inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám elektroakustickou baskytaru Furch Silueton

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám elektroakustickou baskytaru Furch Silueton. Perfektní stav. Pevný kufr.
Prodám elektroakustickou baskytaru Furch Silueton
Podobné inzeráty
koupím kytaru Furch Limited Edition 2019 a nebo 2018
Dobrý den, koupím kytaru Furch Limited Edition 2019 a nebo 2018. Prosím o nabídku na Limitovanou edici kytary Furch z roku 2018 a nebo 2019. Měl bych zájem o koupi. děkuji
Sleva - Levoruká akustická kytara FURCH OM 21-SW
Málokterý český výrobek má po celém světě takové renomé jako kytary Furch. Modely s označením 21 jsou celomasivní nástroje. Horní resonanční deska kytary je vyrobena ze Smrku Sitka a zadní resonanční deska a luby jsou z krásně a hluboce znějícího černého ořechu. Přirozený zvuk tohoto nástroje je podtržen povrchovou úpravou s otevřenými póry. Technické údaje: Lemovka: imitace slonoviny Rozeta: černobílý Triple Ring Rozteč strun na kobylce: 55 mm Rozteč strun na ořechu: 38 mm Poměr ladících mechanik: 1:15 Rádius hmatníku: 400 mm Pickguard: matný, průhledný V autorizovaném servisu Furch byl na kytaře snížen dohmat pro pohodlnější hraní. Kytara má špičkový zvuk a je bez poškození. Nezbytnou součástí je původní obal a veškerá kupní dokumentace vč záručního listu a ůčtenky. Po předchozí domluvě je možné osobně vyzkoušet v Praze 10 - Vršovice.
Furch 12-strunná kytara
Prodám 12- strunnou kytaru Furch D 20 CM 22, přední deska červený cedr, zadní deska mahagon, instalován snímač mikrofon/piezo. Po generálce u výrobce, nové struny. Včetně pevného kufru.
Furch Blue G-SW 48mm
Prodám rok starou kytaru značky Furch, kupovaná v listopadu 2021. Celomasivní tělo tvaru Grand Auditorium. Zvukově skvělá kytara, bohužel širší hmatník mi nesedl podle představ. Kytara je k vyzkoušení v Praze, stav nového nástroje, seřízená, nové struny.
Kytara FURCH Vintage 2 OM-SR
Dobrý den koupím kytaru FURCH Vintage 2 OM-SR nultý pražec 45 mm. Povrchová úprava: Vintage Hand-Brushed . Prosím o nabídky
Koupím Furch Jumbo CM
Dobrý den, vzhledem k tomu, že už se jumbo od Furchu nedá koupit nové, zkouším poptávat tímto způsobem. Měl bych zájem o koupi kytary Furch typ Jumbo s výřezem - Cedr/Mahagon. Na stavu nezáleží. Děkuji za všechny nabídky.