inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kombinovaný sporák Mora

Kategorie: Sporáky

Prodám sporák Mora na propan-butan s elektrickou troubou, téměř nepoužívaný, cena 5000kč.
K tomu 10kg lahev na propan-butan, cena 1500kč.
Vše v Milevsku.
Prodám kombinovaný sporák Mora
Podobné inzeráty
KOMBINOVANÝ ELEKTRICKÝ SPORÁK MORA,JISKRA,STOP GAS,tř.A
Kombinovaný sporák Mora Vás nezklame svou českou kvalitou! Zůstaňte věrni tradici a posilněte svou domácnost o kombinovaný sporák Mora KS 641 MW v bílém provedení, který nabízí čtyři plynové hořáky s elektrickým zapalováním včetně ochranné pojistky a multifunkční troubu M6 s několika režimy pro snadné a pohodové vaření. Kombinovaný sporák KS 641 MW se řadí do energeticky úsporné třídy A.Životnost výrobku zvyšuje použití kvalitního 100% smaltu na nejvíce používaných místech, který je odolný až 800 °C a nepoškodí ho ani kovová drátěnka!Plynová vařidlová deska disponuje čtyřmi hořáky, které mají pojistku STOP GAS. Při náhlém zhasnutí plamene zastaví pojistky přívod plynu k hořáku a zajistí tak dokonalou bezpečnost ve vaší kuchyni. Zapalování je řešeno elektricky, takže už nebudete potřebovat zápalky. Na desce je umístěna nová dvoudílná vařidlová mřížka Stabil Plus, která zajišťuje stabilitu nádobí při vaření a velmi snadno se čistí.Eco program.Velkou předností HORKÝ VZDUCH!Roz.85,š-50,h-60cm.Nezaměnovat se základní řadou bez horkého vzd.Celkově pěkný,čistý a nepoškozený stav!Toptrans dle ceníku s váhou do 30kg+balné 50kč.NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM
Plynový sporák MORA P162AS
Plynový sporák plus trouba MORA P162AS - stříbrný - 20.7. - 19:54 Plynový sporák plus plyn. trouba MORA P162AS, elektrická jiskra, plně funkční, poškrábaný, zanedbaný stav. Celoplynový sporák je v energetické třídě A. Sporák je vybaven čtyřmi plynovými hořáky s pojistkou stop gas, integrovaným zapalováním hořáků a smaltovanou dvojdílnou mřížkou. Původní cena 6.900,-.
Kombinovaný sporák Mora K 140 AW
Dobrý den, prodám kombinovaný sporák Mora K140 AW, popis zde: Nový 5500, prodám za 2000 Kč.
Kombinovaný sporák Mora
Prodám kombinovaný sporák Mora - deska plyn+ horkovzdušná elektrická trouba. Připojení elektrické trouby na 220 V. Elektrické zapalování hořáků. Nálezový stav, vyčištěný. Knoflík jednoho hořáku je rozbitý, lze zakoupit v Mora jako náhradní díl. Osobní předání Pardubice.
kombinovaný sporák Mora KS853
Prodám zachovalý kombinovaný sporáku Mora KS853 s elektrickou horkovzdušnou troubou a grilem horní část 4x plynový hořák s integrovaným el. zapalováním a funkcí stop gas (spotřebič starý 7let) plně funkční... kuchyně, trouba, sporák, kuchyn
Kombinovaný sporák Mora
Nabízím zachoval kombinovaný sporák Mora MK 56101 FW Plynová varná deska a elektrická trouba s horkým vzduchem.En.trida A. Plně funkční.