inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám dámský epilační strojek

Kategorie: Epilátory, Depilátory

Prodám dámský holící epilační strojek Zn.Optima s originálním obalem, nový, nepoužitý,cena 280,-kč.tlf.
Prodám dámský epilační strojek
Podobné inzeráty
Epilátor Panasonic ES-WD52
Prodám epilátor Panasonic ES-WD52, je v podstatě nový, jen vyzkoušený (umytý) - šlo o nevhodný dárek. Popis od výrobce: * Omyvatelný bezdrátový epilační a holicí strojek * WET/DRY- pro epilaci nasucho a namokro * dvojité epilační disky * 48 pinzet * široká výkyvná epilační hlava * nástavec pro ochranu citlivé pleti * nástavec pro začátečníky * epilační hlava pro ruce a nohy * holicí hlava se zastřihovacím kartáčkem * měkké cestovní pouzdro * pouze bezsíťový provoz * barva: metalická modrá/bílá Původní cena: 1600 Kč
Dámský epilační strojek Braun
Prodám dámský epilační strojek Braun, kombinace šedo-stříbrné a žluté barvy, včetně adapteru, čisticího kartáčku a návodu, plně funkční.
Epilator Philips BRE255/00 Satinelle
Nový, original, kompletní balení. Vyzkoušený 2x, umyty, desinfikovany. S epilátorem Philips BRE255/00 Satinelle Essential dosáhnete dokonalých výsledků. Vychutnejte si ten nezaměnitelný a dlouhotrvající pocit ze sametové hebké pokožky a odstraňte všechny nežádoucí chloupky rychle, efektivně a v pohodlí domova. Hladká pokožka s dlouhotrvajícím efektem Efektivní epilační systém vytáhne chloupky i s kořínky a zanechá pokožku po dlouhé týdny hladkou. Epilační hlava obsahuje pinzety, které pevně uchopí všechny chloupky již od 0,5 mm. K dispozici budete mít 2 nastavení rychlosti pro efektivní odstranění malých, jemných i hustějších chloupků. Nižší rychlost je vhodná pro jemnější epilaci, vyšší rychlost přinese rychlejší a účinnější výsledky. Kryt pro citlivé oblasti Přístroj disponuje také krytem pro dosažení větší jemnosti a šetrnosti v citlivých oblastech podpaží a linie bikin. Pohodlnou manipulaci zajistí oblý tvar, který skvěle padne do ruky. Snadno odnímatelná epilační hlava je omyvatelná, čímž je zaručena optimální hygiena.
Dámský epilátor Braun Silk-épil Beauty Set 9 9-995
Pouze rozbalený set dámského epilátoru + obličejového epilátoru FaceSpa Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku či Heřmanově Městci případně zásilkovna Původní cena 5000,- Sada dámského epilátoru s širokou výkyvnou epilační hlavou a obličejového epilátoru FaceSpa. Braun Silk-épil Beauty Set 9 9–995 je vybaven inteligentním senzorem tlaku SensoSmart a je 100% vodotěsný . Dopřejte si hladkou a hladkou pokožku od hlavy až k patě. Luxusní sada pro péči o tělo a obličej 9 v 1 Epilátor s inteligentním senzorem tlaku SensoSmart O 40 % širší epilační výkyvná hlava Technologie pinzet MicroGrip pro odstranění nejkratších chloupků (0,5 mm) Wet&Dry použití nasucho i pod vodou Masážní systém válečků Systém 40 pinzet 2 rychlosti Li-Ion baterie – 1 hodina nabíjení pro 50 minut provozu Chytré osvětlení SmartLight Obličejový epilátor Braun FaceSpa 10 mikrootvorů pinzety Přepínání směru otáčení 100% voděodolný Jedná se o tento typ:
Epilačni laser
Prodám epilačni leaser. Pouze telef.komunikace. Pouze vážní zájemci.ZÁRUKA.Možnost odpočtu DPH.Cena dohodou.
Epilacni pristroj
Prodam plne funkcni epilacni pristroj nemecke znacky Braun viz. foto.