inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám elektrickou pečící troubu ARDES-v záruce

Kategorie: Ostatní - bílá

Prodám nepoužívanou pečící troubu ARDES v záruce. Trouba má spodní,vrchní ohřev s možností horkovzduchu. Obsah je 25 l. Rozměry 45x30x30 cm. Trouba je nepoškozená a plně funkční. K osobnímu vyzvednutí v Praze 10 po tel.dohodě .
Prodám elektrickou pečící troubu ARDES-v záruce
Podobné inzeráty
Elektrický vařič Ardes. dvouplotynkovy
Elektrický vařič Ardes, dvouplotynkovy, 2599 W. Dvě litinové plotýnky 155 a 185 mm, protiskluzové nožičky. Dvě litinové plotýnky 155 a 185 mm, světelna signalizace provozu, funkce rychlého nahřátí, ochrana proti přehřátí. Vařič je v dobrém stavu, plně funkčni, byl používán jen krátce.
Vestavná trouba Electrolux
Dobrý den, nabízím k prodeji použitou, avšak ve velice dobrém stavu a plně funkční vestavnou elektrickou troubu značky Electrolux, Trouba je energetické třídy A, o celkové šířce 59,5 cm (další parametry viz. foto) a s celkovým objemem až 72 l. Trouba nabízí až 10 programů pro vaření, včetně pyrolytického čištění. Stáří trouby je cca 7 let. V ceně jsou také zahrnuty i dodávané příslušenství, a to 2 plechy, rošt a také i sonda na vaření. Návod na troubu je v .pdf návodu který dodám. Troubu prodávám pouze s odvozem. Pokud budete mít zájem či dotaz, neváhejte mne kontaktovat na tomto telefonním čísle či na mé emailové adrese uvedené níže.
Activer multifunkční hrnec
Multifunkční horkovzdušný hrnec využívající technologii vysokorychlostního vzduchového proudu, je zdravým způsobem pro přípravu pokrmů, díky tomu dosáhnete až o 80 % méně tuku. Skvělá chuť šťavnatých a křupavých pokrmů připravovaných formou smažení, grilování, pečení, rozmrazování či rozpékání. Moderní a stylový design vytváří dokonalý doplněk vaší kuchyně. Nepřilnavý povrch umožňuje snadné čištění. Hrnec je vybavený rotačním způsobem přípravy bez nutnosti ručního zásahu, dvouvrstvým provedením, které chrání před popálením a velkým LCD panelem pro sledování průběhu nastaveného programu. Má 20 přednastavených funkcí pro snadnou přípravu mnoha druhů pokrmů. Rychlejší, zdravější, bezpečnější a levnější způsob přípravy, šetří čas i energii. Mnoho příslušenství obsažených již v základní sadě umožňuje obrovskou variabilitu použití. Hrnec obsahuje vidlice na drůbež, pečící klec, manipulační kleště, steaková klec, stojan, pečící pánev, pečící mřížka, špízové jehly s nosičem a filtr.
Vestavní pečíci trouba Whirpool FXTM6
Prodám vestavnou pečíci troubu Whirpool FXTM6. Nefunkční topné teleso.
Pečící trouba kombinovaná s 3 plotýnkami na vaření
Prodám plně funkční a velmi málo používanou pečící troubu s třemi varnými plotýnkami. Bez škrábanců, či jiného poškození. Rozměry: délka-57,0 cm, výška 33,5 cm, hloubka 35,0 cm. Pořizovací cena nové trouby 8.500,-Kč., prodejní cena 1.990,-Kč
Nová pečící trouba Flavour Wave Turbo Ax-797dh
Prodám novou originál zabalenou pečící troubu Flavour Wave Turbo Ax-797dh 1300 Wattů, digitální ovládací panel, tlačítko ovládání rychlosti ventilátoru (nízká/střední/vysoká), integrovaná horní deska trouby se zařízením pro prodloužení ramene, odnímatelný napájecí kabel, nastavitelné rošty, digitální časovač, horkovzdušná trouba, lze mýt v myčce. Původní cena 3640,-Kč, nová cena 990,-Kč. Doprava možná i Zásilkovnou pouze za 79,-Kč. Na SMS a e-mail nereaguji. Inzerát platí do smazání.