inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM BMW R1200RT

Kategorie: Cestovní motocykly

BMW R 1200 RT
výroční model 90th, V maximální výbavĺ r.v.2013,- naj. 36500km, servisní knížka, vše BMW, po servisu na léto
- ABS
- ESA (elektronicky podvozek)
- ASC
- pridavna svetla
- vyhrev rukojeti + sedadel
- elektricky vysuvne. plexi
- zadní kufr BMW v barvě
- originál taška BMW na nádrž
- rádio
- tempomat
- nové pneu přední i zadní
- padací rámy
- STK do 23.07.2025

Více na:
PRODÁM BMW R1200RT
Podobné inzeráty
BMW R 1200 RT 2018
Krásný motocykl, po prvním majiteli, servisní knížka vedena u BMW, plná výbava: pakety Comfort, Touring, Dynamic, ABS PRO, Dynamic TC, Dynamic ESA, Bluetooth, Keyless, přídavná světla, asistent řazení, asistent rozjezdu do kopce, jízdní režimy PRO, navigace, homologovaný laděný výfuk Akrapovič, vyhřívané rukojeti i obě sedadla, kontrola tlaku v pneumatikách, tempomat, el. nastavitelný štít, alarm, SOS volání, denní svícení, centrální zamykání, el. zásuvky, 2 klíče, manuál a další standardní výbava. Možnost prodeje na splátky i převzetí vašeho stroje na protiúčet, v případě zájmu telefonujte na . ( BMW R1200RT, BMW R 1200 RT, BMW R1250RT, BMW R 1250 RT )
BMW R 1200 RT LC LED ESA Quickshifter Rádio MAX Výbava TOP
R1200RT LC 92 kW - MAX výbava - 1.reg.02/2016 - ESA - Quickshifter - Keyless - Tempomat - Rádio - Boční kufry - TopCase - Vyhř. sedačky - TOP !!.. TOP STAV I vzhled !! Cena: 319 000 Kč Nelze odpočet DPH 1.reg. 02/2016 Najeto: 52103Km Výkon: 92 kW Objem: 1170 cm3 STK do: 03/2027 TP: Ano ABS: Ano Barva: SAN marino BLAU MET./granitgrau MET Bluetooth rozhraní Dynamic ESA Keyless Ride Denní světlomet Hill Start Control Deluxe Headlight Asistent řazení Pro - Quickshifter Jízdní režimy Pro Komfortní paket Paket Touring Paket Dynamik Audiosystem ECE Příprava navigační zařízení Výfukový systém chromovaný Informační štítek pohotovostní služba Návod k obsluze německy Rádio Centrální zamykání Vyhřívání sedadla Kontrola tlaku v pneumatikách Regulace rychlosti Výstražný systém proti krádeži Provedení Německo Zásuvka TOP STAV I vzhled !! Orig. BMW boční kufry, Orig. TopCase BMW s brzdovým světlem + orig. vnitřní taška BMW, centrální zamykání, el.nastavitelné plexi. Orig. rádio + USB. Keyless, 2x klíč + dálkové ovládání. Možnost výběru předního vyhřívaného orig.sedla: snížené nebo standard. Pravidelný servis - nyní nový servis. Nová CZ STK. Možnost dopravy po celé ČR. Protiúčet možný. Info na tel.
BMW R1200RT LC, Cz-TP, serviska, NAVI, ESA, i na splátky
Na prodej motocykl BMW R 1200 RT LC, rv.2015, naj.46.900km, 92kW. CZ-TP, RZ, serviska, 2x orig.klíč, COC list, nehavarovaný motocykl ve velice hezkém a originál stavu, pravidělně servisovaný, doloženo fakturami z BMW, technicky zcela v pořádku, vybaveno ABS, tempomatem, ESA podvozkem, vyhřívanými sedačkami, vyhřívanými rokojeťmi, originál navigací BMW Navigator VI, přídavnými světly atd... Jako certifikovaný VIP prodejce finančních služeb spol.essox s.r.o. Vám můžeme nabídnout exkluzivní podmínky pro získání úvěru na vybraný motocykl. Motocykly taktéž na přání zákazníka individuálně rozvážíme po celé ČR, Slovensku,.. K vidění v MotoShop Vary s.r.o., nebo volejte (ne email ani SMS) prosím na tel. číslo 355 455 911 (Karlovy Vary)
