inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám BrawlStars účet

Kategorie: Hry

Prodám brawlstars účet 31k pohárků, nejlépe osobní předání.

62 postav
60postav na 9lvl + schopnosti a gadgety

Najde se tam i pár skinů

BS hraju už neco přes 3 roky. Naposlal jsem tam celkem dost peněz.
Rád bych to prodal někomu kdo o to bude mít opravdový zájem.

Cena si myslím, že je akorát, při slušným jednání jsem ochotný se dohodnout.

Volejte prosím jen vážný zájemci, děti buďte slušný.
Prodám BrawlStars účet
Podobné inzeráty
war thunder účet
prodám war thunder účet, účet má prémiové vozi i letadla v USA,Německo a Británie Rusko má jenom vozidlo. linie stromu jsou celkem malé takže nejvýše co jsou jsou na úrovni 4. + premiový účet na 30 dní od 14.3 2023 účet lvl 26 platba paysafe kód
Playstation 5 - účet - 4 plné hry - The Last Of Us 2022
Nabízím PS účet, na kterém 19.1.2023 skončilo předplatné PS Plus Deluxe (jako u nás Premium verze). Účet je turecký a lze na něm kupovat hry pouze z turecké platební karty - jiné nefungují, ani PayPal! Za příplatek můžu z mé turecké platební karty prodloužit předplatné za výhodnou cenu. Lze používat jako druhý účet a všechny trofeje zaznamenávat na svůj hlavní účet. Všechny hry, které podporují českou lokalizaci ji bez problémů mají, stejně jako potom angličtinu. Na účtu jsou 4 skvělé plné hry, a to: - The Last Of Us Part I - PS5 verze 2022 - Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition - PS4 verze s PS5 upgradem + original soundtrack - UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection - PS5 verze - Horizon Forbidden West - PS4 i PS5 verze (součást původního bundlu) Další hry na fotkách jsou z kolekce PS Plus. Po prodloužení PS Plus Deluxe budou všechny tyto hry opět k dispozici. Jinak čtyři výše uvedené hry jsou funkční i bez předplatného. Pro více informací se nebojte zeptat, nejlépe k zastižení jsem na emailu.
Ubisoft účet
Prodám: UBISOFT ÚČET: - Rainbow Six Siege - Watch_dogs Popis: Jedná se o můj účet, na který jsem si koupil tyto 2 hry, které jsem si v podstatě párkrát zapnul a zjistil, že mě nebaví, a to i díky tomu, že mám na Rainbow Six Siege vcelku slabý PC. Účet bych Vám předal změnou e-mailu, hesla a uživatelského jména dle Vás. Na veškeré dotazy či připomínky rád odpovím.
Steam učet se 160+ hrami
Nabízím svůj steam učet se 160+ hrami. Ve sbírce jsou velké i malé tituly. Z novějších her tam je Elden Ring. Účet má poměrně vysoký level (36) a nikdy nedostal ban. Účet prodávám, protože už na to nemám čas. Předání dohodou.
WWE 2K22 | STEAM | Bez klíče | Přečtěte si popis | PC
Prodávám účet s hrou WWE 2K22 na pc, který vám po odeslání objednávky zašlu. Účet je sdílen s ostatními kupujícími, takže se mnoho lidí může přihlásit a hrát hru. Proto budete hrát pouze v offline režimu. Před nákupem si prosím uvědomte, že musíte hrát s přihlášením k našemu účtu, nelze změnit e-mail a heslo účtu, a mohou být omezené možnosti pro online obsah. Poskytujeme podporu na dálku, účet je bez virů a má poslední aktualizaci. Nabízím doživotní profesionální podporu po prodeji, rychlé stahování. Účet je originální a autentický.
Prodám epic games účet a nebo Steam acc
prodam epic games účet+ Fortnite hra ucet a rocket league a vsechny dalši účty do her a nebo steam acc+ Euro truck simulator 2 s účtem a vsechny dalši účty do her.Cena dohodou, platba paypal nebo paysafe card můj E-mail: filipfojtik12@ nebo na whatsapp