inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám knihu Domov u huňatých tlapek

Kategorie: Pro mládež

Kniha je ve velmi dobrém stavu - nová.Možnost vyzvednutí u nás na adrese Plzeň Slovany Francouzská třída 1898/42 nebo dohodou.
Prodám knihu Domov u huňatých tlapek
Podobné inzeráty
Prodám knihu Byla jsem Arabela
Prodám knihu Byla jsem Arabela od Jana Nagyová a Jan Bauer z roku 1993.
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar/ULOŽENKA - nová, nečtená a v originál. folii- TOP stav. Cena 6999 Kč. Osobně Praha, nebo Zásilkovnou po platbě předem. Inzerát platí do smazání !!! Kniha je koncipovaná jako pamětní kronika přináší jedinečný výbor autentických zápisů, fotografií, dokumentů, kreseb a komentářů ze sedmi desítek svazků Foglarem vedených a dochovaných kronik z let 1924-1985 i z autorova osobního archivu. NAKLADATEL: Gutenberg JAZYK: čeština POČET STRAN: 240 VAZBA: pevná vazba ROZMĚR: 250x332mm HMOTNOST: 1787 g DATUM VYDÁNÍ: 26.11.2012
Prodám novou knihu Tábor zelené příšery - Jaroslav Foglar
Prodám novou a nečtenou knihu Tábor zelené příšery od Jaroslava Foglara.Stav 100 % - TOP stav. Cena 999 Kč + 79 Kč Zásilkovna, nebo osobně Praha. Inzerát platí do smazání !!!
Prodám novou knihu V týmu s Foglarem - TOP stav, Praha
Prodám novou a nečtenou knihu V týmu s Foglarem - TOP stav. V běžné distribuci již nesehnatelná ! Cena 650 Kč. Osobně Praha, nebo Zásilkovnou po platbě předem. Inzerát platí do smazání !!! Počet stran: 294 Formát 173 x 206 mm Vazba: vázaná s přebalem Vydavatel: Toužimský a Moravec Scénář: Karel Bureš
Prodám knihu Chci to vědět - TOP stav
Prodám knihu Chci to vědět, naprostý TOP stav. Cenu prosím navrhněte do SMS zprávy, na e-mail nechodím. Ideálně osobně na adrese v Praze v Letňanech, doprava pouze oproti platbě předem (všude kladné recenze). Dobírka ne.
Prodám knihu Nejzvídavější dětské otázky - TOP stav
Prodám knihu Nejzvídavější dětské otázky, naprostý TOP stav. Cenu prosím navrhněte do SMS zprávy, na e-mail nechodím. Ideálně osobně na adrese v Praze v Letňanech, doprava pouze oproti platbě předem (všude kladné recenze). Dobírka ne.