inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám domovní alarm Evolve Sonix

Kategorie: Ostatní drobné

Prodám plně funkční málo používaný
domovní alarm Evolve Sonix. Součástí balení centrální jednotka, reproduktor, siréna, 2x magnetické čidlo, 1x pohybové čidlo, 3x dálkový ovladač, kompletní dokumentace a originál balení. (Baterie nejsou součástí). Stačí vložit SIM a zprovoznit dle manuálu. Další čidla možno běžně dokoupit. Více info o funkci alarmu zde:
Prodám domovní alarm Evolve Sonix
Podobné inzeráty
Prodám domovní alarm EVOLVEO - SONIX
Prodám nepoužitý set alarmu EVOLVEO - SONIX v.č. dvou bezdrátových čidel pohybu v hodnotě 800,-Kč ZDARMA Cena 1800 Kč Mohu i zaslat Kompaktní bezdrátový zabezpečovací GSM alarm EVOLVEO Sonix je ideální volbou pro zabezpečení bytu, kanceláře, garáže, dílny, domu, chaty, nebo obchodu. Montáž EVOLVEO Sonix zvládne každý, není nutné platit za instalaci specializované firmě. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádné vrtání a tahání drátů, pouze umístěte bezdrátová čidla v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 80 metrů. Špičková technologie pro zajištění vašeho majetku Montáž EVOLVEO Sonix zvládne každý, není nutné platit za instalaci specializované firmě. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádné vrtání a tahání drátů, pouze umístěte bezdrátová čidla v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 80 metrů. V případě narušení monitorovaného objektu bude tato událost signalizována SMS zprávou, až na 5 přednastavených čísel a také hlasovým voláním. Obsluha alarmu je snadná, stačí jej aktivovat/deaktivovat dálkovým ovladačem, klíčenkou, podobně jako u centrálního zamykání automobilu. Systém je dodáván ve standardním balení se 4 kvalitními kovovými dálkovými ovladači, všichni členové rodiny mají ihned svůj ovladač. • ideální pro zabezpečení kanceláře, domu, chaty, obchodu, garáže apod. • snadná instalace a ovládání - zapojení bez drátů, žádné vrtání do zdi, není nutná montážní firma • možnost nastavení až 5 telefonních čísel pro oznámení alarmu • při narušení hlídané zóny je aktivován alarm, hlavní jednotka spustí sirénu a začne vytáčet 5 čísel uložených v jednotce a odesílat SMS zprávy na tato čísla • pokud zapomenete při odjezdu zapnout alarm, můžete ho dodatečně zapnout vzdáleně pomocí mobilu • není blokován pro jednoho operátora, lze použít libovolnou SIM kartu • automatické zasílání SMS/volání při spuštění poplachu • upozornění SMS zprávou na výpadek napájení, vestavěný akumulátor zabezpečí provoz cca 6 hodin při výpadku elektrického proudu • interní mikrofon vám umožní slyšet co se v objektu děje • dodáván s externím reproduktorem, narušitel zabezpečeného objektu uslyší co říkáte do svého telefonu • SOS tlačítko na klíčence, aktivace sirény a tísňového volání/SMS přivolá pomoc, např. vaše dítě snadno upozorní na nebezpečí • dálkové zapnutí/vypnutí alarmu • je možno snadno přidávat další čidla např. PIR pohybová čidla, dveřní čidla, snímače kouře nebo plynu, sirény apod. až 3 drátová čidla a 16 bezdrátových čidel, nebo přidání dalšího dálkového ovladače (klíčenky), pouze EVOLVEO externí čidla • podporuje sepnutí 2 kontaktů, ovládání spotřebičů nebo světla na dálku, simulace pobytu v objektu, odradí zloděje • pohodlné nastavení a konfigurace pomocí SMS příkazů nebo voláním, chráněno heslem • hlavní jednotka alarmu a čidla jsou určena pro vnitřní použití, využita je bezdrátová frekvence 433 MHz • možnost pohodlně ovládat také pomocí aplikace „EVOLVEO Sonix“
EVOLVE Univerzální zavěsný držák pro 8" + 10.1" LCD TV
Univerzální závěsný držák pro snadné zavěšení 8" + 10.1" LCD TV Evolve v automobilu. EVOLVE Univerzální závěsný držák pro EVOLVE TV 8" + 10.1" LCD TV Název: Univerzální závěsný držák pro 8" + 10.1" LCD TV Evolve (Twist, Swing, Fantasy) Nabízíme Vám k prodeji zboží, levněji než je běžně k prodeji, bez poplatků a provizí za cenové porovnávače, reklamy a platby kartou. Veškeré nabízené zboží je se standardní zárukou, prodávané buď jako nové, nebo bazarové = rozbalené či vrácené z nevyzvednutých objednávek - u každého produktu samostatně označeno. Veškeré zboží je možné osobně vyzvednout po předchozí domluvě na adrese našeho obchodu, , Pod Baštami 293/6, 160 00 Praha 6 Hradčanská, otevřeno Po-Pá. 9-18hod., tel. 224 318 342 U osobních odběrů je možná pouze platba hotově.
