inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kajutovou loď Gale 460 Kabin s motorem Honda BF 50

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám motorovou kajutovou loď Gale 460 Kabin s motorem Honda BF 50 LRTU a přívěsný vozík pro loď nosnost do 750 kg. Motor Honda BF 50 - zapuštěná páka na ovládání motoru, záruční doba motoru 60 měsíců-(najeto: 112 MTH) – loď a motor nákup a servis v ČR - uvedení do provozu 07.2017 (nádrž Slapy), platnost osvědčení plavidla do 06/2025, přívěsný vozík pro loď nosnost do 750 kg, trup lodě delka 4,5m – odstín tmavě modrý „Navy“, vrchní část lodě – odstín krémová bílá, ochranný štít u konzole řízení, jednokřídlé prosklené dveře do kajuty + 2x zámek, poziční světla - zelené, červené a koncové světlo bílé, světla kajuta + paluba osvětlení LED, pojistková skříň, zásuvka na 12V – 2ks, hlavní vypínač baterie, výbava: persenik na stojnou výšku + bimini (2v1) kce. nerez/látka odstín šedá „light grey“, elektrický kotevní vrátek 12V - TRAC Deckboat 35 + kotva + dálkový ovladač, sonar GPS Lowrance Hook 5, trakční baterie Varta 105 Ah, kompletní matrace na palubě i v kabině – odstín tmavě modrý „Navy“, kapitánského křeslo nerez / koženkové sklopné odstín šedo bílá, nerezové zábradlí, nerezové vazáky 4ks, nerezové oka 3ks, báden plato nerez/týk, nerezový žebřík do vody, palivové nádrže 2 ks 22 litrů a 1ks 12 litrů včetně rychlospojek 3ks, fendery modro/ bílé 3 ks. Cena celkem 329 000,-Kč. Pozn. Možnost přenechání místa kotviště Županovice viz foto, roční nájem kotviště 8 000,-Kč vč. spuštění a vytažení lodě z vodní nádrže Slapy.
Prodám kajutovou loď Gale 460 Kabin s motorem Honda BF 50
Podobné inzeráty
Rybářská loď
Prodám Loď WOR 5.20m Prodám loď, viz. fotografie... loď má skládací a sundavací bivak, loď se dá celá komplet uzavřít.... dále sklopný volant, na spaní dá se do strany a na loď se vejdou 2 lehátka...4 stojany a držáky prutů také sundavací... celá loď je obšita nerezem.... dále na hrazdě 2 světlomety a čerpadlo na vodu, když prší nebo zateče do lodi.... dvě komory na baterie k příďovému motoru, které mají spínač buď na jednu nebo druhou baterii..... dále je zde držák na příďový motor a velký kaslík na věci.... dále je zde hlavní vypínač baterie k motoru elektrika rozvedená různě po lodi... možná jsem něco vynechal, prostě je tam toho hodně a spousta práce udělaná... loď prodávám bez hlavního motoru a bez příďového motoru....pokud má někdo zájem o podvalník k lodi, tak po domluvě +30 tisíc za podvalník Loď se dá osadit až 50hp motorem Loď má číslo a novou technickou na 5 let. Cena za loď 140 tis.
Kajutová plachetnice 7,6 m Kunstol po celkové rekonstrukci
Prodán kajutovou plachetnici po kompletní rekonstrukci interiéru a exteriéru v roce 2018. Loď tovární švýcarské výroby Kunstol. RV.71.. Loď pro 6 osob, na lodi se pohodlně vyspí 4osoby. Loď je plně vybavená,na lodi je chem. WC, dřez s tekoucí vodou, vařič (líh), bezpečnostní prvky povinné výbavy… Loď registrovaná v Praze. Momentálně k vidění zazimováná v Praze. Přes sezónu na Lipně. Technická kontrola do 25.4.2023. Možný prodej i s motorem Honda BF5 s alternátorem a dobíjením. K lodi je možné koupit dvounápravový nákl. Auto podvalník ( vlek ) 3,5t. Před cca800km udělané brzdy- nové obložení. Na vlek se vejdou 2 os. vozy. Nová stk z léta 2022 cena vleku 80.000,- Po domluvě mohu loď dovést. V případě koupě všeho tzn. Loď motor a vlek cena 200.000,- V případě zájmu nebo dalších informací tel.
