inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám cirkulárku motor 4kW

Kategorie: Pily

Prodám cirkulárku motor 4kW,kotouč 60.45 a 30cm. 20m kabelu,brzdy na kolečka, vše v krytu.Vyvážený podavač,odlechčená deska z prken, žádné tlačení řeže sana - kopie z 80let. Cena 11.500 + 3 kotouče
Prodám cirkulárku motor 4kW
Podobné inzeráty
Cirkularka 4kw s kolipkou tovární výroby
Prodám cirkulárku s kolíbkou Motor 4kw. Zásuvka třífázová 380V Více info tel.
Prodám cirkulárku
Prodám cirkulárku s kolíbkou tovární výroby.Motor 4kw všechny ochranné kryty .pravítko,kotouč 60cm.zachovalá
Cirkulárka
Prodám cirkulárku na 380V/motor 4Kw. Cirkulárka je v bezvadném a plně funkčním stavu (masivní konstrukce) + 3 řezné kotouče + připojovací kabel. Na cirkulárku se dá též nainstalovat šnek na štípání špalků - není součástí prodeje. Odvoz vlastní. Více foto - e-mailem. Kontakt e-mailem: Cena 7000,- Kč.
Stihl MS 390 Profi výkon 3,4kW
Motorová pila Stihl MS390. Pěkný stav! Profi výkon 3,4kW. Pila je funkční. Možno předvést na místě. Výkon: 3,4kW/4,7HP. Objem motoru: 65ccm Hmotnost: 5,9kg. Délka lišty: 40cm. Řetěz. 3/8" 1,6mm. Dekompresní ventil. Regulace oleje na lištu.
funkční cirkulárku domácí výroby s podavačem dřeva
Nabízím starou ale funkční cirkulárku domácí výroby s podavačem na kulatinu / kolíbkou /. Podavač usnadňuje držení dřeva při řezání. Cirkulárka nám zůstala po tchánovi, ale vůbec jí nepoužíváme. Bohužel jsme nikde nenalezli přívodní prodlužovací kabel, takže cirkulárku prodáváme bez kabelu. Výška je cca 90cm, šířka cca 80cm. Je opatřena dvěma kolečky a na druhé straně dvěma úchyty, takže je možná manipulace - přejíždění na určené místo. Jedná se o masivní - stabilní typ. Vzhledem k rozměrům a také váze cirkulárky je nutný vlastní odvoz. Původně požadovaná cena byla 3500 Kč, ale nyní 1000 Kč sleva za chybějící připojovací kabel.Případné dotazy zodpovím na emailu Děkuji
Prodám stolovou cirkulárku
Prodám stolovou cirkulárku, nálezový stav z dědičství. Motor 8,5kW, 14,7A, kotouč 50cm průměr, asi nutné drobné opravy - viz foto, motor funkční. Cena za motor a pilu, případně nabídněte.