inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám koupelnovou skříňku Imandra

Kategorie: Koupelny

Prodám koupelnovou skříňku Cooke a Lewis - Imandra, š100 v90 h15, nová, smontovaná, nepoužitá,
Prodám koupelnovou skříňku Imandra
Podobné inzeráty
Koupelnová skříňka zrcadlová IMANDRA 90x80x15cm (nepoužitá)
Prodáme zrcadlovou koupelnovou skříňku IMANDRA o rozměrech 90x80x15cm. Nová, nepoužitá, pouze profesionálně smontovaná. Včetně veškerého příslušenství k namontování a 2 skleněných poliček. Důvodem prodeje je špatný výběr. Absolutně v perfektním stavu, bez poškození. Osobní odběr v Opavě.
Prodám koupelnové příslušenství
Prodám koupelnové příslušenství - koupelnovou poličku, 2x hranaté umyvadlo, 2 světla, koupelnovou skříňku s lamelovými dvířky, lamelová dvířka a vanovou baterii se sprchou.
Prodám skříňku do koupelny s osvětlením
Prodám zrcadlovou skříňku do koupelny s osvětlením. Vše plně funkční, osvětlení funguje, ve skříňkách je polička. Pořizovací cena byla 4760kč, ale z důvodu rekonstrukce skříňku nevyužiji. Bohužel se mi nepovedlo udělat lepší fotky, ale v případě zájmu se pokusím nafotit skříňku líp. rozměry: š. 90 cm, v. 58 cm, hl. 16 cm
Prodam kouplnovou skrinku
Prodam koupelnovou skrinku .Sirka 70cm .chyby odpad a klik klak.pouze volat na sms nereaguji.
Prodám Ikea umyvadlovou skříňku Fullen
Dobrý den, prodám velmi zachovalou koupelnovou skříňku Ikea Fullen (nyní v Ikea obdoba Nysjön) Odkaz s popisem níže: Osobní odběr v Českém Krumlově +420 443 600
PRODÁM koupelnovou skříňku se zrcadlem OSLO
Prodám koupelnou skříňku se zrcadlem LIVARNO, série OSLO (prodejce LIDL) Specifikace: Moderní vzhled | matně bílé provedení | kvalitní zrcadlové sklo | variabilní úložný prostor | výškově nastavitelné vkládací police | odolný povrch | nenáročná na údržbu | povrchová úprava z melaminové pryskyřice Způsob uchycení: závěs (materiál do zdi není součástí balení) Stav: vybalená a sestavená, tzn. zcela nová Rozměry: 65 x 60 x 17 cm (Š x V x H) Hmotnost: cca 15 kg Důvod prodeje: špatně zvolená hmotnost a nemožnost umístění na zeď kvůli nosnosti zdi (příčka) Pořizovací cena: 1.499 Kč (koupeno 20.9.2022, tj. v záruce do 20.9.2024) Cena: 899 Kč Pouze osobní předání: Liberec/Jablonec n. N.