Prodám kajutovou loď Quick Silver 640 Weekand s motorem Merc
Prodám kajutovou loď Quick Silver 640 Weekand s motorem Mercury 150 Hp. Nová technická a revize plynu. Po servisu motoru oleje, impeler atd. Motor koupen nový v roce 2012. Loď nikdy nebyla na moři a nebyla téměř používaná. Najeto cca 100 moto hodin. Splachovací WC, dřez, plynový vařič, sprcha má zadní palubě, nové čerpadlo, hloubkoměr, přehrávač DVD,schůdky do vody, spaní pro 3-4 osoby, sezení uvnitř i na zadní palubě. Cena za loď 960 000,- Kč a možnost zakoupení vleku za 35 000,- Kč tel. mohu zaslat více fotek
Loď SIL 435 + lodní motor YAMAHA + přívěs
Prodám loď SIL 435 s lodním motorem Yamaha 30 HP rv. 2021 včetně vybavení. Je to loď s otevřenou palubou, která se hodí pro rybolov nebo rekreační plavbu, přímořskou plavbu. Má délku 4,35 metru a šířku 1,75 metru. Může pojmout až 4 osoby a má maximální nosnost 400 kg. Loď je vyrobena z laminátu polyesterové pryskyřice a skelného vlákna. Loď je vybavena elektrickým systémem, osvětlením, kormidlem a dalšími doplňky Loď je cenově dostupná a nabízí dobrý poměr cena/výkon. Pokud hledáte jednoduchou a praktickou loď pro krátké výlety na vodě, SIL 435 by mohla být dobrou volbou pro Vás. Nadstandartní vybavení lodě: Echolot Lowrance HOOK 2 Vestavěná nádrž na 40L benzínu. Bimini Bateriový odpojovač + baterie. Rychloměr + palivoměr Cena za vše 329 990 Kč ( loď + motor+ přívěs + vybavení lodě) V případě jakéhokoliv dotazu jsem Tu pro Vás. @info@ T: Ahoy.
Praha, kajutova lod Silverline 19, manipulační vlek
Prodám kajutovou loď Silverline 19, stav plovatelná,muze hned na vodu, naposled jezdila s 5 hp motorem bez registrace. Lze přihlásit, byla evidována na Státním plavební úřadu. Stav kajuty, paluby viz.foto. V podlaze je potřeba vlepit novou překližku a prelaminovat.V kajutě se vyspi bez problémů dva dospělí 190cm, nad kajutou krásně ležení pro 3 osoby. Celý trup je velmi silný a pevný, apod. Krásné a prostorné badenplato a zabradlícka z teaku. Velmi kvalitní lukna nad kajutou. Cena lodě dříve 50.000 Kč, nyni 29.000kc. Stabilní krásná loď, vhodná na rybářinu díky velké otevřené palube nebo jako obytná loď. Délka s badenplatem 650cm. Kajutova, rekreační, rybářská loď,člun, jachta. Loď nyní uložená 15 km z Prahy po D1. Cena bez vleku.
Kajutová loď Bluestar Ventura
Prodám laminátovou kajutovou loď kategorie C, délka 5,3 x 2,28m,r.v.2008 (STK do 3.5.2027) , otypována pro 6 osob nebo 620kg viz štítek na foto, motor Mercury 60HP,vlek Brenderup((STK do 24.9.2024)s dokoupenými výškově nastavitelnými bočními podpěrami, sonar Humminbird s navigací ukazuje hloubku + rychlost + teplotu vody + přítomnost ryb..., fendry,kotva,čeleň, kruh, lana, venkovní sprcha, nerez žebřík, hledáček, měnič napětí,suché WC,stůl,žebřík ,pilothaus=kabina s možností plavby za deště umožňuje příjemnou plavbu za jakéhokoli počasí,El.stěrač, na lodi se vyspí pohodlně 2 dospělí + dítě, možno vidět loď u Kralup nad Vltavou, loď bez investic v dobrém stavu. Loď je na zimní období zaplachtovaná na zahradě na vleku, na vodu bude dána v dubnu.Důvod prodeje - kupuji větší loď.Rychlé jednání možná sleva