BMW R1250 GS ADVENTURE
Prodám BMW R1250GS Adventure HP Blue v plné výbavě s mnoha doplňky. 230 Comfort paket: styl HP chromované svody a výfuk, vyhřívané rukojeti, TPC - kontrola tlaku pneu, zlaté brzdiče BREMBO, zlaté ráfky kol s výplatem, černé přepínače, TFT displej, bezklíčkové startování a víčko nádrže 233 Touring paket: ABS Pro, dynamická ESA, DTC - kontrola trakce, ASC, Bordcomputer Pro, příprava pro GPS navigaci, tempomat, přídavná mlhová světla, držáky hliníkových kufrů 235 Dynamic paket: FULL LED světlomet, bílé LED blinkry, denní automatické svícení, režim jízdy Pro (Enduro Pro a Dynamic Pro, řadící asistent Pro nahoru a dolu) 413 Sozius paket: SOS inteligentní volání a asistenční služba, asistent rozjezdu do kopce, Hill Start Control Doplňková výbava: boční plexi proti větru, krytky v padacím rámu, kryty obou chladičů, CZ manuál, polepy - nádrž + přední vidlice + přední a zadní kolo + boky kufrů a vík, skříňka na nářadí pod levým kufrem originál Wunderlich (300 Euro), originál navigace BMW Navigator V + pouzdro, kouřové zvýšení blástrů + modré blástry, vyšší pevné plexi Wunderlich (270 Euro), obostranné zpevnění držáku předního plexi, držák láhve na bočním kufru a na řídítkách, originál rozšíření bočního stojánku, 4x slidery na bočním rámu a 2x na kardanu BMW GS, rámeček - clona kolem TFT displeje, 2x kryt předního světla BMW GS, 2x originál boční kufr BMW + brašny + popruhy, Top Case Givi 58l + vnitřní síťka + plotna, autozapalovač vyměněn za 2x USB orig. BMW, zadní blatník směrem k ESA. Mám dvě sady sedaček: 1. černá originál standartní výška 2.sada snížená a vyhřívaná v barvě trikolora BMW, kamera 4K UHD s dobíjením a dálkovým ovládáním, 7x kapsa BMW a GIVI, držák telefonu s rychloupínáním, kryty páček a gripů. Servisní kniha (3x servis v BMW, další 06/2023). Moto je bez nehody a bez pádu v 100% stavu bez škrábanců. Moto jsem koupil od Dealera BMW v Německu jako předváděcí a mnou jetá pouze na silnici. Všechny klíče (1x DO + 1x klíč + kód ke klíči). Uvedená cena je s polepy, ale bez kufrů s orig. sedačkou a bez ostatních doplňků. Cena s kufry a všemi doplňky je 529990. Možno více variant, s bočními kufry bez Top Case, GPS navigace 519990. Cena doplňků byla více než 150000. Samostatně kufry neprodám.
BMW r1200rt
Prodám BMW R 1200rt rok 2005, najeto 77500km. Motorka je po servise olej motoru + filtr, olej převodovky, olej kardanu, nová brzdová kapalina, nové svíčky, seřízeni ventilů, nové pneu, k motorce jsou BMW boční kufry + zadní kufr, STK do 2024, vyhřívané hefty a sedadlo, el. štít, tempomat, abs, ochrany rám válců, motorka je nebouraná a nepoškozena .
Cestovní motocykl BMW R1200RT 2016, zimní cena
Nabízím velmi zachovalý, motocykl BMW R 1200 RT, úžasně lehká cestovní motorka, rok výroby 2016. najeto 70tis km, servis po celou dobu pouze v BMW, nikdy nehavarovaný, velký výbava, servisní knížka, originál alarm, vše vyhřívané, 3x originál kufr, centrální zamykání, elektrické plexi, elektronicky nastavitelný podvozek, 3 jízdní režimy, tank vak, originál tašky do kufrů, pěkné pneu a spousty dalšího.