inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám knihu Bez Frází 5

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu Bez Frází 5. Kniha je úplně nová, nečtená.
Cena 350 Kč + poštovné. Možné osobní předání v Praze.

Pátý díl Bez frází je stejně jako jeho předchůdci hodnotnou ozdobou knihovny, texty zde opět doplňují jedinečné fotografie od Jany Mensatorové, jejíž tvorba provází příběhy Bez frází od samého začátku. Bez frází je prostor, kde sportovní osobnosti předávají zkušenosti pomocí příběhů vyprávěných svými vlastními slovy. Protože sport je nekonečná zásobárna inspirace a i ti nejúspěšnější kdysi stáli na úplném začátku a museli si odpovědět, kudy dál. A protože i oni jsou lidé se všedními starostmi. Bez frází vzniklo jako webový portál na podzim 2016 a u jeho zrodu stál i Radim Vrbata, hokejový mistr světa a jeden z nejvýraznějších Čechů v historii NHL. Rychle po svém zrodu se prostor Bez frází stal prostředkem pro ucelené sdílení zážitků a postojů, důvěryhodné pro ty, kteří je předávají i přijímají.

V pátém knize Bez frází vyprávěni své příběhy tyto osobnosti:
Antonín Barák - fotbalista
Luboš Bartoň - basketbalista
Dája Bedáňová - tenistka
Vladimír Coufal - fotbalista
Roman Červenka - hokejista
Antonín Fantiš - fotbalista
Tomáš Horna - hokejista
Lukáš Hudeček - baseballista
Jan Jeřábek - fotbalista
Tereza Kmochová - lyžařka
Petr Míka - hokejista
Alena Mills - hokejistka
Jakub Novotný - volejbalista
Radek Philipp - hokejista
David Rozehnal - fotbalista
Marek Střeštík - fotbalista
Ján Svorada - cyklista
Ivana Večeřová - basketbalistka
Tomáš Verner - krasobruslař
Jakub Voráček - hokejista
Radek Zelinka - para hokejista
Prodám knihu Bez Frází 5
Podobné inzeráty
Oktagon kniha bez frází
Téměř nová nijak poničená ani poškrábaná.
Právní předpisy ČR přehled a členění zákonů výklad znění
Právní předpisy České republiky - věcný a chronologický přehled všech právních předpisů vyhlášených ve sbírce zákonů. Přehledně členěné dle oborů a problematik a knim je uvedený popis a konkrétní výpis a označení zákonů. Praktické v případě vyřizování, plánování činnosti v určitém odvětví, oboru, problematice, stačí nalistovat konkrétní frázi a pod ní již jsou uvedené jednotlivé související zákony které se danou problematikou zabývají. Dále je uveden přehled zákonů přijímaných v jednotlivých letech řazené dle roků - obsáhlé časové rozmezí. Zákony vztahující se k jednotlivým státům. A mnoho dalšího, praktická a obsáhlá kniha.
Kolena - cvičení proti bolestem
Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen.
Pro zahrádkáře a kutily.
Prodám knihu Ilustrovaný průvodce zahrádkáře - podzim od READER´ S DIGEST VÝBĚR, 119.- Kč. Prodám knihu Moderní zahrada, 59.- Kč. Prodám 4 knihy pro zahrádkáře, 35.- za kus, při odběru všech 100.- Kč. Prodám knihu Úpravy v bytě a rodinném domku, 39.- Kč. Prodám Atlas tržních odrůd ovoce, 79.- Kč. Lexikon domácího kutila, 59.- Kč.
Prodám knihu "F.I.Gringauz: Instalatér".
Prodám knihu "F.I.Gringauz: Instalatér". Celý název knihy: Instalatér vodovodů, plynovodů, kanalisací a ústředního topení Knihu napsal F.I.Gringauz, nakladatel je Státní nakladatelství technické literatury.původní vazba. Je vydáno roku 1953, mé 274 stran a mnoho obrázků. Kniha je používaná, ale v pěkném sbírkovém stavu, nepoškozená, jen listy jsou mírně zažloutlé stářím, původní vazba, stav viz foto. Cena je 150.-Kč.Osobní převzetí v Litvínově nebo dopravu platí kupující. Inzerát platí do smazání.
Prodám knihu "Seřizování a opravy motocyklů JAWA".
Prodám knihu "Seřizování a opravy motocyklů JAWA". Knihu napsal Ing. Jiří Dočkal. Je to druhé vydání z roku 1971, má 296 stran a vydalo SNTL- Nakladatelství technické literatury. Kniha je používaná, ale v pěkném sbírkovém stavu, nepoškozená, jen listy zažloutlé stářím a papírový obal má "stařecké skvrny", jinak hlavní desky jsou absolutně nepoškozené a stav nové knihy, viz foto. Cena je 1100.-Kč.Osobní převzetí v Litvínově nebo dopravu platí kupující. Inzerát platí do smazání.