inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM DVOJPEDÁL STABLE

Kategorie: Bicí nástroje

Prodám dvojpedál Stable PD-333 za 2490,-Kč. Je asi jen dvakrát použitý.Pro mne nevhodný dar. Původní cena 3190,-
PRODÁM DVOJPEDÁL STABLE
Podobné inzeráty
Dvojšlapka Stable PD-223A
Prodám dvojpedál/dvojšlapku značky Stable PD-223A. Pořizovací cena 4500 Kč. Odzkoušená. Nevyhovuje mi. Nevhodný dárek. Dvojitý řetěz, příprava na 2 jednotlivé šlapky. Pevná základna, suché zipy na koberec. Cena 2800 Kč. Možnost předání na trase Svitavy, Brno, Ostrava, Olomouc, Nové Město na Moravě.
Dvojpedál
prodám dvojpedál no name,vůle na patě.
Hi-hat Stable stojan
Prodám hi-hat Stable stojan. Možnost předání na trase Svitavy, Brno, Ostrava, Olomouc, Nové Město na Moravě.
Yamaha HS 1200.  Nový.
Prodám extra kvalitní nový hi hat stojan Yamaha. HS 1200. Rozbalen na focení a jen zkoušen! Přímý převod u kterého je možné nastavit tvrdost pružiny. Otáčecí nohy pro dvojpedál. Max stabilní. Trochu těžký. Kytary ho nabízeji za 6100,-
Kufr Janus
Prodám kufr na dvojpedal zn.Janus
Prodám sestavu-bonga, chimes a stojany
Prodám 4 roky starou profesionální sestavu pro sedícího hráče složenou z bong Tycoon, chimes Tycoon, stojanu Meinl TMB-S a dalšího příslušenství, včetně přepravního kufru, viz foto. Bonga jsou z limitované profi serie master, provedení "bílá káva", pův. cena 7 500 Kč. Používal jsem tento set společně s cajonem. Celková cena tohoto setu přesahovala 15 000 Kč. Prodám nejraději jako celek pro opravdového fajnšmekra. Další foto a info dodám. Vše v perfektním stavu. Cena k jednání 9 500 Kč. Dohoda možná. Odkaz: