inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám koloběžku Brother Mistral 12" červenou

Kategorie: Koloběžky

Prodám koloběžku Brother Mistral 12", červená, zachovalá, olehčený rám, vhodná pro děti od 5 let, nosnost 75 kg. Rám Hi-tech ocel, pneumatiky 12", ráfky ocelové.
PC: 1400Kč
Prodám koloběžku Brother Mistral 12" červenou
Podobné inzeráty
Nabídka děts.koloběžek YEDOO FIFINKA/BROTHER MISTRAL
Nabízím už jen dvě dětské koloběžky s 12"palcovými koly pro dívky, možno červeno-bílá i pro chlapce, Fifinka od Yedoo s 12"palcovými nafukujícími koly(jedna koloběžka s motivem Fifinky ze Čtyřlístku již prodána),koloběžka málo jetá a jako nová, červeno-růžová, s motivem známé postavičky Fifinky z kresleného komiksu-seriálu Čtyřlístek stočeného v nedávné době do filmu, koloběžka jako nová, s přední a zadní brzdou, se stojánkem pro postavení, ne na pohození po zemi a odření koloběžky, aby stále zůstala jako nová, ochranné prvky na řidítkách taktéž s motivy ze Čtyřlístku-1199 Kč,stříbrno-chromovaná koloběžka K-Line s 12"palcovými koly prodána, dále nabízím červeno-bílou koloběžku Brother Mistral s 12"palcovými koly po rekonstrukci, s přední brzdou, zadní brzda bude doplněna, se stojánkem na postavení na stojato, s ochrannými prvky na řidítkách, zatím cena-799 Kč před doplněním zadní brzdy, všechny větší koloběžky mají čelisťové brzdy seštelovány a brzdí, koloběžky umyté, vyčištěny a namazány, možno vyzvednout a ihned na nich odjet, dávám záruku na kvalitu a funkčnost všech představených koloběžek, pro další informace, foto pište na email nebo volejte na telefon, ne sms, dnešní ceny těchto koloběžek 2500 Kč, děkuji za pochopení.
Koloběžka Brother Tornado nova pouze skladovana
Prodam kolobezku Brother Tornado, je nova nepouzivana, neni pouzivana (je to videt i na kolecha plastich) a je nova pouze vyzkousena po seskladani a potom skladovana v zahradnim domku, na fotografiich je jeste zaprasena, pavuciny atd. Zde je odkaz na NET o co jde: Pro pripadne zajemce nafotim lepsi foto do emailu. Kontakt pres , nebo na email, tel. je vymysleny, cislo sdelim pripadnemu zajemci az pri dalsi vazne komunikaci. Nemam zajem aby mi volalo tisice nejakych Call center. Dekuji za pochopeni
Prodám koloběžku
Prodám koloběžku Brother Mistral 12", vhodná pro děti od 5 let, nosnost 75 kg. Rám Hi-tech ocel, pneumatiky 12", ráfky ocelové. Prosím SMS, Bohumín
Dětská koloběžka Brother
Koloběžka Brother Mistral je koloběžka pro juniory s odlehčeným rámem, vhodná pro děti od 5 let, nosnost 75 kg. Rám Hi-tech ocel, pneumatiky 12", ráfky ocelové, max. doporučený tlak v pneumatikách 2,5 Bar, Stupátko 32 cm s protismykovou úpravou, Brzda – zadní 1× „V“ . Rozměry – d x š x v = 120 × 51 × 76 cm, hmotnost 6,5 kg. Výška řidítek je nastavitalená v rozmezí 80 – 90 cm od země.
Koloběžka
Dobrý den Prodám koloběžku Brother Mistral Kola rozteč cca 900mm, výška cca 700mm. Vše funkční minimálně jetá
Koloběžka-BROTHER PASSAT
Prodám koloběžku brother passat. Používaná Osobní odběr