inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM CHROMOVANÉ OKENNÍ KOVÁNÍ TOKOZ

Kategorie: Okna

půlolivy 23 ks po 120,- Kč
celkem 2 760,- Kč
záskočka okenní 3 ks po 80,- Kč
celkem 240,- Kč
nárazník okenní 9 ks po 50,- Kč
celkem 450,- Kč
PRODÁM CHROMOVANÉ OKENNÍ KOVÁNÍ TOKOZ
Podobné inzeráty
Nabízím k prodeji nerezové kompletní okenní kování
Nabízím k prodeji nerezové kompletní okenní kování. Jedná se o kování na špaletové trojdílné okno. Kování nalezeno v rámci dědictví. Cena dle druhu kování, velice rád sdělím.
Nabízím k prodeji mosazné okenní kování
Nabízím k prodeji mosazné okenní kování. Jedná se o kování na špaletové dvoukřídlé okna. Kování nalezeno v rámci dědictví.
Mosazné kování na okno
K prodeji 6x dvouramenná okenní klička, 3x jednoramenná okenní klička, 1x okenní zarážka, vše žlutá mosaz, předrenovační stav, možno koupit pouze vše. 700,- za vše na fotce (+případné poštovné). Předání osobně či Zásilkovna.
Okenní kování mosazné, prvorepublikové
Prodám prvorepublikové mosazné okenní kličky - rozvory na dřevěná okna. K dispozici i půlolivy (nejsou na foto). Vše plně funkční, zachovalé a připravené k montáži. Rozvor je standardní. Matný vzhled s patinou, leštěním je možné získat zcela lesklý povrch. Celkem 12ks oliv s rozvorou, 8 ks půloliv. Cena 500 Kč/oliva, 250 Kč/půloliva. Dále k dispozici obdobné dveřní kování i s klikou.
Nový mechanismus  TOKOZ V
Nabízím nový mechanismus TOKOZ V, provedení v bílém laku.
Okenní větrací klapky regulovatelné
Dobrý den, prodám 2 ks (na 2 okna) větrací štěrbinový systém REGEL-air® "FORTE" (větrací štěrbiny) pro plastová okna. Skládá se ze dvou párů REGEL-air® posuvné větrací klapky SL a dvou párů REGEL-air® okenní větrací klapky FFL (typ K). Pořizovací cena byla 6.000 Kč. Já jsem jej použil pro kolaudaci domu!!! Pokud nemáte rekuperaci, musíte zajistit větrání místnosti - tohle je ideální řešení - nemusíte nic řezat ani frézovat!!! - Větrací systém není viditelný z vnějšku. - Instalace bez frézování - nepoškodíte si okenní profily!!! - Čistě mechanické jednoduché ovládání. - Nevyžaduje žádné další napájení. - Možno odinstalovat. - Testováno dle EN 13141-1 Se šoupátkem na REGEL-air® SL může uživatel přívod vzduchu plynule regulovat. Pomocí REGEL-air® FFL s automatickou regulací klapek však lze zaručit permanentní a na uživateli nezávislý minimální přívod vzduchu. Takto je docíleno souhry základní automatické výměny vzduchu a kontrolovatelné pomocné výměny vzduchu bez otevírání oken. Není problém poslat přes Zásilkovnu!