inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám dům v obci Babice u Rosic

Kategorie: Domy

Nabízíme k prodeji rozestavěnou hrubou stavbu RD 6+kk s garáží a zahradou na ulici Hájíček v obci Babice u Rosic (okr. Brno-venkov). CP pozemku činí 467 m2, ZP domu 122 m2 a ZP garáže 16 m2. Objekt se nachází ve středu obce, ale zároveň skýtá klidné bydlení.
V současnosti je dokončeno obvodové zdivo YTONG v 1. NP - viz. přiložená fotodokumentace. Projektová dokumentace je samozřejmě součástí prodeje. K dispozici jsou inženýrské sítě - obecní vodovod, elektřina. Vybudování obecní kanalizace by mělo být v plánu pro letošní rok, jinak lze nahradit jímkou.
Dobrá dojezdová vzdálenost do Brna - autem cca 22 km a 22 minut. Babice u Rosic nabízí obchod s potravinami, mateřskou školu a dětské hřiště. Zbývající občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdálených Rosicích.
Nemovitost je momentálně v inzerci realitní kanceláře, proto jsem zanechala na fotkách jejich logo. Jsem jediný majitel a kontakt v inzerci je přímo na moji osobu. Tímto neobcházím makléře a ráda, bych to řešila přes jejich advokátní kancelář vč. advokátní úschovy, což je běžný postup pro ochranu kupujících i prodávajících. Jednání o možné slevě, bych ráda řešila po prohlídce.
Zde je uvedený inzerát realitní kanceláře:

Prodám dům v obci Babice u Rosic
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic, Brno-venkov [ID 47032] Hledáte vlastní bydlení s dojezdovou vzdálenosti do Brna a zároveň v prostředí obklopeném přírodou? Možná je právě tato nemovitost tou pravou pro splnění vašeho snu. Aktuálně zde máme tento rodinný dům s dispozici 4kk v obci Babice u Rosic. Podlahová velikost domu je 90m2 a dostačující pozemek se zahradou o celkové velikosti 236m2 dokáže splnit vaše sny o pohodlném a příjemném životě. Výměra jednotlivých místnosti je následující: 1NP: Obývací pokoj + kuchyně – 20,58m2 Ložnice - 13,65m2 Chodba – 10,16m2 Koupelna – 4,02m2 Technická místnost – 4,69m2 2NP: Pokoj 1 – 14,18m2 Pokoj 2 – 12,64m2 Koupelna – 3,29m2 Chodba + schodiště – 6,81m2 Dům byl koncipován pro 4člennou rodinu, a i proto disponuje dvěma koupelnami – ve spodním a horním patře. Dolní koupelná je kompletně dokončena, horní je v přípravě před dokončením Dům prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukci, při které z původní stavby zůstali pouze obvodové cihelné zdi. Kvalita rekonstrukce se vyrovná úrovní výstavby nového domu. Byla provedena kompletní hydroizolace a instalovaná plastová okna s 3sklem. Tento dům není žádné „low coast“ řešení, na kvalitě materiálu a provedení se nešetřilo. Zateplení domu je řešeno 18cm šedým polystyrénem a nadkrokevní PIR izolace, tak aby měl minimální náklady na vytápění a jednotlivé pokoje i stropy jsou ještě zvukově odizolovány. Dům je aktuálně ve fázi před dokončením. V domě se nachází nová kuchyňská linka vyrobena na zakázku od firmy Sykora. Vytápění a ohřev vody je pomocí nově instalovaného tepelného čerpadla Nibe. Z pohledu dokončení chybí položit podlahy, vnitřní dveře, dodělat vrchní koupelnu, schodiště, terasu, hromosvod a venkovní dlažbu. Parkování je možno na pozemku před domem. Voda je z obecního vodovodu. Odpady jsou svedené do jímky. Na pozemku se také nachází původní kopaná studna. Jedná se o slepou, klidnou ulici. Dojezdová vzdálenost do Brno je 25 km a do Rosic 5 km. V obci Babice u Rosic se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola, dětské hřiště a restaurace. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekých Rosicích. Přijďte se sami přesvědčit o jedinečnosti této nemovitosti. Pokud vás nemovitosti zaujala a přejete si domluvit prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. S případným financováním Vám rád pomohu. Těším se na vás. Cena: 6 990 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: D Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: rohový Plocha pozemku: 236 Užitná plocha: 120 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 31.01.2023 Rok výstavby: 1920 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230
