inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám dalekohled Bresser Diorit 9x63

Kategorie: Myslivost, lov

Diority splňují ta nejpřísnější kritéria špičkového loveckého dalekohledu, který uspokojí i nejnáročnější zákazníky.

Řadou let prověřený dalekohled v ryze loveckém designu je po optické i mechanické stránce velmi precizně zpracován.

Optické sklo vyšší třídy BaK 4 v kombinaci s FMC antireflexními vrstvami zaručují dokonale ostrý obraz až do krajů zorného pole.

Dalekohledy Diorit jsou vybaveny střechovými optickými hranoly uloženými v lineární konstrukci.

Tento typ konstrukce dalekohledu ještě zvyšuje hlavní přednost dalekohledu, kterou je výborná světelnost.

Díky utěsnění pomocí kvalitního pogumování a speciálních těsnících kroužků je dalekohled vhodný i pro profesionální použití v extrémních podmínkách (mrholení, mlha, déšť).

Dalekohled má atraktivní lovecký design, zdvojené ostřící kolečko pro pohodlné a velmi přesné ostření, hluboké, výškově nastavitelné očnice zabraňují vniku nežádoucího bočního světla. V ceně je kvalitní brašna.

Lovci si rovněž pochvalují větší zvětšení 9x při zachování stejné světelnosti jakou mají nejčastěji používané dalekohledy s parametry 7x50. Silné pogumování má prolisy usnadňující pohodlné držení a rychlé ostření. Hluboké očnice zabraňují vniknutí nežádoucího bočního světla, které často vytváří rušivé odlesky na okulárech. Dalekohledy Diorit jsou dodávány s praktickou brašnou (s kapsou).
Prodám dalekohled Bresser Diorit 9x63
Podobné inzeráty
Prodám tento starší nepoškozený dalekohled Bresser
Dobrý den Prodám tento starší nepoškozený dalekohled Bresser,specifikace viz foto
Starši lovecký dalekohled 10x50 Bresser Hunter.
Starši lovecký dalekohled 10x50 Bresser Hunter.
Triedr dalekohled BROWNING 8x42
Nabízím triedr dalekohled BROWNING 8x42 Optical glass Prodám triedr dalekohled BROWNING. Dalekohledy moderní HP konstrukce. Silné, pogumování a polycarbonové tělo dalekohledu zaručuje jeho odolnost při každodenním používání. Dalekohled je voděodolný a prachuvzdorný. Tubus je plněný suchým dusíkem, to zajišťuje nejen odolnost proti vniknutí vody, ale i zabránění orosení optiky při náhlé změně teploty, je vybaven celoskleněnou optikou, hranoly jsou vyrobeny z Bak4. Čočky jsou opatřeny vícenásobnou antireflexní vrstvou (FMC - Fully MultiCoated) v temně zeleném provedení. Dalekohled je dodáván včetně pouzdra a popruhu.
Dalekohled Bresser 20-60x60
Dalekohled pro pozorování noční oblohy a přírody. Velké přiblížení 60x. Úplně nový nikdy nepoužitý, kompletní balení, stativ, návod, pouzdro, dalekohled, krytky, krabice. Vhodný i jako dárek. původní cena 2 000Kč
Nový dalekohled COMET-50x50.(Poslední kus.)
Prodám nový dalekohled Comet. Vodotěsné pogumované provedení patří k nejprodávanějším na trhu. Velkou předností menší rozměry a velké přiblížení 50 x 50. Váha 700 g. Rozměry : 18 x 19,5 cm. Nejnovější optická technologie. Kvalitní pogumované profesionální provedení. Dalekohled v černé barvě + pouzdro s popruhem na rameno. Nejžádanější dalekohledy na trhu. Pro rybáře turisty, myslivce či na sportovní přenosy atd. Dalekohled dodám originál zabalený nepoužitý. Odesílám českou poštou nebo osobně v Hodoníne.
Nový dalekohled khaki-50x50.(Poslední kus.)
Prodám nový dalekohled khaki 50x50 v pouzdře. Vodotěsné pogumované khaki provedení. Velkou předností malé rozměry a velké přiblížení 50 x 50. Váha 560 g. Rozměry : 18 x 15 cm. Nejnovější optická technologie. Kvalitní pogumované profesionální provedení. Dalekohled v khaki barvě + pouzdro s popruhem na rameno. Pro vojáky, rybáře turisty, myslivce či na sportovní přenosy atd. Nová technologie a profesionální provedení potěší úplně každého. Dalekohled dodám originál zabalený nepoužitý. Odesílám českou poštou.