební šaty Allure Bridals - Princess
Nabízím DOKONALÉ svatební šaty ,, Princess,, Allure Bridals. Nádherné svatební šaty s bohatou vlečkou a zdobeným korzetem Díky bohaté sukni nepotřebujete již obruč Nádherné propracovaný stahovací korzet který zakryje i ,,nedokonalé,, bříško.(perfektně stáhne) Viditelné vady nejsou a však, jako každá svatba je vyžádáné,vyčištění,, v čistírně. (Zohledněno v ceně) Pořizovací cena byla 16.000,- Velikost korzetu 36-38 Zadní část korzetu jde libovolně nastavit Vlečka při tanci lze připnout a díky velmi bohaté sukni, není potřeba spodnička.