Prodej rodinného domu Babice
Nabízíme prodej rodinného domu ve velmi klidné lokalitě obce Babice u Uherského Hradiště s krásnou rovinatou zahradou osázenou ovocnými stomy a prosluněným dvorkem skýtajícím soukromí a klidné, ničím nerušené posezení. Domek je přízemní se zastavěnou plochou 145m2 a celkovým pozemkem o rozloze 751 m2. Nachází se ve slepé neprůjezné uličce, ze které je také průjezd do dvora s garáží. Do této uličky jsou také orientovány dva pokoje. Další dva pokoje jsou již orientovány do dvora a zahrady, nechybí dvě kuchyně, šatna, samostatné wc a koupelna. Ve dvoře je dále stavení se třemi menšími místnostmi. Do zahrady je také možný vstup ze zadní strany po nezpevněné obecní komunikaci. Dále se zde nachází sklípek na zeleninu. Ve dvoře je studna. Připojeno na vodovod, kanalizaci, plynovod a elektřinu. K vytápění a ohřevu TUV se využívá plynový kotel. Po menší rekonstrukci zde bude velmi klidné a příjemné bydlení s výbornou dostupností. V obci je kompletní občanská vybavenost. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Uherské Hradiště ★ Adresa: Babice, Babice ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 145 m2 ★ Plocha zastavěná: 145 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 751 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Sprchový kout, Sklep, Zahrada, Garáž, Venkovní stání, Kryté stání ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: Příměstská doprava, Auto, Dálnice, II. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Nízkoenergetický rodinný dům - Babice, okr.Benešov
dvě samostatné bytové jednotky, nízkoenergetická novostavba, tepelná čerpadla, terasy, zahrada, oplocení, možnost odpočtu DPH. Ve výhradním zastoupení si Vás dovolujeme oslovit atraktivní prodejní nabídkou nadstandardní dřevostavby rodinného domu se dvěmi bytovými jednotkami na stavebním pozemku o ploše 558 m2 v obci Babice - Řehenice, okr. Benešov. Rodinný dům nabízí dvě oddělené bytové jednotky o dispozicích 2+kk (plocha 59,6 m2 + terasa 9 m2) a 5+kk (plocha 102,7 m2 + terasa 30 m2) celkem tedy k dispozici 162,3 m2 podlahové plochy ve dvou nadzemních podlažích domu + 39 m2 teras. Obě bytové jednotky jsou přístupné přes vlastní a samostatný vchod, každá disponuje vlastním elektroměrem, podružným vodoměrem a tepelným čerpadlem pro ohřev vody a vytápění. Zdroj vody - studna s bezproblémovou zásobou vody, odpad formou jímky. Konstrukce stavby je velmi dobře zateplena (34 cm - tepelné izolace/minerální vlna + izolační desky), která v kombinaci s okenními trojskly vytváří ideální kombinaci energetické náročnosti stavby. Obě dispozice bytových jednotek jsou efektivně navrženy - prostorná vstupní chodba, technická místnost pod schodišti, dvě koupelny v každé bytové jednotce a příjemné plochy obytných místností s příjemným vstupem na terasy přes velkoformátová plastová okna. Větší z bytových jednotek dále nabízí i prostor např. pro šatnu ve 2.NP domu. Novostavba domu z roku 2022 je k prodeji vč. již dokončených podlahových krytin, sanity, dveří, obložek a kování apod. viz fotodokumentace nemovitosti. Dům lze využívat jako dvougenerační nebo s možností pronájmu jedné bytové jednotky pro bydlení nebo podnikání. V obci Babice naleznete základní občanskou vybavenost - mateřskou školku, nové sportovní hřiště, hasičský sbor apod. Z obce se lze dopravit BUSem do Prahy (Budějovická) nebo do Benešova (stanice 5 min. od domu).Cena nemovitosti na vyžádání u privátního makléře nabídky. Cena uvedena bez DPH a vč. realitního, hypotečního a právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.(PENB-B)