Meteostanice Evolve Pilot
Nikdy nepoužívaná meteostanice. Osobní odběr Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, nebo Balíkovna/Zásilkovna (+79 Kč). Popis výrobce: Meteostanice Pilot 6" předpovídá nejpřesnější možnou čtyřdenní předpověď pro více jak 20.000 měst (300 v ČR). Předpověď je znázorněna pomocí detailních ikon a je doplněna informací o teplotě v místě až ze tří externích bezdrátových čidel. Spolu s meteostanicí a jedním externím čidlem získáváte USB vysílač s velmi jednoduchou obsluhou pro přenos předpovědí počasí do meteostanice z Internetu. Evolve Pilot využívá sofistikovaného software společnosti Foreca z Finska. K dlouhodobým předpovědím jsou využívány prognózy ČHMÚ a dalších národních meteorologických služeb celé Evropy, tedy zdrojů, ze kterých čerpají všechny seriózní předpovědi počasí. meteostanice zobrazuje: maximální teplotu minimální teplotu UV index pravděpodobnost srážek aktuální vnitřní teplotu aktuální venkovní teplotu nebo teplotu v dalších místnostech (lze připojit až tři externí čidla) čas východu a západu slunce průměrnou rychlost a směr větru atmosférický tlak trend vývoje teploty a tlaku (zabudované čidlo) USB Pro verzi 1.1 nebo vyšší. vysílač USB vysílač s dosahem až 30 metrů na otevřeném prostranství hodiny: automatická synchronizace s časovým serverem na Internetu, řízené krystalem vnitřní teplota 0°C do 50°C externí čidlo – teplota –20°C do 60°C (dosah Až 30 metrů na otevřeném prostranství) kanály: maximálně tři externí čidla na třech kanálech napájení: AA 6× pro hlavní jednotku, AAA 2× pro USB vysílač, AAA 2× pro externí čidlo. Stačí se jednou za dest dnů připojit k Internetu a meteostanice Evolve Revolution vám zobrazí přesnou předpověď. Navíc je vybavena převratnou funkcí iConnect – lze ji prostřednictvím bezdrátového USB vysílače, který je součástí balení, připojit k domácímu počítači a prostřednictvím jeho internetového připojení stáhnout nejpřesnější možnou předpověď počasí pro vaši obec přímo ze serveru společnosti Foreca. Meteostanici lze využít i při cestě na dovolenou. Stačí si před odjezdem nastavit cílové město dovolené, zapnout aktualizaci a za několik minut máte k dispozici přesnou předpověď počasí v místě, kde budete trávit následující volné dny. K dispozici je předpověď počasí pro více než 20 000 měst na celém světě. obsah balení: meteostanice Evolve Pilot externí čidlo USB vysílač CD s ovladači – Software je kompatibilní s Windows 2000, XP (32bitů), Vista (32bitů) a Windows 7 (32bitů), je vyžadována instalace Microsoft .NET Framework 2.0., pro operační systém Windows 64-bitový, použijte jinou verzi programu, která je ke stažení z
ABB tablo tlačítkové video,domovní telefon
Prodám tyto produkty od ABB: - tablo tlačítkové video - domovní telefon audio - domovní telefon hands-free Vše je nové a nepoužité. Instalované na vystavním tablu,které bylo vystaveno na prodejně. Produkty jsou včetně instalačních krabiček.Lze prodat i samostatně po jednotlivých produktech. Možnost zaslat na dobírku.
Alarm iGET M3B + Detektor pohybu iGET P1v2
Prodám alarm a detektor pohybu - vše, co je na fotkách. Použité pouze necelý půl rok, plně funkční a ve skvělém stavu. Ještě v záruce 1,5 roku. Víceúčelový bezdrátový GSM alarm iGET SECURITY M3B. V setu detektor na dveře a okna, detektor pohybu, siréna 110 dB, 3x klíčenky, 2x varovné nálepky, napájecí adaptér, manuál CZ/SK/HU. Alarm při poplachu telefonuje nebo odesílá SMS. Aplikace v češtině pro Android a iOS. Jedná se o bezdrátový alarm s jednoduchou instalací a ovládáním. Cena včetně dopravy (česká pošta, balíkovna nebo zásilkovna) 2 000 Kč. Možné osobní předání v Klatovech.
Kovové hodinky Casio EDIFICE EFA-131BK-1A
hodinky Casio EDIFICE EFA-131BK-1A Prodám starší hodinky CASIO EFA-131BK-1A. Řemínek kovový, sklíčko bez škrábanců-hned nalepena fólie od invidibleshield. Fungují bez problémů, měněna tento měsíc baterie. Velmi zachovalé, dnes se nedají již sehnat. Délka řemínku nastavitelná náhradními dílky. Kompletní balení i s krabičkou viz fotto. Pánské hodinky CASIO Edifice EFA-131BK-1A v sobě kombinují analogové i digitální ukazatele času. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou, která dobře sedí k černému ciferníku s modrými indexy a bílými ručičkami. Hodinky nabízejí datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy. Vodotěsnost 100 metrů a také luminiscenční úpravu ručiček a indexů. Základní specifikace: Vodotěsnost 100 m (10 ATM) Šířka pouzdra 46 mm Stopky s přesností 1/1000 sekundy Funkce datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy Materiál náramku nerezová ocel Spona celoocelová, s bezpečnostní pojistkou proti ztrátě Šířka řemínku 20 mm Speciální funkce: průměrnou rychlost změříte jednoduše. Zadáte vzdálenost k cíli, spustíte stopky a při dosažení cíle ukončíte. Následně se Vám zobrazí průměrná rychlost na display. Budík 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x Odpočítavací stopky při dosažení času 0, vydávají hodinky desetisekundový signál a poté začínají odpočítávat stejný časový úsek znovu. Stopky jdou nastavit maximálně na 24h , s odpočtem po 1 min Styl moderní, sportovní, klasické, elegantní Poznámka luminiscence ručiček a indexů, plně automatický kalendář Čísla ciferníku modré indexy Kupovány za 4190 Kč. Cena 2390 Kč.