inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám hydraulický agregát HOZ-U-1

Kategorie: Stavební stroje

prodám Hydraulické ovladací zařízení typ HOZ -U-1 , výrobce nová paka, sundaná z posypového vozu .
prodám hydraulický agregát HOZ-U-1
Podobné inzeráty
Hydraulický agregát/stanice 30l
Prodám hydraulický agregát Belle Major 30-140, motor Honda GX390, průtok oleje až 30l/min, tlak 140 bar. Rok výroby 2015. V dobrém stavu, funkční.
DCSK profi tech - Jansen RD-600 /SN128/ hydraulický damper
Nejdříve si stroj vyzkoušejte v terénu a zátěží...nemám v tom problém Zvláštností je hydrostatický pohon! Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm. Damper je samohybný a žlab se dá vyklápět. Na tento účel je na stroji namontovaný hydraulický agregát a hydraulický válec. S touto funkcí se náš mini sklápěč odlišuje od konkurence ! Proces zvedání a spouštění nastane v průběhu několika sekund. Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm. Dodáváme zesílenou verzi stroje s podobně zesíleným žlabem ( tloušťka stěny 3 mm ). V porovnání s mnohými jinými nabídkami je výsypka dumperu rovná a ne zkosená, co ulehčuje ukládání materiálu. V případě zkosené výsypky se materiál velmi rychle zasekává při vykládání. Díky svému pásovému pohonu je tento damper vhodný pro obzvlášť drsný terén, dokonce i na svahy v závislosti do užitečného zatížení. maximální šířka je 810 mm. Aktuální cena pro ČR 3 695.83 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 88 680 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně. Motor: 4-taktní motor OHV, 13,5 koní, 420 cm3, Briggs & Stratton "XR2100" S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme. Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis, splátkový prodej ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS 777 - 807 - 406 ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj ❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Prezentace strojů doporučuji den předem volat tel.
Hydraulický píst, valec - 60x90x800mm nový nepoužívaný 4ks
Prodám nový dvojčinný hydraulický válec nepoužívaný 4ks Německá těsnění merkel / nová pouzdra Vnitřní průměr válce 90mm Pístnice 60mm Výsuv 800 mm Staženo oko/oko 1050 mm Roztaženo 1850 mm Tlak 11 tón Cena za kus 450 EUR Zaruka Mozní dohoda na ceně Doručení po celém Slovensku a Česku Jsem zo Slovenska Hydraulický válec, hydraulický píst, cylindr, štípacka, vhodně na Stiepacku nebo nákladní stroj, bagr, Stiepacka…
Dvoucestné rypadlo Atlas 1604ZW
Rok výroby 2011 Stav Mth 9770 Výbava: dvojitá drážní kabina, komfortní sedadlo s loketními opěrkami, střešní okno, posuvné dveře, přestavitelný volant, topení s nastavitelnou ventilací, stěrače s ostřikovačem, automatická klimatizace, Poloměr otáčení zádě nástavby 2000 mm, záďová kamera s obrazovkou v kabině, hydraulicky přestavitelný výložník 2200 mm, hydraulický ventil a okru pro kladeč pražců, hydraulický ventil a okruh pro drapák s otočí, Hydraulický okruh a ventil pro svahovací lžíci s natáčením, drážní podvozek 1435 mm, drážní výbava, kompletní železniční osvětlení, železniční houkačka, vlaková brzda, pumpa pro nouzové ovládání hydraulických prvků, Vagonová spřáhla, bezpečnostní ventily pro všechny hydraulické válce výložníku a topora, signalizace přetížení, mechanický rychloupínač Atlas T620 Lokace Ostrovačice
hydraulicky generátor s kladivem JCB
prodám tento hydraulicky Agregat JCB Beaver 2 k tomu JCB kladivo a sadu oškrtů. plně funkční není problém předvést.
Hydraulický zemní protlak
Prodám hydraulický zemní protlak, pohon cokoliv co má hydraulické čerpadlo bagr,dempr, hydr. Agregát, k protlaku dám 10 ks =10m tyčí, zvon, špici.