Rodinný dům 3+1 se zahradou v obci Krumsín, 126930
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Krumsín. Tipově venkovský dům s dispozicí 3+1 je možno rozšířit v přízemí i v patře, celková plocha pozemku činí 1207 m2. Dům má uzavřený průjezd, prostorný vnitřní dvůr, zahradu před domem o výměře 222 m2, zahradu za domem o výměře 585 m2. K parkování lze využít obě zahrady včetně dvora s nájezdem zezadu dvoukřídlou bránou. Dům prošel výraznou rekonstrukcí. Obytné prostory mají elektroinstalaci v mědi, nové podlahy, snížené stropy, kuchyně i pokoje jsou upraveny do stylu venkovského domu. Významná část modernizace je z roku 2022 – nová střecha – krytina Tondach deluxe. Vytápění v domě je plynové lokální WAFF - přístroje mají stáří 6 let. Dům velmi dobře drží teplo, jde o úsporné vytápění. Ohřev vody je elektrickým bojlerem. Dům má vlastní plynoměr, elektroměr a vodoměr. Obecní vodovod a kanalizace jsou v obci Krumsín vybudované v předchozích letech. Dům má vodoměr i přístup k obecní vodě, v domě je stále využívaná voda z vlastní studny. Kanalizace je v obci také dokončena, domy se budou v následujícím čase postupně napojovat. Napojení domu na kanalizaci je před domem bez potřeby zasahovat stavebně do vnitřních prostor domu. Obytná část v přízemí má předsíň, kuchyni, dva průchozích pokoje, koupelnu a WC. Třetí pokoj je v patře a má samostatný vchod s dřevěným schodištěm. V obci Krumsín je školka, 1.stupeň základní školy, obecní úřad, dva obchody. V blízkosti obce je krásná příroda Drahanské vrchoviny, Plumlovská přehrada. Měs... Číslo zakázky: 126930 Typ budovy: smíšená Poloha objektu: rohový Typ domu: patrový Sklep: není Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 3 pokoje Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 1 207 m2 Zastavěná plocha: 175 m2 Užitná plocha: 200 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 90 m2 Kvalitativní standard: vesnický dům Počet pokojů: 3+1 Nízkoenergetický: Ne Rok rekonstrukce: 2 022 Komunikace: asfaltová Telekomunikace: internet Doprava: silnice, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod Odpad: kanalizace, žumpa bez přepadu Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, supermarket Ostatní vybavení: plot, bezbariérový přístup Další nebytové prostory: hospodářská budova, dílna Vybaveno: Ano Popis vybavení: vybavení interiéru dle osobní domluvy Topení: lokální - plynové Typ střechy: polovalbová Střešní krytina: pálená taška Plocha zahrady: 807 m2
Prodej RD 4+1 170m2, velká zahrada 2825m2 obec Damníkov
Dovolte mi Vám nabídnout naprosto jedinečnou přestavbu původního staršího domu na klidném, slunném místě v obci Damníkov s velkým pozemkem, který je možné si rozdělit až na 2 další. Na domě proběhla kompletní rekonstrukce, a to: Vykopání všech podkladů, podříznutí celého objektu - vykopání všech podlah do hloubky cca 40cm a udělaná všude kompletně izolační vana, byla provedena celková hydroizolace, jsou komplet nové omítky, je rozvedená nová elektroinstalace, nové rozvody vody a odpadů, dostavby různých příček, kompletní rastry pro sádrokartonové