inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám karton tenisové míče Tretorn Série + 18 tub

Kategorie: Tenis, squash, badminton

prodám karton tlakovaných tenisových míčů 18 tub Tretorn série +. nejvyšší třída jakosti. v tubě jsou 4 míče.

Mohu předat osobně nebo zašlu do balikovny.
prodám karton tenisové míče Tretorn Série + 18 tub
Podobné inzeráty
Tenisové míče TRETORN ProCourt.
Tenisové míče TRETORN Pro Court, tuba 4 míče, nové, neotevřené, pořízení červenci 2022. Cena za ks. Osobní odběr možný v Praze 9 Čakovicích, Praze 5 Jinonicích, případně na metru mezi Letňany a Jinonicemi (Florenc, Můstek). Zaslání možné nejlépe a nejlevněji Zásilkovnou za + 75 Kč do 5 kg při platbě předem, nebo dobírka +100 Kč. Pošta dražší, ale taky lze. Volejte, piště e-maily, NE-sms. Děkuji.
Tenisáky, tenisové míče zn. Babolat, jednou hrané.
Jednou hrané tenisové míče po turnaji ve výborném stavu pro další hru, nebo trénink. Krabice 18 tub. Tuba 4 míče - 60 Kč.
Tenisové míče jednou hrané, jako nové na hru.
Tenisové míčky jednou hrané po turnaji na další hru, či trénink, i pro pejsky. V tubě jsou 4 míče, v krabici 18 tub. Jedna tuba 60,- Kč.
Tenisové míče na hru a trénink jednou hrané.
Jednou hrané tenisové míčky, jako nové k další hře, pouze po turnaji. Jedna tuba 4 míče, v krabici je 18 tub. Cena za tubu 60,-Kč,
Tenisové míčky Head,Tretorn,Dunlop a Yonex
Prodám nové tenisové míčky, v balení vždy 4 míčky. Cena 160,- až 180,- Kč za tubu. Při odběru vice tub jednotná cena 160,-Kč. Odběr na Praze 9 nebo mohu zaslat.Cena při platbě předem na účet pouze 79,-Kč. Inzerát platí do smazaní!
Tenisové míče  - zn.Head,Wilson,Babolat .. hrané
Nabízím Tenisové míče (150-200 ks)... míče hrané (turnaje, tréninky) ještě v dobrém stavu,na rekreační hraní,trénink dětí určitě dostačující.. lze odebrat jakékoli množství. osobní převzetí, možnost zaslání po dohodě.., (Zásilkovna, příp.posta) Cena 5 Kč/ks