inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám G&L Doheny

Kategorie: Strunné nástroje

Predám túto gitaru vo veľmi dobrom stave. Jedná sa o model Doheny z Tribute série od značky G&L Guitars v Surf green prevedení. Gitara je vo výbornom stave, bola kupovaná v júli 2021. Pražce a krk sú veľmi kvalitne prevedené a hra sa na nej pohodlne. Bol na nej vymenený nultý pražec pre lepšiu stabilitu v ladení pri používaní tremola. Pražce sú v dobrej kondícii. Snímače majú bohatý a plný zvuk s výborným ovládaním, pretože máte k dispozícii 2x Tone knob, z ktorých jeden ovláda clonu vo výškových frekvenciách a druhý clonu v basových frekvenciách. Je to taký budget Jazzmaster, ale má svoj špecifický zvuk a svoje vlastné vychytávky.
Prodám G&L Doheny
Podobné inzeráty
Elektrická kytara + modelingové kombo
STÁLE V PRODEJI Prodám elektrickou kytaru JACKSON JS11 Dinky AR MBL a modelingové kombo JOYO DC-30. Kytara i kombo jsou v dobrém stavu, celkem jsem nahrál max. 50 hodin, takže je vše skoro jak nové. Z toho důvodu kytaru prodávám, nemám na to bohužel čas. Součástí je propojovací kabel a stojan na kytaru. Pořizovací cena kytary v roce 2019 byla 3 695 Kč a komba 2 270 Kč. Nyní je pořizovací cena stejné kytary 4 390 Kč a komba 3 290 Kč. Celý set prodám za 5 500 Kč. Kytaru se stojanem prodám zvlášť za 4 000 Kč. Kombo prodám zvlášť za 2 500 Kč. Předání pouze osobně. Kytara: Kombo:
Ibanez ARX140 + kombo Marshall
Dobrý den, prodám elektrickou kytaru, kombo a příslušenství k tomu. Buď jako celek nebo po domluvě i zvlášť. Kupoval jsem to cca před půl rokem že se budu učit ale zjistil jsem že to pro mě není. Vše je v perfektním stavu. Dohoda možná Ibanez ARX140 - cena 4000 prodám Ibanez ARX 140. Rok výroby 2008, tělo mahagon, krk mahagon, hmatník palisandr. Snímače zní opravdu dobře, máji docela vysoký výstup a zvladnou i řádný overdrive. Kytaru bych řadil spíše pro mírně pokročilé, ale není to GIO, takže nezklame. Zvukově připomíná les paul. V ceně je originální Ibanez gigbag a kytarový kabel. Marshall valvestate 8240 stereo chorus - cena 6000 Prodám kytarový aparát marshall valvestate 8240 stereo chorus i s přepravním boxem. Kytarový aparát je pravidelně servisovany, je 100% funkční a připraven na hraní.
Prodám el. kytaru Cort X100 OPBB
Prodám kytaru Cort X100, nehranou, nevyužitou. Stav nové kytary bez sebemenšího poškození a opotřebení. Původní cena 5200,- Prodám za 3800,- Možno i s kufrem (900,-) a kombem Line 6 Spider 15 VI (2000,-) nebo Cruiser de Crafter CR 15G (800,-). Popruh se zámkama. Kytary s označením X100 představují základní modely zmíněné řady. Jejich tělo je zhotoveno ze dřeva meranti a opatřeno povrchovou úpravou s otevřenými póry (Open-pore). Zkosená horní hrana těla dodává nástrojům nejen elegantní vzhled, ale též poskytuje muzikantům větší herní pohodlí. K přišroubovanému javorovému krku přiléhá hmatník ze dřeva jatoba, známému jako brazilská třešeň, osazený čtyřiadvaceti pražci. Orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky. Dva firemní humbuckery Cort Powersound s vysokým výstupním signálem poskytují kytaře potřebný zvukový drive a artikulaci. Ke zvukovým úpravám slouží potenciometry hlasitosti, tónové clony a třípolohový přepínač snímačů. Struny jsou uchyceny v klasickém vintage tremolu a chromovaných ladících mechanikách. Parametry Barva výrobce: Open Pore Black Cherry Burst Barva: Sunburst Povrchová úprava: Open Pore Typ kytary: Super ST model Tělo: Meranti Top: N/A Krk: Javor Profil krku: C Menzura: 648 mm Rádius: 15,75 " Počet pražců: 24 Hmatník: Jatoba Konfigurace snímačů: H-H Model snímačů: 2x Powersound Humbucker Ovládání: 1x Volume, 1x Tone Přepínač snímačů: 3polohový Kobylka: Jednozvratné tremolo Ladicí mechaniky: Cort Hardware: Černý
Prodám levorukou baskytaru Fender.
Prodám levorukou baskytaru FENDER, kytaru mám 7let,původní cena byla 14 tisíc. Nyní prodám za 7000.
Prodám kopii Fender stratocaster
Prodám kopii Fender stratocaster Prodám zdařilou kopii Fender stratocaster,málo hraná,příjemný krk , tělo olše,krk javor, nové kvalitní snímače. Velmi zachovalý nástroj, hraný jen doma.
Prodám elektroakustickou kytaru SIGMA DMCE-BKB
Prodám elektroakustickou kytaru SIGMA DMCE-BKB.Černá Pc. 10900,- 1 rok stará, malinko ťuklá, vše OK. Pro dceru má široký krk.