podhledy, vybourání a postavení celé jedné obvodové stěny domu, odizolování stěn v obývacím pokoji. V celám domě je položeno podlahového topení a anhydrid, dále byl kompletně podříznut celý dům, vyměněny okna za plastová - vnitřně bílá, z venku antracitová. Dům je nově osazené bezpečnostními dveřmi, rolovacími vraty, jediné stávající vrata jsou stále v garáži. Dům je vytápěním napojen na tepelné čerpadlo značky NIBE F 2120 (vzduch/voda), na které byla vyřízená kotlíková dotace. Je provedeno odvodnění kolem celého domu, a dům jelikož v obci kanalizace není je nová velkokapacitní odpadní jímka. U domu je ještě připravená nádrž na dešťovou vodu. Všude jsou připravené rastry pro sádrokarton. Majitelé ponechali dostatek vatové izolace na zateplení stropů do rastrů v půdním prostoru. Půda v domě je velmi prostorná a připravená na možné rozšíření na druhou bytovou jednotku. Střešní krytina je původní a byla kontrolována a je v pořádku ještě na mnoho let. K samotnému domu. Dům má celkem 2 dětské pokoje, ložnici, obývací místnost s velkými francouzskými okny se vstupem na zadní část pozemku zahrady. Celý dům je velmi prosvětlený denním světlem a nachází se na konci obce, kde okolo je také obytná nová zástavba. Dům už má jen několik nedodělků, které jistě zvládne pár šikovných rukou a díky tomu stavu před dokončením si tak mohou nový majitelé dům doladit dl vlastních představ, což jistě potěší. Dům je navíc částečně podsklepen úžasným pískovcovým sklepem s klenbami. PENB zatím není, můžeme zajistit. Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 2825m2, což nabízí další možnost zhodnocení a to dělením pozemků. V obci Damníkov najdete nejen prostor po klid a procházky do přírody, ale také pro své děti školku, školu a nedaleko v Lanškrouně, kompletní vybavenost. Zaujal Vás tento výjimečný dům s ohromnou zahradou? Zavolejte si o termín schůzky, kterou Vás provede profesionální certifikovaná makléřka a i jako finanční expertka poradí s financováním napříč všemi bankami. Vybavení:   Voda: Dálkový vodovod   Komunikace: Neupravená   Elektřina: 230V   Topení: Lokální elektrické   Doprava: Autobus, Silnice Energetická náročnost nemovitosti:   Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná Parametry nemovitosti:   RZ: 659/RZ/68   Kategorie: Domy   Podkategorie: Rodinný   Typ: Prodej  &
Prodej rodinného domu 6+1, zahrada 410m2, 124579
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Babice u Rosic, která se nachází 19 km od Brna. Dům má dispozici 5+kk. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a WC. V podkroví se nachází tři ložnice a šatna (šatnu lze předělat na WC). K domu patří oplocená zahrada, na které se nachází pergola a zděný přístavek. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je napojen na vodu z vlastní studny, vytápění je krbem s výměníkem. K domu náleží pozemek o výměře 410 m². Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,49 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 124579 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: patrový Sklep: částečně podsklepeno Energetická náročnost budovy: C - Úsporná Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: velmi dobrý Plocha pozemku: 410 m2 Zastavěná plocha: 77 m2 Užitná plocha: 96 m2 Umístění objektu: okraj obce Obytná plocha: 130 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 6 Nízkoenergetický: Ne Rok rekonstrukce: 2 015 Doprava: vlak, silnice, autobus Elektřina: 230V, 400V Topení: lokální - tuhá paliva Typ střechy: sedlová Střešní krytina: betonová taška Rok kolaudace: 1 930 Plocha zahrady: 410 m2