inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kuchařky

Kategorie: Kuchařky

Prodám kuchařku Tajemství babiččiny kuchyně, cena 150 Kč. Další kuchařka je Kouzlíme se zeleninou, cena 150 Kč. Poslední kuchařka jsou Minutky, cena 75 Kč. Všechny kuchařky jsou jako nové, ani jednou nebylo použité. Při koupi všech kusů cena 400 Kč i s poštovném. Jinak možno odkoupit jednotlivě. Osobní předání na trasách Jihlava a okolí
Prodám kuchařky
Podobné inzeráty
Kuchařky z edice Apetit
Prodám kuchařky z edice Apetit. Cena za knihu je 170 Kč + doprava. Kuchařky jsou jako nové. Mohu poslat přes Balíkovnu nebo Zásilkovnu.
Prodám kuchařky apod.
Prodám nové, ještě zabalené knihy od Reader's digest, převážně kuchařky. Cena nových 400-800 Kč, nyní 100 Kč za kus. Předání v Přišimasech, Úvalech nebo Újezdě nad Lesy.
PRODÁM KUCHAŘKY
Prodám 2 kuchařky nepoškozené a nevyužívané. CENA:100kč za jednu! Jen vážní zájemci,osobní odběr-Pouze Kladno po domluvě zašlu přes poštu na dobírku +poštovné!Spíše jen volat sms!
Prodám 4 kuchařky po 60 ,-
Prodám 4 kuchařky po 60 ,-
Kuchařky - DM Active beauty edice (Alnatura)
Prodám jako set KUCHAŘKY DM Active beauty edici - chytrá knižní edice. - Zadáno pro labužníky (Nahlédněte do tajů Slow Food a naučte se zpomalit své životní tempo.) - Sladké Vánoce (Zdravé domácí cukroví: Slavnostní recepty pro mlsné jazýčky.) - Menu á la Alnatura (Vyzkoušejte deset geniálních menu pro radost z vaření) - Alnatura kuchařka - Nejlepší recepty našich zákazníků Všechny v krásném stavu. Prodám jako komplet. Možné osobní předání Radostov a okolí, Hradec Králové nebo zaslání přes Zasilkovnu +79,- poštovné.
Prodám  kuchařky
Prodám kuchařky dle foto.