inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám eshop(značku)- VAPPE

Kategorie: IT, webdesign

Predám eshopy zamerané na vapovanie- predaj elektronických jednorazových vape bez nikotínu.
/cz/at/de/ch/hu/pl/eu ... vrátane jazykových mutácií.
Tržby:
začiatok bol 11/2021- tržba do 12/2021 - cca 6000€
01/2022-12/2022 - tržba cca 20000€
len sk eshop, ostatným som sa nevenoval.

Takýto sortiment ma málo eshopov nakoľko sa jedná o jednorazové vape(takéto produkty má len pár eshopov na trhu okrem mna, ostatne maju podobne alebo len ako doplnkový tovar, medzi mladými je to veľmi populárne a žiadané)
Zakúpená ochranná značka (čaká sa na vybavenie trvá to 6mesiacov)
Vybavené a zaplatene všetky potrebné certifikáty (CE, RoHs, KBU)
Prirážka na produktoch od 400% až po 800%!
Tovar skladom – v PREDAJNEJ HODONOTE cca 50 000€!!!
Dodám aj obálky(cca 500ks) krabičky (cca 100ks)
Štítky na tlač (cca 500ks)
Ďakovné kartičky
Darčekové kupóny
Návody na použite,
Nálepky

Eshop je vymakaný a prepracovaný dizajn a funkcionality. Súčasťou je aj podpora od programátora.
Eshopy sú medzi sebou prepojené! Automatická aktualizácia skladu na všetkých eshopoch(ak niekto kúpi v napr. madarsku aktualizuje automaticky sklad vsade), objednávky zo všetkých eshopoch viem nastavit aby prišli do administrácie jedného hlavného eshopu napr.
Bez akýchkoľvek dalších nákladov, treba sa tomu venovať,
Bez dalsích investicií-
CENA ZA komplet celý projekt, samozrejmostou zaskolenie, vysvetlenie. V prípade otázok ma kontaktujte
Prodám eshop(značku)- VAPPE
Podobné inzeráty
Eshop s hodinkami
Prodám jedinečný eshop se značkovými hodinkami doplňky a šperky. Celý obchod je dělaný na míru s moderním designem, zádně klasické sablny. Prodej komplet, všechny potřebné kontakty včetně dodavatelů. Budete vlastnit více domén pro snazší expandování. V nabídce je cca 60 značek a 9000 produktů. Eshop je automatizován bez potřeby spousty času. Vše nastaveno a k dispozici různé druhy platebních metod jako platba převodem, platba kartou, dobírků Bez potřeby držet sklad. Více info tel. Rozumná cena s mozností dohody.
Prodam set eshopu- elektronicke vape
Predám internetové obchody zamerane na elektronické shisha- vapovanie. (HIT a veľmi žiadane produkty v európe, len na slovensku sme zastaralí a pride to tu trošku neskor) Hlavný eshop: a k tomu veľa ďalších eshopov ako / / / -cca 16 eshopov + MLM domena a katalogy (výhodný systém odmenovania pre obchodákov čo to budú predávať- nech makajú na predaji a budovaní značky iný, už aj inzeráty som poprodával nech nájdem ľudí čo to budú predávať)- nech predávajú spôsobom ako Avon a Oriflame a pod.značky- katalógový predaj /cz/hu/pl/de/at/ch/eu.. súčasťou sú aj preklad(CZ/HU/ENG/DE/PL) ktoré postupne nahadzujem - Hu verzia už hotová (žiaden google translate ale original od prekladatelky!) Eshop je v prevádzke od apríla 2022, obrat cca 17000€ (poslem fotku obratov na verzií ) bez toho aby som sa mu venoval- len vybavujem objednávky, socialnym sietam som sa nevenoval od júna(stači pozrieť dátumy posledných príspevkov- preto to aj predávam), s vysokým potencionálom prerazenia na trhu. Takýto sortiment ma málo eshopov nakoľko sa jedná o jednorazové vape(takéto produkty má len pár eshopov na trhu okrem mna, ostatne maju podobne alebo len ako doplnkový tovar, medzi mladými je to veľmi populárne a žiadané) Zakúpená ochranná značka (čaká sa na vybavenie trvá to 6mesiacov) Vybavené a zaplatene všetky potrebné certifikáty (CE, RoHs, KBU) Prirážka na produktoch od 400% až po 800%! Tovar skladom – v PREDAJNEJ HODONOTE cez 30 000€!!! Dodám aj obálky(cca 500ks) krabičky (cca 100ks) Štítky na tlač (cca 500ks) Ďakovné kartičky Darčekové kupóny Návody na použite, Nálepky Katalógy pre mlm Eshop je vymakaný a prepracovaný dizajn a funkcionality. Súčasťou je aj podpora od programátora. Eshopy sú medzi sebou prepojené! Automatická aktualizácia skladu na všetkých eshopoch(ak niekto kúpi v napr. madarsku aktualizuje automaticky sklad vsade), objednávky zo všetkých eshopoch viem nastavit aby prišli do administrácie jedného hlavného eshopu napr. Bez akýchkoľvek dalších nákladov, treba sa tomu venovať, a rozbiehať to, ja nemám čas sa venovať socialnym sietam a to rozbiehať a na písanie príspevkom som antitalent :) Bez dalsích investicií- komplet celý projekt
 +
Dvě domény za jednu cenu. Skvělé pro váš nový eshop s oblečením. Váš eshop bude dobrý už jen podle názvu a dobré bude i vaše oblečení. Cena již včetně dph. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
  - krátka doména na magazín, eshop aj. Cena vč.DPH
Doména na prodej Uvedená cena je již včetně 21% DPH. Krátká a lehce zapamatovatelná doména. Ženské jméno. Vhodna např. na IT projekty typu: - web, magazín pro ženy - eshop s prádlem, kosmetikou, dámským oblečením, kabelky, doplňky, štíhlá linie atp. - seznamku - služby a mnoho dalšího.... Uvedená cena 119 000,- je již včetně 21% DPH. Jsme plátci, obdržíte fakturu. Po vaší platbě provedeme bleskový převod domény na váš kontakt. 1) Po koupí nám jen zprávou zašlete vaše fakturační údaje + váš email. 2) Zašleme vám fakturu. 3) Zaplatíte převodem. 4) My provedeme neprodleně převod domény (změna majitele + změna registrátora - otázka 10minut) Více info možno i na tel. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
 - zajímavá doména pro vinotéku /cena již vč.DPH/
Doména na prodej Krátká/jen 6písmen/, velice zajímavá a poutavá doména. Jedinečná a originální pro vinotéku - eshop - kamenný obchod. Víno se bude pít a prodávat pořád. Začněte nebo rozšiřte své podnikání. Uvedené logo je v ceně a je součástí prodeje(doména+logo) Cena je již včetně DPH. Prodej s fakturou, jsme plátci DPH. Platba převodem na bankovní účet (Fio banka) nebo osobně v hotovosti (Frýdek-Místek, Havířov). Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domény a změna majitele na vás nebo vaši firmu. Převod domény je snadný a jsme vám po celou dobu nápomocni. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
Vytvořím web nebo eshop s možností napojení na dropshipping
Dobrý den, vytvořím responzivní web nebo eshop i s možností napojení na Dropshipping. Nejsem profesionál, ale jsem maximální nadšenec. Stránky můžu zahostovat na velmi rychlém cloudovém serveru. Vše vyřídím. Od domény až po celkový chod Vašich stránek. Ceny od 5000 Kč. Prosím volat od 13-20 hod Po-Pá. Těším se na Vás