inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám damske ATOMIC CLOUD Bend -x délka 162cm

Kategorie: Lyžování

Prodám moderní designové dámské lyže ATOMIC CLOUD BEND-X, dřev. jádro

Popis lyže:

Atomic Cloud představují oblíbenou All Round řady lyží určenou pro ženy.

CLOUD bend- x nabízejí stylový jemný design a dobrý výkon. Jsou určeny pro středně pokročilé lyžařky, byly vyvíjeny speciálně pro ženy a jsou maximálně přizpůsobeny stylu ježdění typického u žen. V-tvarem těla lyží a Piste Rockerom umožňují co nejsnadněji přehranění a ovládání při vynaložení menší námahy. Díky odlehčenému jádru Densolite Core jsou i velmi lehké. Jsou určeny pro lyžování na upravených sjezdovkách.

Lyže této řady jsou velmi oblíbené, protože v sobě spojují lyžařské technologie určené pro ženy.

Odlehčená konstrukce zároveň stylový černý a bílý design

Atomic mírně změnily design a opět se vrátili k čistě černobílému designu.

Dámské sjezdové lyže Atomic Cloud Bend -x mají velmi podobné vlastnosti jako model Atomic Cloud 9 jen jsou měkčí. Flex zóny ocení lyžařky, které mají rády rekreační styl jízdy v menších rychlostech.

