inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Kalhoty na motorku zn. Shima Rift - XL

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám Kalhoty na motorku zn. Shima Rift černé ve velikost XL (více informací - bylo zakoupeno v Motozemi dne 20.09.2021
Prodám Kalhoty na motorku zn. Shima Rift - XL
Podobné inzeráty
Prodám bundu na motorku zn. Shima Rush - XL
Prodám bundu na motorku zn. Shima Rush černá ve velikosti XL (více informací - Zboží bylo zakoupeno v Motozemi dne 12.03.2021.
SHIMA, vel 50(48), jako NOVÁ, kožená dvoudílná kombinéza
Prodám pánskou koženou motorkářskou dvoudílnou kombinézu SHIMA, vel 50 (odpovídá spíše velikosti 48), velmi krásný stav, vyčištěná, téměř stav NOVÉ, možnost sepnutí zipem, páteřový chránič, nové slidery, odpovídá výšce 175 cm (+-5cm) a váha okolo 75kg PC: 15990 Kč Možnost zaslat i přes zásilkovnu, českou poštu SHIMA, RSA, REBELHORN, DAINESE, ALPINESTARS, PSI HUBIK, STREET RACE
Kalhoty Shima Gravel
Prodám kevlarové kalhoty na moto SHIMA Gravel velikost 38. Původnî cena 3199,-
Textilní kalhoty dámské SHIMA- vel. XL, pas: 84 cm
Textilní kalhoty dámské SHIMA- vel. XL, pas: 84 cm Délka: 107 cm Šířka v pase: 42 cm Délka od pasu k rozkroku: 29 cm Šířka nohavic v rozkroku: 30 cm Šířka v bocích: 56 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 77 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot Bez membrány Chrániče kolen a boků Reflexní prvky Šedo- černé (B816)
Rukavice Shima
Prodám dámské kožené rukavice SHIMA Unica černé, velikost S/M. Úplně nové, nevhodný dárek.
Kožená bunda Shima STR černo-červená _ Vel/48
Prodám koženou bundu "Shima STR černo-červená", zakoupená 5/2020, velikost 48 Původní cena: 8.000 Kč Vyrobena z hovězí kůže A+. Bunda je vybavena CE chrániči ramen, loktů (level 2) a CE chráničem zad (level 1). Vnější kovové protektory ramen. Volnější pohyb zaručí také stretch materiál Perforace na bundě zajistí lepší úroveň větrání. Dlouhý a krátký zip pro sepnutí s kalhotami. Prodávám jelikož jsem z ní "vyrostl"