inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám domácí bylinné tinktury a kapky bez obsahu vody

Kategorie: Zdraví a krása

100% byliny, bez nežádoucích příměsí a travin + 38 % alkohol. Tinktura je bez přidání vody! Vlastní výroba, 100% čistota, vlastní sběr bylin, pouze ostropestřec je koupený. Kvalita - potence D0. (V obchodě je potence/ ředitelnost D3 + voda!!). Obsah lahvičky 50 ml. Tyto tinktury vydrží neomezeně dlouho vzhledem k nulovému obsahu vody.
Cena:
Tinktura Ginkgo biloba - 170 Kč
Tinktura Kontryhel obecný - 160 Kč
Tinktura Třezalka tečkovaná - 160 Kč
Tinktura Jetel červený - 160 Kč
Tinktura Jetel červený + Kontryhel - 160 Kč
Tinktura Žen-šen pětilistý - list - 160 Kč
Tinktura Ostropestřec mariánský - 180 Kč
Tinktura Kotvičník zemní - 180 Kč
Tinktura Kopřiva dvoudomá - 160 Kč
Tinktura česneková - 130 Kč
Tinktura Kostival lékařský – 150 Kč
Tinktura Zelený čaj – 130 Kč
Tinktura Růže šípková – plod - 160 Kč
Tinktura Zlatobýl obecný – 160 Kč
Tinktura Lichořeřišnice – 160 Kč
Tinktura Šalvěj lékařská – 140 Kč
tinktura Rýmovník - 140 Kč
tinktura kořen Smetanky lékařské - 160 Kč

Bylinné kapky - Ginkgo biloba – 110 Kč
Bylinné kapky - Kontryhel obecný - 110 Kč
Bylinné kapky - Třezalka tečkovaná - 110 Kč
Bylinné kapky - Jetel červený - 120 Kč
Bylinné kapky - Jetel červený + Kontryhel - 110 Kč
Bylinné kapky - Žen-šen pětilistý - list - 110 Kč
Bylinné kapky - Ostropestřec mariánský - 130 Kč
Bylinné kapky - Kotvičník zemní - 120 Kč
Bylinné kapky - Kopřiva dvoudomá - 110 Kč
Bylinné kapky - česnek - 110 Kč
Bylinné kapky - Kostival lékařský – 140 Kč
Bylinné kapky - Zelený čaj – 110 Kč
Bylinné kapky - Růže šípková – plod – 110 Kč
Bylinné kapky - Zlatobýl obecný – 110 Kč
Bylinné kapky - Lichořeřišnice – 120 Kč
Bylinné kapky - Šalvěj lékařská – 110 Kč
Bylinné kapky – Měsíček lékařský – 120 Kč
Bylinné kapky - Rýmovník - 100 Kč
Bylinné kapky - kořen Smetanky lékařské - 110 Kč

Dál nabízím směsi Bylinných kapek: Dýchací cesty, Prostata. Posílení imunity, Podpora mozkových funkcí, Nachlazení, Klimakterium, Početí-těhotenství-porod, Detox - pročištění organismu, Menstruace, Zdravé zažívání, Vitalita, Dlouhověkost, Močové funkce, Duševní pohoda - všechny cena 140 Kč.


Vzhledem ke koncentraci bylin je vhodné dávkovat max. 30 kapek denně. Tedy více jako o polovinu méně, něž uvádějí lékárenské i jinde nabízené tinktury, které jsou navíc, oproti těmto, ředěné vodou.
Město Kadaň. Poštovné dle tarifu.

Podrobné informace nenaleznete na mých stránkách: domaci pomlčka kvalitni pomlčka tinktury tečka webnode tečka cz.