tento pár lyží je v super stavu za cenu 3.400,-Kč

prodám damske ATOMIC CLOUD Bend -x délka 162cm
Podobné inzeráty
dámské ATOMIC CLOUD SELECT SERVOTEC, 2019
Použité dámské lyže ATOMIC CLOUD SELECT 2019 SERVOTEC, light woodcore, titanium + Atomic X 12 TL s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY190052 Rádius a délka: 15,3 (161cm); parametry: 112-70-97 (161cm); Původní cena: 18 730 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Dámské sjezdové lyže Atomic Cloud jsou nejoblíbenější a nejprodávanější řadou od Atomic. A to zcela právem. Technologie full sidewall se stará o přesné vyjetí oblouku v každé rychlosti. Kovová tyč Servotec připevněna na povrchu lyže udržuje lyži permanentně v tzv. předpětí, tlumí vibrace, které při jízdě vznikají, a zvyšují stabilitu i ovladatelnost lyže. Podobnou funkci plní i lehké dřevěné jádro. Lyže navíc obsahuje titanový Stabilizer, který zlepšuje vedení při kontaktu se sněhem. Lyže jsou vybaveny vázáním X 12 TL s váhovým doporučením do 120 kg. Atomic Cloud Select je lyže vhodná především pro rekreační lyžařky a pokročilé. Svou konstrukcí se hodí na upravené sjezdovky. Radius 14 - 17 metrů (Podle délky lyže) umožňuje vyjetí delších oblouků. Odlehčená konstrukce zlepšuje ovladatelnost lyže.
ATOMIC CLOUD 12 SERVOTEC 2020, LIGHT woodcore, titanium
Použité dámské lyže ATOMIC CLOUD 12 SERVOTEC 2020, LIGHT woodcore, titanium + Atomic X 12 TL. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+200 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. Rádius a délka: 14,1 (147cm); Parametry: 112-70-97 (147cm); Původní cena: 17 330 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Dámské lyže Atomic Cloud 12 jsou vylepšeny o technologii Servotec s výrazným krojením, která umožňuje lyžím rychlé zahájení oblouku, rychlé přehranění a dynamickou jízdu v carvingu. Sidewall konstrukce a titanalový stabilizátor zajistí dlouhou životnost lyže a hlavně výborné vlastnosti ve všech podmínkách.Lyže Atomic Cloud 12 jsou vybaveny vrstvami titanalu Titanium Stabilizer zaručující výborné tlumení a vysokou torzní tuhost. Konstrukce Camber je klasická metoda výroby lyží - nejvyšší vyklenutí lyže je pod středem lyže. Celodřevěné jádro Light Woodcore je vyrobeno z pružného dřeva a je zárukou výborných vlastností. Lyže mají sendvičovou konstrukci Full Sidewall, která zaručuje přesný přenos energie do hran. Full Sidewall umožňuje perfektní záběr na hranu a díky tomu přesný přenos výkonu na sjezdovku. U technologie Servotec jde o techniku "posilovač řízení" - technologie v podstatě usnadňuje řízení lyže. Lyžování je agilnější a mnohem stabilnější. Specifikace : - Servotec- High-Speed Sidecut- Full Sidewall- Light Woodcore- Titanium Powered- Strukturovaná vnější vrstva lyže- World Cup Base Finish
ATOMIC CLOUD 12 SERVOTEC 2019, LIGHT woodcore
Použité dámské lyže ATOMIC CLOUD 12 SERVOTEC 2019, LIGHT woodcore, titanium + Atomic X 12 TL. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+200 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. Rádius a délka: 14,1 (147cm); Parametry:108-70-93 (147cm); Původní cena: 17 330 kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Dámské lyže Atomic Cloud 12 jsou vylepšeny o technologii Servotec s výrazným krojením, která umožňuje lyžím rychlé zahájení oblouku, rychlé přehranění a dynamickou jízdu v carvingu. Sidewall konstrukce a titanalový stabilizátor zajistí dlouhou životnost lyže a hlavně výborné vlastnosti ve všech podmínkách.Lyže Atomic Cloud 12 jsou vybaveny vrstvami titanalu Titanium Stabilizer zaručující výborné tlumení a vysokou torzní tuhost. Konstrukce Camber je klasická metoda výroby lyží - nejvyšší vyklenutí lyže je pod středem lyže. Celodřevěné jádro Light Woodcore je vyrobeno z pružného dřeva a je zárukou výborných vlastností. Lyže mají sendvičovou konstrukci Full Sidewall, která zaručuje přesný přenos energie do hran. Full Sidewall umožňuje perfektní záběr na hranu a díky tomu přesný přenos výkonu na sjezdovku. U technologie Servotec jde o techniku "posilovač řízení" - technologie v podstatě usnadňuje řízení lyže. Lyžování je agilnější a mnohem stabilnější.
167 cm dámské ATOMIC CLOUD 73 D2 doubledeck
Použité dámské lyže ATOMIC CLOUD 73 D2 Doubledeck, black / white, piste rocker, woodcore + Atomic Evox 10 s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0813 Rádius a délka: 14 (167cm); parametry: 120-73-105 (167cm); Původní cena: 12 790 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Atomic Cloud D2 73 jsou ideální všestranné dámské lyže pro rekreační až sportovně laděné lyžařky s unikátní technologií Doubledeck D2. Při menších rychlostech je tolerantní chybám a při vyšších rychlostech zaručí sportovní projev. - D2 Doubledeck technologie - Dámská geometrie - Rocker 10% Model Cloud D2 73 je velmi agilní, lehký a hravý. Dobře se žene do oblouků. Jízda přímo po skluznici je také dobrá. Přechody mezi oblouky jsou velmi elegantní. Jsou to skutečné závodní lyže. Jejich nejsilnější stránkou jsou krátké oblouky.
dětské ATOMIC REDSTER XT bend-X 2017, TOP stav
Použité dětské/juniorské lyže ATOMIC REDSTER XT bend-X 2017, RED, race rocker + Atomic XTE 7 ( TOP stav ) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0534 Rádius a délka: 8 (110cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. Parametry: 105-67-86 (110cm); Původní cena: 5 150 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezchybném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Popis lyže: Aby se děti začaly zajímat o lyžování, je třeba, aby byly schopny plně kontrolovat své lyže. Řada dětských lyží po novém využívá technologii Bend-X, která zajišťuje perfektní ohýbací schopnosti i pro ty nejmenší děti a tím jim umožňuje dělat velké pokroky. A protože děti rostou, jejich způsob lyžování se také mění, Atomic vytvořil řadu, který satýmto změnám přizpůsobuje: s rostoucí délkou lyže se zvětšuje i šířka lyže, V-shape atvar Camber. Každá velikost lyží má tedy takový tvar, aby vyhovoval té dané výškové skupině.
100 CM dětské ATOMIC REDSTER XT bend-X, 2017, TOP stav
Použité dětské / juniorské lyže Atomic REDSTER XT bend-X 2017, WHITE, race rocker + Atomic XTE 045 red / white (TOP stav) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0252 Rádius a délka: 7 (100cm); parametry: 101-66-82,5 (100cm); Původní cena: 4890 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Aby se děti začaly zajímat o lyžování, je třeba, aby byly schopny plně kontrolovat své lyže. Řada dětských lyží po novém využít technologii Bend-X, která zajišťuje perfektní ohýbací schopnosti i pro ty nejmenší děti a tím jim umožňuje dělat velké pokroky. A protože děti rostou, jejich způsob lyžování se také mění, Atomic vytvořil řadu, které se těmto změnám přizpůsobuje: s rostoucí délkou lyže se zvětšuje i šířka lyže, V-shape atvar Camber. Každá velikost lyží má tedy takový tvar, aby vyhovoval té dané výškové skupině.