inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám helmu Caberg

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám otvírací helmu Caberg, již nevyuziji
Prodám helmu Caberg
Podobné inzeráty
Caberg Horus Tribute vel. L (59-60)
Prodám stylovou, prakticky novou (2022) odklápěcí přílbu Caberg v originál italské trikolóře. Popis produktu skořepina: ABS plast dvojité plexi: vnější čiré plexi s úpravou proti poškrábání a s ultra širokým zorným polem s Pinlock Max Vision proti mlžící fólií v základní výbavě, sluneční kouřová clona s úpravou proti poškrábání kompletně odnímatelná a pratelná vnitřní výstelka z hypoalergenní prodyšné látky zapínání na mikrometrickou přezku připraveno pro komunikaci Just Speak Evo příprava pro Intercom hmotnost: 1550 g +/- 50 g dvojitá ECE homologace 22.05 P/J pro integrální i otevřenou helmu. Za každý prodaný Horus Tribute věnuje Caberg 3% z prodeje Národnímu sdružení alpských vojáků v Bergamu za velkou pomoc poskytovanou komunitě během krize covid-19. Přilba je nepadená, nepoškrábaná a čistá... Prodávám, protože už nemám Italskou motorku...
Helma Caberg Flyon
Dobrý den, prodám helmu CABERG Flyon černá matná, vel. L59/60. Helma koupená v roce 2021, málo používaná. Stav velmi zachovalý. Vak na helmu samozřejmě k helmě. Dlouhé vnější plexi s Pinlockem, sluneční clona.Příprava na komunikátor. Zapínání na mikropřezku. Homologace ECE 22.05 Původní cena 6.300kč, nyní za 3.000kč. Koupil jsem jinou helmu, takže tuhle už nepotřebuji.
Helma Caberg Helmets
Dobrý den, prodam nikdy nepoužívanou helmu Caberg. Jedna se o otevřenou helmu s retro brýlemi v latkovem vaku. Kupoval jsem ji v obchode s moto zbožím v roce 2016 a neměl ji nikdy na hlavě. Původní cena byla kolem 1800, necham ji tak jak je na foto za 1000 korun.
Caberg Hyper X helma na motorku nebo skůtr
Integrální přilba Caberg Helmu je možné bez nářadí snadno změnit typ helmy určenou pro skútry a městskou dopravu na helmu pro silniční motocykly a dlouhé výlety. Díky systémy EASY FIT je možné posunout bradový reflektor ještě před nasazením helmy i pro velké velikosti hlavy. -vnitřní protisluneční plexi * Material: termoplastrový polykarbonát * ventilace: nastavitelné horní a bradové ventilace a vývody vzduchu pro omezení zamlžování. * vložka: kompletně vyjímatelná a umyvatelná z hypoalergeního materiálu, hygienicky ošetřená. * vyjímatelný bradový reflektor Vel. XS. PC přes 6.000 Kč, nyní 2.399 Kč + zásilkovna.
Výklopná Helma Caberg
Prodám výklopnou helmu značky Caberg dvě sezóny starou, velikost L 59-60. Helma je v zachovalém a hezkém stavu.Pinlock je nasazen a je součástí prodeje. Původní cena byla 7500kč. Nyní prodám za 2000kč.
Helma "CABERG"
Prodám málo používanou helmu "CABERG" se sluneční clonou... Černá-matová... Vel: L...