Prodám domácí bylinné tinktury a kapky bez obsahu vody
Podobné inzeráty
Pavlovy bylinné tinktury pro ženy 4Ks - NOVÉ, NEPOUŽITÉ
MyCyst (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt pro normální stav urogenitálního systému žen. Podporuje remisi myomů děložního svalu a cyst na vaječnících. Působí i při hyperplazii dělohy a endometrióze. Používáme i při cystách v prsou. Měsíček lékařský působí proti nekontrolovanému dělení buněk. Působí na nežádoucí procesy v ženských orgánech, upravuje menstruaci, harmonizuje potíže v menopauze, hojí sliznice i pokožku - např. sliznice při gynekologických obtížích. Příznivě ovlivňuje činnost jater a žlučníku. Kontryhel žlutozelený obsahuje fytoestrogeny. Přeslička rolní obsahuje značné množství organického křemíku. Křemík přispívá k regeneraci sliznic včetně dělohy a vaječníků. Smil písečný působí na potíže slinivky, jater a žlučníku. Játra jsou důležitým orgánem pro deaktivaci syntetického případně i tělu vlastního estrogenu. Kakost smrdutý působí proti novotvarům. Hluchavka bílá harmonizuje hormonální systém žen a působí na sliznice při gynekologických potížích. Pro nastolení hormonální rovnováhy doporučujeme užívat zároveň tinkturu Drmek. Drmek (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z plodu léčivé rostliny drmku obecného (mnišský pepř) - přírodní progesteron pro předmenstruační a menopauzální komfort. Drmek obecný se díky obsahu prekurzoru progesteronu a dalších pohlavních hormonů používá při ženské neplodnosti, zejména pro podporu a obnovení ovulace, dále při menstruaci bolestivé, nepravidelné či s velkým krvácením. Zmírňuje premenstruační syndrom (PMS). Podporuje tvorbu mateřského mléka a snižuje zvýšenou citlivost prsů. Působí i při snížené tvorbě poševního sekretu. Cena symbolická za všechny 4 lahvičky. Nové, expirace až do 1.10.2027. Poštovné 70Kč do Balíkovny.
Bio Bachovy kapky pro SPANEK - bez alkoholu
Koupeno zde: 30 ml Kapky slouží k dlouhodobému užívaní, minimální kúra je 3 měsíce. Konkrétní kapky odstraňují dlouhodobé bloky a negace a řeší jeden konkrétní problém. Obsahují směs esencí. Řeší např. VZTEK, SPÁNEK, PMS, STRACH Použití: Kapat přímo do úst, nebo do vody, kterou hned vypijete. 4x denně 4 kapky Doporučuje se ráno na lačno, během dne a večer. V případě silných potížích 5x denně. Při klasickém dávkování lahvička vydrží 3-4 týdny. Kapky v základu obsahují alkohol – konzervant v minimální dávce, který nelze nadýchat. Kapky lze kombinovat s doplňky stravy i chemickými léky. Kapičky s konzervantem alkohol nelze kombinovat s léky Antabus. Pro těhulky, mimi do 1 roku a zvířata místo alkoholu – glycerol. Konkrétní kapky můžete kombinovat s kapkami SOS. Není vhodné kombinovat s Kapkami na míru
Japonské prémiové vitamínové oční kapky Sante FX V+
Japonské prémiové vitamínové oční kapky. Sante FX V+ jsou super osvěžující oční kapky, které obsahují extra komplex vitamínů a ještě vyšší index svěžesti. Dnes patří v Japonsku k nejoblíbenějším a nejprodávanějším očním kapkám proti únavě a zarudnutí. Pokud chcete rychle osvěžit své oči a dodat jim reprezentativní vzhled, jsou tyto kapky určeny právě vám! Ceník: 1ks - 700 CZK 3ks - 1950 CZK 5ks- 3000 CZK 10ks - 5000 CZK
Bylinky a tinktury k a po porodu
Nové Kokoška, srdečník, šišák, kakost a tinktury. Zbytek par lzicek použito. Pc skoro 600 kc Cena za celek. Případně lze koupit jen část dle domluvy - pište zprávy.
Prodám kapky Stopptusin
Dobrý den, Prodám kapky na zastavení kašle Stopptusin s oběmi klidnicími látkami. Kapky jsem nemohla doužívat protože mi vzhledem ke složení nevyhovovaly. Tel . +420 P. Jaroslava
Greatlash Bimatoprostum sérum na růst očních řas a obočí
Zcela nové ověřené sérum na růst očních řas a obočí. Nové, za lisované, zapecetene balení. Velmi dobře hodnocene od uživatelek na internetu. Běžná cena na internetu je přes 800 Kč. Popis produktu Kapky Bimatoprost 0,03% Kapky Careprost obsahují rostok Bimatoprost. Pravidelné používání dle návodu je jedinou ověřenou metodou pro prodloužení řas, hustotu, tmavšího zabarvení a počtu. Roztok Bimatoprostu je v medicíně rovněž používán k léčbě zeleného zákalu. Bimatoprost 0,03% pomáhá růstu řas, zvyšováním počtu řas v počáteční fázi. Také zvyšuje množství řas. Jak prodlužování řas s bimatoprostem probíhá? Každý večer, po pečlivém odlíčení, je třeba aplikovat roztok bimatoprostu 0,03% na kůži horního víčka ke kořeni řas. Používáme štěteček, který namočíme jednou kapkou bimatoprostu 0,03%. Dbáme na to, aby se kapky nedostaly do oka. První efekt se dostaví po 3 týdnech. Maximálního efektu je dosaženo za 6 až 12 týdnů. Pokud je dosaženo požadované délky, je třeba o řasy pečovat aplikací kapiček 1x týdně. Tato aplikace je nutná pro zachování požadované délky, pokud je aplikace zcela přerušena, řasy se postupně vrátí do původní podoby. Objem 3 ml Dlouhá expirace do 2023 Cena 400 Kč , balení vydrží cca 3 měsíce používání při každodenním potírání horních kořínků řas. Pouze pro vnější použití. Pri zasahnuti oka vyplachnete vodou. Jedna se o kosmetický přípravek, ne o doplněk stravy. Složení je totožné jako u českých kapek známých jako Lumigan či Careprost - účinná látka je Bimatoprostum. Zasilam i na dobírku. S aplikací ráda poradím. Poštovné 65 Kč doporučené psaní nebo 79 Kč zasilkovna.