inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bundičku Zara, vel. 98

Kategorie: Bundy a kabátky

Prodám luxusní bundičku Zara na jaro, podzim. Velikost 98, 2-3 roky. Po jednom dítěti, čistá, bez vad. Kupovaná v Anglii. Syn ji měl moc rád, bohužel už mu je malá.
Prodám bundičku Zara, vel. 98
Podobné inzeráty
Veselá bundička zn.Topolino s vel.92
Prodám veselou bundičku zn.Topolino s vel.92.Tuto bundičku můžou nosit jak holčičky tak i chlapečci.bundička je podzimní i zimní.U kapucky jsem si všimlá,že chybí knoflíček,ale to se dá přidát kdo bude chtít tuto bundičku.Délka bundičky od kapucky dolů 41-42 cm,délka rukávu od kapucky 38 cm,délka rukávu od ramenního švu 28 cm,objem bundičky 2X44cm,po natažení gumičky v dolní části bundičky je objem 2X45 cm.Postupně vkládám nové a nové věci.Při výběru více věcí,zaplatíte pouze jedno poštovné-dle ceníku české pošty.S pozdravem se těší na brzký i příjemný obchůdek s Vámi Dáša s dcerou Natinkou.
Set ZARA neoprenová bunda + leginy atd.
Prodám teplejší neprenovou bundu ZARA s kapucí na zip, šedá barva. Dále leginy šedé ZARA.Světle modré jogging kalhoty ZARAa světle modrý svetr z úpletu ZARA.Velmi příjem e na nošení, velikost 10-12 let. TOP stav. Vhodné na zimní mírné počasí a jaro. Cena 470 czk+ poštovné Zásilkovna.
Bundička Zara vel.122
Prodám bundičku zn.Zara.Kožíšek na kapuci lze odepnout.Barva krásná tm. modrá,těžko se fotí. Možno osobní předání Praha - Hostivař.
Zimní bunda ZARA vel.140
Krásná zimní značková bunda ZARA jako nová nezničená min,nošená, výplň vatelín, velmi teplá. Rozměry: šířka 43 cm, délka 57 cm, rukáv od krku 57 cm. Velikost: 140 Značka: ZARA
Dívčí kabátek/kožíšek ZARA 140 cm, 10 let
Značkový jarní/podzimní kožíšek ZARA. Velmi elegantní. Zara, Gap, HM.
Dívčí softshellová bunda,vel. 104 jaro/podzim
Prodám softshellovou bundičku(jaro/podzim),softshellový overal(jaro/podzim),a mikinku,po jedné holčičce.Bundička je z Intersportu,vel.104,overal a mikinka jsou z Lidlu,vel. 98/104.Vše je ve velmi dobrém stavu.Cena za bundičku je 200,-.Cena za overal je 150,-.Cena za mikinku je 50,-.Vše dohromady nechám za 300,-.